Λες βλακείες:Το Twitter βάζει στην θέση της την Τζιτζι Χαντίτ που επιτίθεται στην Ελλάδα

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019


Λες βλακείες:Το Twitter βάζει στην θέση της την Τζιτζι Χαντίτ που επιτίθεται στην Ελλάδα επειδή την λήστεψαν στην Μύκονο.

Διαδικτυακός πόλεμος έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στο διάσημο μοντέλο, Τζίτζι Χαντίντ, και ένα πλήθος από λάτρεις της Ελλάδας, την οποία το μοντέλο κατηγορεί ασύστολα, επειδή έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο, όπου έκανε διακοπές.

Το μοντέλο φαίνεται πως θέλησε να μοιραστεί τον πόνο του για την απώλεια με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά βρήκε…τοίχο, αφού πολλοί χρήστες έσπευσαν να υπερασπιστούν τη χώρα μας.
Η «μάχη» για την Ελλάδα ξεκίνησε όταν η Τζίτζι Χαντίντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συμβουλεύοντας τους ανθρώπους να «ξοδέψουν τα χρήματά τους αλλού», και όχι στην Ελλάδα, επειδή έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα, η Τζίτζι Χαντίντ ανάρτησε μία selfie της μπροστά σε έναν καθρέφτη και έγραψε: «Μην αφήνετε το Instagram να σας ξεγελάσει. Με λήστεψαν. Δεν πρόκειται να επιστρέψω ποτέ ξανά. Δεν θα την συνιστούσα (την Μύκονο). Ξοδέψτε τα χρήματά σας αλλού».


Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το TMZ, οι ληστές μπήκαν στη βίλα όπου είχε νοικιάσει η Τζίτζι Χαντίντ με τις φίλες της την ώρα που εκείνες διασκέδαζαν στο νησί.



Αυτό το σχόλιο του μοντέλου για το διάσημο ελληνικό νησί, αλλά και τη χώρα στο σύνολό της, φαίνεται πως εξόργισε τους χρήστες του Instagram, οι οποίοι έκαναν λόγο για «απερίσκεπτα» και «ανεύθυνα» σχόλια, υποστηρίζοντας ότι είναι παράλογο να κατηγορούμε μια ολόκληρη χώρα για ένα και μοναδικό περιστατικό.
Αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι ότι κάποιος σχολίασε, σύμφωνα με το Cosmopolitan: «Με λήστεψαν στο Μαϊάμι… Δεν λέω στους ανθρώπους να μην πάνε εκεί… ηλίθια ανάρτηση».

Ταυτόχρονα, ένας άλλος τόνισε πως η Ελλάδα βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τουριστική της βιομηχανία, λέγοντας: «Μία από τις κυριότερες πηγές εισοδήματος της Ελλάδας είναι ο τουρισμός και κυριολεκτικά δυσφημείτε την χώρα. Εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται την Μύκονο ετησίως. Ακριβώς επειδή συνέβη σε σένα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να συμβεί σε όλους. Έχετε δει ποτέ τα εγκλήματα και τις δολοφονίες που συμβαίνουν στην χώρα σας; Για να μην μιλήσουμε για τις μαζικές δολοφονίες. Σε παρακαλώ! Τι σημαίνει αυτό, ότι κανείς δεν θα έπρεπε να επισκεφθεί τις ΗΠΑ;».

Όταν διαπίστωσε το κύμα αντιδράσεων που δέχθηκε, το μοντέλο θέλησε να ανασκευάσει, υπερασπιζόμενη την αρχική της θέση.

Κάτω από την ίδια φωτογραφία, λοιπόν, η Τζίτζι Χαντίντ έγραψε: «Επιτρέψτε μου να το καταστήσω σαφές, για όσους πιστεύουν ότι δεν δικαιούμαι να εκφράσω την άποψή μου για την εμπειρία μου και να προειδοποιήσω τους ανθρώπους γι’ αυτήν – με λήστεψαν μαζί με άλλα 30 σπίτια εκείνο το βράδυ, κάποια υπό την απειλή όπλου. Δεν ήταν δυνατόν να έρθω σε επαφή με οποιαδήποτε μορφή επιβολής του νόμου, εκτός από την ιδιωτική μου ασφάλεια.



Αυτό είναι ένα προνόμιο, το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι που ταξιδεύουν εκεί, δεν θα είχαν. Εάν συμβεί κάτι, ενώ το αστυνομικό τμήμα είναι κλειστό, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνει για να προστατευτείς και όταν ανοίξει το αστυνομικό τμήμα, δεν φαίνεται πως η κατάρτιση και οι πόροι του συμβαδίζουν με την διατήρηση της ασφάλειας των ανθρώπων, όσον αφορά στον αριθμό των εγκλημάτων που συμβαίνουν εκεί σε νυχτερινή βάση (μιλάω για το συγκεκριμένο νησί μόνο, γιατί εκεί έζησα όλη αυτή την εμπειρία).

Αυτή δεν είναι μια πληροφορία που γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι προτού επισκεφθούν την Μύκονο. Αν ήξερα ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τόσο συχνά και πως δεν υπήρχε αρκετή υποδομή για να προστατευθεί κάποιος, δεν θα είχα πάει. Επομένως, αυτή είναι η γνώμη μου, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αν δεν σας αρέσει, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Τέλος, δουλεύω πολύ σκληρά και πολύ σπάνια κάνω ένα τέτοιο ταξίδι για μένα και τους φίλους μου, επομένως αν θέλω να ποστάρω φωτογραφίες από το ταξίδι αφότου με λήστεψαν, θα το κάνω».

Παρά την αναλυτικότερη και ομολογουμένως πιο εμπεριστατωμένη τοποθέτηση, όμως, το διαδίκτυο δεν φάνηκε να πείθεται και πάλι από τον τρόπο που το μοντέλο αποφάσισε να χειριστεί το ατυχές περιστατικό που αντιμετώπισε. Έτσι, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέχισαν να της «επιτίθενται» με καυστικά σχόλια

Μια γυναίκα, έγραψε: «Είναι κατανοητό η Τζίτζι Χαντίντ να έχει συγκλονιστεί από την ληστεία, αλλά το να ντροπιάζει την Μύκονο και να λες πως δεν θα ξαναπάς είναι αρκετά ρηχό, ειδικά από τη στιγμή που σπεύδει να γυρίσει στις ΗΠΑ, όπου άνθρωποι κυριολεκτικά πεθαίνουν στους δρόμους κάθε λεπτό. Τα ελληνικά νησιά είναι μεταξύ των ασφαλέστερων προορισμών που υπάρχουν».

It's understandable that has been shaken by the break-in, but shaming and telling ppl not to go there is quite shallow when she rushes back to USA, where ppl litterally get killed in the streets every minute. The greek islands are among the safest places to go

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Lisbeth Bitsch Jensen 🇩🇰🌊🌏🐬❣️
Ένας άλλος χρήστης, θέλοντας να γίνει λίγο πιο αιχμηρός, της έγραψε: «Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι και ο Λούις Τόμλινσον στο Λος Άντζελες. Τους είδαμε να κλαψουρίζουν και να γίνονται σκληροί με τις πόλεις αυτές; Όχι. Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης πέφτουν θύματα ληστείας συνέχεια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κανείς δεν πρέπει ποτέ να πάει στην Νέα Υόρκη;».

gigi hadid is out there telling her followers she got robbed in greece and urging them to spend their money elsewhere. meanwhile, people from all over the world are getting robbed everyday. im not saying its a good thing. the victims have every right to be upset and angry.
but unfortunately its a common thing in the 21st century. talking shit about greece and greek people is not just immature, its also disrespectful. greece is not the perfect country. there are a lot of things we need to improve but so do all countries.

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη chrys      

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template