Ριμπολόβλεφ: Το πολύ σε τρία χρόνια έτοιμος ο «νέος» Σκορπιός

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, στο κυπριακό περιοδικό Gold News.
Ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων απαρίθμησε τις δραστηριότητές του σε Νέα Υόρκη, Μονακό, Χαβάη, Φλόριντα αλλά και στην Ελλάδα, μιλώντας εκτενώς για το επενδυτικό του πλάνο στο θρυλικό νησί που ανήκε στην οικογένεια Ωνάση, τον Σκορπιό.

«Η βασική ιδέα είναι η δημιουργία ενός οικολογικού νησιού με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος τοπίου, της δομής και της ασύγκριτης ομορφιάς του. Το επενδυτικό σχέδιο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 2-3 χρόνια, περιλαμβάνει την υποδομή πολυτελούς συγκροτήματος με spa, εστιατόρια και μαρίνα. Επιπλέον, εκθεσιακούς χώρους, αμφιθέατρο, ελικοδρόμιο, αγρόκτημα και χώρους αναψυχής»
, ανέφερε στο Gold News ο Νμτίτρι Ριμπολόβλεφ.

Και συνέχισε:
«Στόχος της οικογένειάς μας είναι να δημιουργηθεί το πρώτο πολυτελές συγκρότημα καταλυμάτων στην Ελλάδα, που βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό νησί, και θα είναι ένα από τα λίγα σε όλο τον κόσμο, για την ακρίβεια, μοναδικό στη Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, όλα τα βήματα προς την αναγέννηση και την ανακαίνιση του Σκορπιού γίνονται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να είναι σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον», συμπληρώνει.


Ως προς τον αγαπημένο προορισμό της οικογένειάς του, ο επιχειρηματίας απάντησε σχετικά:

«Για πολλά χρόνια, όταν οι κόρες μου ήταν πολύ μικρές, ήμασταν απόλυτα γοητευμένοι με τον Σκορπιό. Συνηθίζαμε να θαυμάζουμε τις ακτές του νησιού και απολαμβάναμε να κάνουμε κύκλους γύρω από αυτό με το οικογενειακό γιοτ. Θυμάμαι να με σαγηνεύει αυτός ο “επίγειος παράδεισος” με τη μαγευτική φυσική ομορφιά του. Μετά την αγορά του μέσω ενός καταπιστεύματος, και περνώντας πολλές διακοπές εκεί, ο Σκορπιός σημαίνει τόσα πολλά πράγματα για μένα», ενώ έδωσε έμφαση στην αγάπη του για τη Λευκάδα.

«Δεν είναι μόνο ένα ιδιωτικό καταφύγιο που με βοηθάει να χαλαρώνω, να φορτίζω τις μπαταρίες μου και να επιστρέφω στις υποχρεώσεις μου. Είναι το ιερό μέρος όπου παντρεύτηκε η πρώτη μου κόρη, η Κατερίνα. Εκεί, νιώθω εντελώς ελεύθερος να απορροφήσω την αρμονία και την ηρεμία αυτού του ιδιαίτερου σκηνικού. Όλη η περιοχή της Λευκάδας είναι ένα τόσο όμορφο μέρος όπου έχω την τύχη να εισπράττω τη θερμή ελληνική φιλοξενία. Κάθε φορά που επισκέπτομαι την περιοχή, με χαιρετούν οι ντόπιοι σαν φίλοι. Και όντως, εκεί νιώθω σαν στο σπίτι μου»

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template