Eβαλε 9 φωτιές στην Εύβοια επειδή τον κορόιδευε η σερβιτόρα στο καφενείο!

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Αποφασισμένος να ξηλώσει την Διεύθυνση (μη) Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού φέρεται ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης καθώς ο απολογισμός του έργου της είναι
θλιβερός. Πρόκειται για επαγγελματίες ταβλαδόρους οι οποίοι σε συνεργασία με την αφασία της Δικαιοσύνης έχουν αφήσει τους Ελληνες στο έλεος κάθε ψυχάκια και πάσης φύσεως συμμοριών-καταπατητών.

Από την Iόλη Πιερίδη

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ενώ φωτογραφίες από εγκληματίες, βιαστές, κλπ, δίνονται στη δημοσιότητα δεν συμβαίνει το ίδιο με τους επαγγελματίες εμπρηστές που μετατρέπουν κάθε χρόνο σε ασφυκτική κόλαση τη ζωή μας.

Δείτε τι έγινε στο Μάτι χωρίς να τιμωρηθεί κανείς. Μόνο μέσα σε ένα μήνα έχουν μπει 1500 φωτιές και δεν έχει συλληφθεί κανείς! Κι αυτό με τόσα μέσα που παρέχει η τεχνολογία. Ας σηκώσουν drones πάνω από δασικές εκτάσεις, δορυφόρους και ότι σχετικό. 

Αλλά για να γίνουν αυτά πρέπει πρώτα να ξυλωθεί η αποτυχημένη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Και είμαστε βέβαιοι ότι μετά την τραγωδία στην Εύβοια ο Χρυσοχοίδης θα στείλει σπίτι τους ταβλαδόρους στο σπίτι τους. 

Όσο αφορά τους εμπρηστές όπως διαβάζουμε στο skai.gr ένας τύπος στην Εύβοια έβαλε 9 φωτιές μέσα σ΄ένα μήνα επειδή τον κορόιδευε η σερβιτόρα του καφενείου!

(Αφού τον συνέλαβαν-έπρεπε να κάνουν το ίδιο και με την πλουμιστή σερβιτόρα-τον έκλεισαν κάτι μήνες φυλακή και στην συνέχεια τον άφησαν ελεύθερο!)

Όλα τα σενάρια εξετάζουν οι αρχές για τα αίτια της μεγάλης πυρκαγιάς στην Εύβοια, με τουλάχιστον 20.000 στρέμματα καμένα, όπως και την υπόθεση εμπρησμού που είχε σημειωθεί πέρυσι.


Τα τρία κλιμάκια διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού πήραν τουλάχιστον 25 καταθέσεις, έχουν προσδιορίσει το ακριβές σημείο απ’ όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά από αμέλεια ή πρόθεση, αλλά δεν έχουν στοιχείο που να ταυτοποιεί κάποιο πρόσωπο.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ πέρυσι τέτοια εποχή, στις 12 Αυγούστου 2018, είχε πάλι ξεσπάσει φωτιά κοντά στο Κοντοδεσπότι, πολύ κοντά στην φετινή εστία της φωτιάς, και είχε συλληφθεί ένας άνδρας ως υπεύθυνος για εννιά δασικές πυρκαγιές το διάστημα από 2 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου. Καταδικάστηκε για έναν εμπρησμό, ενώ ανέφερε ότι το έκανε επειδή τον κορόιδευαν συγχωριανοί του και η σερβιτόρα του καφενείου του χωριού. Αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Ιούλιο, και κάτοικοι της περιοχής μιλούν για άτομο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς εκτιμά μέσω του ΣΚΑΪ πάντως ότι η πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 3.10 το πρωί της Τρίτης, ξεκίνησε από ανθρώπινο χέρι, ενώ υπόνοιες για εμπρησμό άφησε και ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, κάνοντας στον σταθμό μας για βαρύ ιστορικό εμπρησμών στην περιοχή.

(Ναι, μόνο που οι εμπρηστές είναι ελεύθεροι και συνεχίζουν το έργο τους)  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template