«Σφαλιάρα» του ΟΦΗ στον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε μόλις σε δυο αγωνιστικής στη Superleague 1 να… σβήσει την καλή εικόνα που έφτιαξε στα φιλικά προετοιμασίας του. Ο
ΟΦΗ έδειξε φρεσκάδα, μπλόκαρε τους «πράσινους» -που έκαναν πολλά λάθη- και έφυγε για δεύτερη σερί σεζόν με τη νίκη από το ΟΑΚΑ (3-1) – Χωρίς ευκαιρία οι «πράσινοι» και στα δύο ημίχρονα – Δυο γκολ ο Μάνος του… Ολυμπιακού! Ο Τζήλος ακύρωσε από ένα τέρμα για κάθε ομάδα με VAR. Τραγικά λάθη σε δύο γκολ από τους γηπεδούχους. Κόκκινη στις καθυστερήσεις για τον Κουρμπέλη.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου! Όχι απλά δεν έκανε… σεφτέ στις νίκες, αλλά ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ένα ισχυρό «χτύπημα» μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο ΟΦΗ έκανε «πάρτι» μέσα στην Αθήνα, εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τα λάθη των γηπεδούχων και επικράτησε (και φέτος) με 3-1, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague 1.

Έτσι οι Κρητικοί πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (έφτασαν τους 4 βαθμούς), αφήνοντας το «τριφύλλι» να… βυθιστεί σε έναν έντονο προβληματισμό και να περάσει μια δύσκολη περίοδο, αφού ακολουθεί η διακοπή για τα ματς της Εθνικής. Αποδοκιμασίες από τους φίλους των «πρασίνων» στο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του αγώνα και με το σφύριγμα της λήξης! Με ένα βαθμό παρέμεινε η ομάδα του Δώνη, που δεν μπόρεσε να κοντράρει αυτή του Γιώργου Σίμου. Δύο γκολ ο Μάνος του… Ολυμπιακού – Έφτασε τα δύο τέρματα στη Superleague 1 ο Μακέντα.Η αναμέτρηση…


Ο Παναθηναϊκός μπήκε επιθετικά στο ματς, προσπάθησε να περιορίσει σε θέση άμυνας τον ΟΦΗ και να φτάσει γρήγορα στο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν αρχικά να κρατήσουν μπάλα, αλλά στο 7’ παραλίγο να «παγώσουν» το ΟΑΚΑ. Ο Ναμπί έπιασε έναν μακρινό «κεραυνό» και έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, μετά και από παρέμβαση του Διούδη!

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν εύκολα την αντίπαλη περιοχή και να «χτίσουν» μια καλή επιθετική προσπάθεια (έδειξαν πρόβλημα στα χαφ, με τον Ζαχίντ να έχει μέτρια απόδοση). Την ίδια στιγμή, οι Κρητικοί έδειξαν… θωρακισμένοι στα μετόπισθεν και διάθεση να κερδίσουν μέτρα στον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Και η δεύτερη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους φιλοξενούμενους (21’)! Μετά από αρκετές κόντρες η μπάλα έφτασε στον Τσιλιανίδη, αλλά το σουτ που έπιασε ελάχιστα έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουt.

Οι αντεπιθέσεις φάνηκε να είναι το «όπλο» των παικτών του ΟΦΗ (Ναμπί και Μεγιάδο σε πολύ καλή ημέρα) και η… μουρμούρα της εξέδρας εντάθηκε στο 33’ όταν και έγινε το 0-1. Ο Μάνος (δανεικός από τον Ολυμπιακό) σκόραρε, βγαίνοντας νικητής στο τετ-α-τετ με τον Διούδη, το τέρμα αρχικά ακυρώθηκε, αλλά ο διαιτητής Τζήλος έδειξε… σέντρα, αφού το VAR τον «συμβούλεψε» ότι ο παίκτης των Κρητικών καλυπτόταν από τον Νούνες.


Για δεύτερη αγωνιστική στη Superleague 1, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Δώνη δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους (μεγάλο πρόβλημα κινητικότητας, η μπάλα δεν πήγε στις πτέρυγες, ενώ οι παίκτες είχαν μια… χλωμή παρουσία και έκαναν και αρκετές λάθος μεταβιβάσεις). 

Αντιθέτως, ο ΟΦΗ προσπάθησε για ένα ακόμα τέρμα και το πέτυχε στο 43’. Το γκολ του Γιαννούλη όμως ακυρώθηκε, αφού ο σκόρερ σήκωσε ψηλά το πόδι στη φάση -προ του Μακέντα- και έκανε επιθετικό φάουλ, κάτι που είδε ο ίδιος ο διαιτητής Τζήλος στο VAR. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να μην έχει ούτε μια τελική προς την αντίπαλη εστία και τον κόσμο να αποδοκιμάζει!


Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ.https://t.co/RlNMEzYRR1@paofc_ @OFI_Crete

#slgr #PAOOFI pic.twitter.com/j6Mex17R6J


— Super League Greece (@Super_League_GR) August 31, 2019

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Γιώργος Δώνης πέρασε τον Μπουζούκη στη θέση του Χατζηγιοβάνη. Στο 49’ όμως ένα λάθος του Νούνες «έκαψε» τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» έχασε το κοντρόλ, η κάθετη βρήκε στη συνέχεια για τον Μάνο, που σκόραρε για το 0-2. Ο διαιτητής Τζήλος πήρε τη συμβουλή του VAR (υπήρξε υποψία οφσάιντ, αλλά ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν στην ίδια ευθεία με τον Πούγγουρα) και έδειξε και πάλι «σέντρα»!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε να μην ξέρει… που πατά και που βρίσκεται και ένα νέο λάθος έφερε στο 58’ το 0-3. Ο Μπουζούκης έκανε λάθος γύρισμα στον Διούδη, ο Νούνες, δεν πήγε στη μπάλα ο Μάνος έγινε κάτοχος της, την γύρισε προς τον Τσιλιανίδη που έκανε το πλασέ σε κενή εστία.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού φώναξε συνθήματα εις βάρος της διοίκησης του «τριφυλλιού», ενώ στο 66’ ο Παναθηναϊκός έφτασε σε γκολ, με όμορφο σουτ του Δώνη, τέρμα που ακυρώθηκε με χρήση VAR (καταλογίστηκε κόρνερ στην αρχή της φάσης). 

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και ο κόσμος φώναξε συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Στο 83’ ο Περέα (μπήκε στο 70’ στο ματς) ανατράπηκε από τον Μαρινάκη εντός μεγάλης περιοχής και ο Μακέντα διαμόρφωσε το τελικό 1-3 από το σημείο του πέναλτι (η εξέδρα αποδοκίμασε μετά το γκολ αλλά και μετά το πέρας των 8 λεπτών που δόθηκαν για καθυστερήσεις!). 

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουρμπέλης έκανε σκληρό φάουλ στον Κοροβέση και ο διαιτητής Τζήλος, (αφού είδε τη φάση στο VAR) έδειξε την κόκκινη κάρτα στον αρχηγό των «πρασίνων». 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template