Σε κατάσταση σοκ ο οδηγός του φορτηγού του Δήμου-Σοβαρό τροχαίο στη Βούλα

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα όχημα του Δήμου και μια μοτοσυκλέτα - Δεν φορούσε κράνος ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, που έχασε τη ζωή του - Σε κατάσταση σοκ ο
οδηγός του φορτηγού του Δήμου - Υπήρξε παραβίαση φωτεινού σηματοδότη από τον οδηγό του δικύκλου, σύφωνα με τον αντιδήμαρχο Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
Δυστύχημα σημειώθηκε στις 12.40 το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλιακή λεωφόρο, στη Βούλα.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα φορτηγό όχημα του Δήμου και μια μοτοσυκλέτα, στη συμβολή των οδών Καρμανλή και Ζεφύρου.

Νεκρός είναι ο 27χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, με καταγωγή από την Αλβανία, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, μετά τη μεταφορά του στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας κινούταν με μεγάλη ταχύτητα στην παραλιακή οδό, όταν ξαφνικά είδε μπροστά του ένα φορτηγό όχημα του δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και έπεσε πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που είδαν το τροχαίο, το δημοτικό όχημα κινούταν στην οδό Ζεφύρου και ήθελε να στρίψει προς την παραλιακή οδό, ενώ ο άτυχος οδηγός του δικύκλου δεν φορούσε κράνος.




Σύμφωνα με τον οδηγό του φορτηγού που μίλησε στην Αστυνομία και ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αμέσως μετά το δυστυχημα είπε πως προσπάθησε να κοκκαλώσει το οχήμα του μπας και ο νεαρός μοτοσικλετιστής τον προσπέρναγε και δεν ερχόντουσαν σε επαφή μα μάταια καθώς όταν εκείνος έστριβε ο νεαρός ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να τον αποφυγει.


Να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διασταύρωση έχει φανάρια και η Τροχαία εξετάζει το γεγονός της παραβιάσης φωτεινού σηματοδότη από τους εμπλεκόμενους.

Αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Οι κάμερες έχουν καταγράψει το συμβάν - Υπήρξε παραβίαση φωτεινού σηματοδότη
Ο αντιδήμαρχος Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Βασίλης Παπαμιχαήλ μίλησε στο protothema.gr για το περιστατικό.


Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η ενημέρωση που έχω από την αστυνομία είναι ότι οι κάμερες έχουν καταγράψει το γεγονός και φαίνεται ότι ο οδηγός της μηχανής παραβίασε το φωτεινό σηματοδότη και πέρασε με κόκκινο. Εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε το φορτηγάκι του Δήμου, που είχε πράσινο και ο οδηγός της μηχανής καρφώθηκε πάνω στο φορτηγάκι. Δυστυχώς ο νεαρός δεν φορούσε κράνος, από την ενημέρωση που έχω και ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Το φορτηγάκι εκείνη την ώρα μάζευε σακούλες ανοιχτού τύπου και μάλιστα ο οδηγός είναι σοκαρισμένος από αυτό το περιστατικό»   πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template