ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια τον μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2019

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Τι θα φέρει ο Σεπτέμβριος για την Καριέρα,τα Οικονομικά την Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου.



ΚΡΙΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου (Άρης) στην Παρθένο και στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, το ενδιαφέρον σου σε διάφορα διαδικαστικά ή πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Προσοχή σε τυχόν φλεγμονές ή εμπύρετες καταστάσεις. Στις 14/9 η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο κάνει συναρπαστική την κοινωνική σου ζωή και βελτιώνει σημαντικά τον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να «δομήσεις» συνειδητά τη δημόσια εικόνα που επιθυμείς για τον εαυτό σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα γίνεσαι ακόμα πιο εξωστρεφής και κοινωνικός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικά, με τον κυβερνήτη σου (Άρη) στην Παρθένο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στον εργασιακό τομέα. Καλείσαι, όμως, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς δεν αποκλείονται εργατικά ατυχήματα ή ακόμη και υπερκόπωση. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου βελτιώνονται σημαντικά και σταδιακά γίνονται εποικοδομητικές και ενδιαφέρουσες. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείς ορθά τα εργασιακά σου θέματα και να οργανώσεις την επαγγελματική σου ζωή. Στις 23 εισπράττεις το θαυμασμό κάποιου συνεργάτη σου, ο οποίος σε εκθειάζει για τα εργασιακά σου επιτεύγματα. Στις 28 μια νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία σου «κλείνει το μάτι». Εκμεταλλεύσου την!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 14 του μήνα εισπράττεις το «θαυμασμό» συναδέλφων και συνεχίζονται οι κατακτήσεις σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Επίσης, αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου μοιάζει να «ομορφαίνει» με κάποιο τρόπο την καθημερινότητά σου, ενώ την ίδια στιγμή σε βοηθάει να διευθετήσεις κάποια διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά θέματα που σε απασχολούν. Από τις 14/9 κι ύστερα (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 7ο ηλιακό σου οίκο) η συντροφική σου διάθεση έρχεται στο προσκήνιο και, ως εκ τούτου, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου. Μάλιστα, από τις 23 του μήνα και ύστερα σου δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις μια υγιή και ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) να διελαύνουν από τον 5ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9, η ανάγκη σου για ξεγνοιασιά και διασκέδαση συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να διευθετήσεις με επιτυχία διάφορα γραφειοκρατικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Ταυτόχρονα, αρχίζεις να επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στην υγεία σου και στη φυσική σου κατάσταση. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις το άγχος σου σε σχέση με κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα και, τελικά, να το διαχειριστείς κατάλληλα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 11ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε φέρνει σε αντιπαράθεση με κάποια φιλικά σου πρόσωπα και σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στις διάφορες ομάδες στις οποίες ανήκεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με την υγεία σου και να τοποθετήσεις στο περιθώριο τις καταχρήσεις καθώς και διάφορες άλλες βλαβερές συνήθειες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχονται στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, ο εργασιακός τομέας τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Ο ίδιος μοιάζεις να απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ η όρεξή σου για δουλειά είναι αυξημένη. Ταυτόχρονα, ο νους σου μοιάζει πιο ευρηματικός από ποτέ, πράγμα το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις την παραγωγικότητα και την απόδοσή σου και να κερδίσεις την εκτίμηση των συναδέλφων σου. Στις 23/9, χάρη στην Φθινοπωρινή Ισημερία, σου δίνεται η ευκαιρία να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο εντός του εργασιακού σου χώρου. Τέλος, γύρω στις 28 του μήνα, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε νέο εργασιακό χώρο, ενώ είναι πιθανό και να σου προταθεί να αλλάξεις πόστο στην τωρινή σου εργασία, γεγονός το οποίο μοιάζει να προωθεί την επαγγελματική σου ανέλιξη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 14/9 η ερωτική σου διάθεση είναι εκτοξευμένη στα ύψη και νιώθεις την ανάγκη να διασκεδάσεις μαζί με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις (σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος). Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, κάποιου πάρτυ ή κάποιας καλλιτεχνικής εκδήλωσης. Από τις 14 του μήνα και ύστερα, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σου οίκο αυξάνονται οι κατακτήσεις σου στη δουλειά. Επίσης, ο σύντροφός σου σε βοηθάει ώστε να τακτοποιήσεις διάφορα πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της από κοινού καθημερινότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) και η Αφροδίτη συνεχίζουν τη διέλευσή τους από το ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, κατορθώνεις να βελτιώσεις τη σχέση σου με τα μέλη της οικογένειάς σου και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με τη μίσθωση ή την αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη περνάνε στον 5ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στις διασκεδάσεις και στην αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τυχόν χρέη σου και να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή. Το τελευταίο 8ήμερο του μήνα δεν αποκλείονται κοντινές αποδράσεις και διακοπές σύντομης διάρκειας.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια σε σχέση με τη δημόσια εικόνα σου και την επίτευξη των στόχων σου. Μάλιστα, είναι πιθανό να αισθανθείς «διχοτομημένος» μεταξύ 2 σημαντικών τομέων: της καριέρας και της οικογένειας. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ταλέντα και την προσωπική σου δημιουργικότητα. Επίσης, σου γεννιέται η επιθυμία να χαλαρώσεις, να διασκεδάσεις και να ξεκουραστείς.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στις 14/9 αναμένονται ξαφνικές επαγγελματικές αλλαγές, οι οποίες αρχικά θα σε αναστατώσουν αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι είναι ωφέλιμες για εσένα. Άλλωστε, την ίδια ημερομηνία ο Ερμής (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 5ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, μοιάζεις να «κατακλύζεσαι» από οίστρο, δημιουργικότητα, ευρηματικότητα και άπειρες εμπνεύσεις. Αν διοχετεύσεις όλη αυτή τη δημιουργική διάθεση στον επαγγελματικό τομέα, θα καταφέρεις να ανταμειφθείς, «σκαρφαλώνοντας» σε υψηλότερα επίπεδα της διοικητικής ιεραρχίας. Ειδικότερα, γύρω στις 23 του μήνα μοιάζεις να «λάμπεις» (χάρη στην Φθινοπωρινή Ισημερία) και απολαμβάνεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση τόσο των συναδέλφων όσο και των αφεντικών σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 14 του μήνα είσαι «σπιτόγατος» και προτιμάς να απολαμβάνεις όμορφες στιγμές στο σπίτι μαζί με το ταίρι σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος έρωτας από το μακρινό παρελθόν σου. Από τις 14/9 κι ύστερα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, σου γεννιέται η επιθυμία να φλερτάρεις, να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις και να ξανανιώσεις ανέμελο παιδί. Από τις 23 του μήνα και ύστερα η ερωτική σου ζωή γίνεται συναρπαστική, ενώ δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να αποκτήσεις απογόνους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 14/9 σου δημιουργούν την ανάγκη να προβείς σε συζητήσεις, να πραγματοποιήσεις κοντινά ταξίδια και να συλλέξεις γνώσεις και πληροφορίες. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου στην κοινωνική σου ζωή. Τέλος, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα κατορθώνεις να προωθήσεις το ζήτημα της μίσθωσης ή της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος σε σχέση με τις σπουδές σου ή άλλου είδους εκπαιδευτικά ζητήματα. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 4ο ηλιακό σου οίκο, σου δημιουργεί την επιθυμία να «μεταμορφώσεις» τον βαθύτερο εαυτό σου και να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης ακινήτων που βρίσκονται στην κυριότητά σου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Δίας συνεχίζει να διελαύνει από τον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, παρέχοντάς σου κάποιο είδος προστασίας σε ό,τι αφορά στην επαγγελματική σου ζωή. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψουν εργασιακές ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες καλείσαι να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 είσαι ιδιαίτερα ευέλικτος, ευπροσάρμοστος, επικοινωνιακός, ευρηματικός και διπλωμάτης. Συν τοις άλλοις, ο νους σου μοιάζει με «σφουγγάρι» που απορροφά τις πληροφορίες με ιδιαίτερη ευκολία. Όλα αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσεις την απόδοσή σου και να απολαύσεις μια υγιή εργασιακή ζωή. Όμως, ο Άρης στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να δείχνει και κάποια διανοητική υπερκόπωση, γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκουράζεσαι πού και πού. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου εξομαλύνει, σταθεροποιεί και κάνει πιο εποικοδομητικές τις συνεργασίες σου. Τέλος, με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης να συνεχίζει σταθερά τη διέλευσή του από τον 7ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζεις να νιώθεις έντονα την ανάγκη να ανανεώσεις τις συνεργασίες σου. Άλλωστε, για εσένα είναι σημαντικό να ξέρεις ότι υπάρχουν άνθρωποι τριγύρω που μπορούν να σε βοηθήσουν στη δουλειά σου αλλά ταυτόχρονα θέλεις να αισθάνεσαι αυτόνομος και ανεξάρτητος στον επαγγελματικό σου βίο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 η επικοινωνία με το ταίρι σου αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητούμενά σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο κοντινό ταξίδι μαζί με τον σύντροφό σου, κατά τη διάρκεια του οποίου αναμένεται να περάσεις όμορφα. Ωστόσο, από τις 14 του μήνα η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό και στο ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί την ανάγκη να μείνεις μέσα και να περάσεις ευχάριστες, τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό σου. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα εμφανίζεσαι πιο «σπιτόγατος» από ποτέ και το ταίρι σου μοιάζει να ακολουθεί με προθυμία τους ρυθμούς σου



ΛΕΩΝ


Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από τον 2ο ηλιακό σου οίκο και σου παρέχουν τη δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Στις 14/9 οι 2 προαναφερθέντες πλανήτες εισέρχονται στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, σου γεννιέται η επιθυμία να μετακινηθείς, να πραγματοποιήσεις εκδρομές, να ανταλλάξεις απόψεις με τους γύρω σου και να συλλέξεις πληροφορίες. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις την πίεση και το άγχος που σου προκαλούν διάφορα πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 23/9 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ζυγό και ο ίδιος γίνεσαι ακόμα πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακός, ενώ το μυαλό σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες και να είναι πιο ευρηματικό από ποτέ.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε κάνει κυκλοθυμικό και σου προκαλεί οικονομική ανασφάλεια. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να αλλάξεις τους επικοινωνιακούς σου μηχανισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 2ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 σου δίνεται η δυνατότητα να διαπραγματευτείς με τον εργοδότη σου το ενδεχόμενο μιας αύξησης των καθαρών αποδοχών σου. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 3ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, κατορθώνεις να βελτιώσεις τις επικοινωνίες σου τόσο με τους συναδέλφους σου όσο και με τα αφεντικά σου. Ταυτόχρονα, ο νους σου γίνεται πιο προσεκτικός και σχολαστικός, με αποτέλεσμα να αυξηθούν τόσο η ταχύτητά σου όσο και η παραγωγικότητά σου. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να ξεπεράσεις την ευθυνοφοβία σου και τις λοιπές φοβίες σου οι οποίες σχετίζονται με τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Την ίδια στιγμή κατορθώνεις να οργανώσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα πρότζεκτ που καλείσαι να φέρεις εις πέρας. Στις 23/9, χάρη στην Φθινοπωρινή Ισημερία, εισπράττεις τον θαυμασμό των περισσοτέρων που σε πλαισιώνουν εντός του εργασιακού σου περιβάλλοντος. Το αντικείμενο του θαυμασμού τους, βέβαια, περιστρέφεται γύρω από τα διανοητικά σου επιτεύγματα. Ωστόσο, με τον Πλούτωνα να κινείται σε ανάδρομη τροχιά μέσα στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, συνεχίζεις να βιώνεις στρες και ανασφάλεια, λόγω του όγκου των ευθυνών και των υποχρεώσεών σου. Τέλος, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης στον 6ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι ριζικές αλλαγές προκειμένου να αισθανθείς πληρότητα στον επαγγελματικό τομέα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 14/9 η διέλευση της Αφροδίτης από την Παρθένο και τον 2ο ηλιακό σου οίκο διατηρεί τον αισθησιασμό, την κτητικότητα και τη ζήλεια σου σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, το ταίρι σου σε βοηθάει με τον τρόπο του να εξομαλύνεις την οικονομική σου ζωή. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 14 του μήνα σου γεννιέται η επιθυμία να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, καθώς αυξάνεται η ανάγκη σου για κατανόηση και πνευματική ταύτιση. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές μαζί με το ταίρι σου, στις οποίες περνάς ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στις 14/9 ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ζυγό και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το ενδιαφέρον σου μετατοπίζεται στα οικονομικά σου ζητήματα. Ταυτόχρονα, μπαίνεις σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης βάσει της μέχρι τώρα πορείας σου. Την ίδια ημερομηνία εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Ζυγό και, ως εκ τούτου, προσπαθείς να εξισορροπήσεις όσο γίνεται τα έσοδά σου με τις δαπάνες σου. Στις 18/9 ο Κρόνος ευθυδρομεί και σου δίνει τη δυνατότητα να δομήσεις τη δημιουργική σου διάθεση, προκειμένου να τη διοχετεύσεις στα κατάλληλα μονοπάτια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα ασχολείσαι ενεργά με το σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου. Ειδικότερα, γύρω στις 23 του μήνα ένα συμβάν σε προτρέπει να πράξεις βασιζόμενος στο ήθος σου, με αποτέλεσμα να εισπράξεις τον θαυμασμό και την εκτίμηση των γύρω σου. Ωστόσο, γύρω στις 29 σου γεννιέται η επιθυμία να εκμοντερνίσεις και να ορίσεις εκ νέου τις αξίες σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθύς και στον 7ο ηλιακό σου οίκο δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να εξισορροπήσεις το «εμείς» με το «εγώ». Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη, σου δημιουργεί την ανάγκη να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου ζητήματα. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να επανεξετάσεις το σύστημα αξιών σου, τοποθετώντας στο περιθώριο συντηρητικές και πεπαλαιωμένες ηθικές αξίες και αρχές οι οποίες μέχρι πρότινος σε κρατούσαν στάσιμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 14/9 ο κυβερνήτης σου (Ερμής) και η Αφροδίτη (που στην Αστρολογία θεωρείται ως ο «μικρός ευεργέτης πλανήτης») στο ζώδιό σου διατηρούν στο προσκήνιο τη δημοτικότητά σου, το επικοινωνιακό σου χάρισμα αλλά και την ευελιξία σου και την ευρηματικότητα του νου σου. Έτσι, τα εργασιακά σου ζητήματα μοιάζουν να δέχονται αξιοσημείωτη εύνοια. Στις 14 του μήνα τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη εισέρχονται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπαίνεις στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με το αφεντικό σου γύρω από το ενδεχόμενο μιας μισθολογικής αύξησης. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να διοχετεύσεις άφοβα τη δημιουργική σου διάθεση στον εργασιακό σου χώρο, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η παραγωγικότητά σου και να βελτιωθεί σημαντικά η επαγγελματική σου εικόνα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα παραμένεις ένας ακούραστος εργάτης, καθώς τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου συνεχίζουν να είναι εκτοξευμένα στα ύψη. Ωστόσο, καλείσαι να «τιθασεύσεις» τον παρορμητισμό σου, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους ή τα αφεντικά σου. Γύρω στις 23 του μήνα οι διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ημερών με το αφεντικό σου δείχνουν να πιάνουν τόπο, καθώς σου απαντά ότι δέχεται να σου κάνει αύξηση. Έτσι, στις 28 του μήνα υπογράφεις και επίσημα πια σύμβαση με νέα μισθολογικά δεδομένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚA
Μέχρι τις 14/9 η διέλευση της Αφροδίτης από την Παρθένο και τον 2ο ηλιακό σου οίκο διατηρεί τον αισθησιασμό, την κτητικότητα και τη ζήλεια σου σε υψηλά επίπεδα. Ταυτόχρονα, το ταίρι σου σε βοηθάει με τον τρόπο του να εξομαλύνεις την οικονομική σου ζωή. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σου οίκο από τις 14 του μήνα σου γεννιέται η επιθυμία να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, καθώς αυξάνεται η ανάγκη σου για κατανόηση και πνευματική ταύτιση. Δεν αποκλείονται κοντινά ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές μαζί με το ταίρι σου, στις οποίες περνάς ευχάριστες στιγμές χαλάρωσης.


ΖΥΓΟΣ
Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχονται στο ζώδιό σου και, ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην κοινωνική σου ζωή και στην ικανοποίηση των προσωπικών σου επιθυμιών. Ταυτόχρονα, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και εξωστρεφής, ενώ το μυαλό σου μοιάζει να «γεννά» ιδέες και εμπνεύσεις. Στις 18/9 ο Κρόνος ορθοδρομεί και, έτσι, κατορθώνεις να οργανώσεις την οικογενειακή σου ζωή αλλά και να προωθήσεις το ζήτημα της εκμίσθωσης ή της αγοραπωλησίας ενός ακινήτου. Στις 23/9 η Φθινοπωρινή Ισημερία αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και φέρνει στο προσκήνιο την προσωπική σου «λάμψη» και τη δημιουργικότητά σου.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου δημιουργεί στρες και σε κάνει να αισθάνεσαι πιεσμένος σε σχέση με πρακτικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις όλους τους τομείς της ζωής σου, να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις μια νέα, διαφορετική πορεία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, παραμένεις επικεντρωμένος στους στόχους σου. Για την ακρίβεια, νιώθεις ότι το ίδιο το πεπρωμένο σε καλεί να εκπληρώσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Στις 14/9 μπορεί να βιώσεις ξαφνικές εργασιακές αλλαγές οι οποίες αρχικά σε αναστατώνουν. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν προς όφελός σου. Την ίδια ημερομηνία ο Ερμής και η Αφροδίτη (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) εισέρχονται στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, οι έμφυτες διπλωματικές σου ικανότητες, η προσαρμοστικότητά σου και η ευρηματικότητα του νου σου έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η δημοτικότητά σου και να ευνοηθούν σημαντικά τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Με τον Άρη στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενεργητικότητάς σου είναι μειωμένα. Γι’ αυτό καλείσαι να τοποθετήσεις στο περιθώριο την εργασιομανία σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά, προκειμένου να αποφύγεις την υπερκόπωση. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, οι ηγετικές σου ικανότητες έρχονται στην επιφάνεια. Επίσης, αναμένονται αλλαγές σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Έτσι, δεν αποκλείεται να πάρεις προαγωγή ή να τοποθετηθείς σε άλλο πόστο, το οποίο θα παρουσιάζει περισσότερο ενδιαφέρον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη να διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14 του μήνα υπάρχει ροπή σε παράνομες ή κρυφές σχέσεις, η ρομαντική σου διάθεση και ο ιδεαλισμός σου βρίσκονται στο προσκήνιο και ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από μια τάση να εξιδανικεύεις τον σύντροφό σου ή τους ερωτικούς παρτενέρ σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 14/9 εκτοξεύει τη γοητεία σου και τον προσωπικό σου μαγνητισμό στα ύψη. Επίσης, σου δημιουργεί την επιθυμία να διεκδικήσεις μια ισορροπημένη σχέση, η οποία θα καλύπτει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, χωρίς όμως να περιορίζει την προσωπική σου ελευθερία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον 12ο ηλιακό σου οίκο και, ως εκ τούτου, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση. Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι καλλιτεχνικές και οι μεταφυσικές σου ανησυχίες. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να αισθανθείς μόνος ή μπερδεμένος. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου βελτιώνει τις επικοινωνίες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις τη σκέψη σου, να συλλέξεις πληροφορίες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα προσπαθείς να κατανοήσεις τα βαθύτερα κίνητρα της συμπεριφοράς σου και αρχίζεις να αποδέχεσαι τη μοναξιά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δε διασκεδάζεις όσο θα ήθελες και απαιτεί από εσένα να εξισορροπήσεις την ανάγκη σου να διατηρείς την «προσωπική σου ταυτότητα» με την επιθυμία σου να μετέχεις σε ομάδες. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 12ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου σου δημιουργεί την επιθυμία να κατανοήσεις τον εσώτερο εαυτό σου καθώς και τα μυστήρια της ζωής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 καλείσαι να εργαστείς στο πλαίσιο μιας εργασιακής ομάδας προκειμένου για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Αν και σε γενικές γραμμές, η συνεργασία σου με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μοιάζει εποικοδομητική, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Άρης) στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπορεί να δείχνει και κάποιες εντάσεις ή/και ανταγωνισμούς, που θα σε αναστατώσουν και θα σε βάλουν στη διαδικασία αντιπαραθέσεων. Για την ακρίβεια, θα είσαι ισχυρογνώμων και δεν θα διστάσεις να διαφοροποιηθείς από ολόκληρη την ομάδα, υπερασπιζόμενος με σθένος τη γνώμη και τις ιδέες σου. Αυτό, όμως, μπορεί να μην αρέσει ούτε στα αφεντικά ούτε στους συναδέλφους σου. Στις 14 του μήνα, το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να προκαλέσει ίντριγκες και εργασιακό παρασκήνιο και να σε κάνει να αισθανθείς κάποιο είδος απομόνωσης. Στις 18 η ορθοδρόμηση του Κρόνου μοιάζει να βελτιώνει τις επικοινωνίες σου με τους συνεργάτες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις (όσο αυτό είναι εφικτό) την καχυποψία σου στο περιθώριο, να συμβιβαστείς και να γίνεις περισσότερο συμβατικός. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, αν και υπάρχει κίνδυνος να βιώσεις έντονες εχθρότητες (κυρίως από άνδρες), κατορθώνεις (χρησιμοποιώντας το πανίσχυρο ένστικτό σου) να δημιουργήσεις συμμαχίες με τα κατάλληλα πρόσωπα και, τελικά, να γλιτώσεις από τα χειρότερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον 11ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9 σου χαρίζει μια έντονη κοινωνική ζωή την οποία απολαμβάνεις από κοινού μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος σε βάζει στη διαδικασία να δεις με «άλλο μάτι» κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Επίσης, μπορεί να δείχνει φλερτ και έρωτες που αναπτύσσονται εντός του διαδικτύου. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 12ο ηλιακό σου οίκο από τις 14 του μήνα, γίνεσαι σταδιακά πιο ρομαντικός αλλά ταυτόχρονα αισθάνεσαι μπερδεμένος σε σχέση με τα ερωτικά σου ζητήματα. Γενικότερα, έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τόσο τους παρτενέρ σου όσο και τον ίδιο τον έρωτα και δεν αποκλείεται να συνάψεις μια ερωτική σχέση την οποία για κάποιο λόγο θα πρέπει να κρατήσεις κρυφή.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αυξάνονται οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες σου, ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα της φιλίας. Μάλιστα, μοιάζεις να περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και να απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να βάλεις σε μια τάξη και να οργανώσεις τα οικονομικά σου ζητήματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα εισπράττεις τον θαυμασμό φιλικών σου προσώπων ενώ οι ηγετικές σου ικανότητες και ταυτόχρονα το ομαδικό σου πνεύμα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο.


ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 του μήνα η Πανσέληνος στους Ιχθύς σε φέρνει σε αντιπαράθεση με μέλη της οικογένειάς σου και σου δημιουργεί την επιθυμία να μετακομίσεις. Στις 28 του μήνα η Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι στον τομέα της φιλίας γενικά. Επίσης, σου δημιουργεί την ανάγκη να ενταχθείς σε μία ομάδα, τα μέλη της οποίας θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σε γενικές γραμμές, ο Δίας (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) στο ζώδιό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα υπόσχεται τύχη και εύνοια στους περισσότερους τομείς της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού. Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, η δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Επιπλέον, ο ίδιος κατορθώνεις μέσω της διπλωματίας, της συναδελφικότητας και της ευελιξίας σου να βάλεις τις βάσεις για την επαγγελματική ανέλιξη που πρόκειται να ακολουθήσει. Επιπρόσθετα, ο Άρης στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σε κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξο και ακούραστο. Στις 14 του μήνα το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο σε βάζει στη διαδικασία να εργαστείς στο πλαίσιο μιας ομάδας προκειμένου για την ολοκλήρωση κάποιου πρότζεκτ. Η συνεργασία σου με τα λοιπά μέλη της ομάδας αποδεικνύεται αρμονική και γόνιμη. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου μπορεί να σηματοδοτήσει μια αύξηση των καθαρών αποδοχών σου, για την οποία πάλευες εδώ και καιρό. Όμως, με το Νότιο Δεσμό της Σελήνης να συνεχίζει τη διέλευσή του από το ζώδιο του Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, ακόμη και τα νέα μισθολογικά δεδομένα δε σε ικανοποιούν απόλυτα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, χάρη στις καλές επιδόσεις σου, μπορεί να σου ανατεθεί κάποιος ηγετικός ή εποπτικός ρόλος στην εργασιακή ομάδα που αναφέρθηκε πιο πάνω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 14 του μήνα ο προσωπικός σου μαγνητισμός είναι εκτοξευμένος στα ύψη, με αποτέλεσμα να εισπράττεις κομπλιμέντα, ερωτικές προτάσεις και φιλοφρονήσεις από συναδέλφους και εργοδότες. Μάλιστα, είναι πιθανό να ερωτευτείς κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου το οποίο κατέχει θέση κύρους ή εξουσίας. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός προκειμένου να αποφύγεις τυχόν «ροζ» σκάνδαλα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο από τις 14/9, αρχίζεις σταδιακά να απολαμβάνεις μια έντονη κοινωνική ζωή μαζί με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να συνάψεις μια ερωτική σχέση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή με κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω του ίντερνετ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη μπαίνουν στον Ζυγό και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αυξάνονται οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές σου ανησυχίες σου, ενώ το ενδιαφέρον σου στρέφεται στον τομέα της φιλίας. Μάλιστα, μοιάζεις να περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και να απολαμβάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να βάλεις σε μια τάξη και να οργανώσεις τα οικονομικά σου ζητήματα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα εισπράττεις τον θαυμασμό φιλικών σου προσώπων ενώ οι ηγετικές σου ικανότητες και ταυτόχρονα το ομαδικό σου πνεύμα έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 10ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη. Ως εκ τούτου, αυξάνεται η δημοτικότητά σου και ο ίδιος αρχίζεις να ασχολείσαι ενεργά με τη δημόσια εικόνα σου. Στις 18/9 η ορθοδρόμηση του κυβερνήτη σου (δηλαδή του Κρόνου), ο οποίος συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιό σου, σου δίνει την ευκαιρία να οργανώσεις τη ζωή σου, να αναλάβεις υποχρεώσεις και να διεκδικήσεις με σύνεση τα θέλω σου, πράγμα που δίσταζες να κάνεις μέχρι πρότινος. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, γίνεσαι ακόμα πιο δημοφιλής και μπαίνεις στη διαδικασία να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου.



ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος στον 3ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη σου προκαλεί κάποιο είδος επικοινωνιακής ανεπάρκειας και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ο περίγυρός σου δεν σε καταλαβαίνει. Στις 28/9 η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, σε βάζει στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γύρω από την έννοια της επιτυχίας. Επιπλέον, σου δημιουργεί την επιθυμία να διατηρήσεις το καλό κοινωνικό προφίλ σου και να προσδώσεις πρόσθετο κύρος σε αυτό.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Ως εκ τούτου, σου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου, μέσω των επικοινωνιακών ελιγμών και της διπλωματίας σου. Στις 18 του μήνα η ορθοδρόμηση του Κρόνου (που είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου) σε βοηθάει ώστε να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να βάλεις σε μια τάξη και σειρά τις εργασιακές ευθύνες και υποχρεώσεις σου. Ταυτόχρονα, οι αντοχές σου στην πίεση και στο στρες μοιάζουν να αυξάνονται. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα εισπράττεις το θαυμασμό και τα κομπλιμέντα κάποιου άνδρα από το εργασιακό σου περιβάλλον ο οποίος κατέχει θέση κύρους και εξουσίας και ο οποίος σου κάνει μια πολύ σημαντική πρόταση, που με τη σειρά της σηματοδοτεί την άνοδό σου στη διοικητική ιεραρχία και την ευρύτερη επαγγελματική σου πρόοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ως τις 14/9 ελκύεσαι από διανοούμενους και ευφυείς ανθρώπους ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός μακρινού ταξιδιού. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 14 του μήνα αυξάνει την πέραση και τη δημοτικότητά σου εντός του εργασιακού σου χώρου. Μάλιστα, είναι πιθανό να σου γίνουν προτάσεις ερωτικού περιεχομένου από ανώτερούς σου στη διοικητική ιεραρχία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αυξάνονται οι φιλοσοφικές σου ανησυχίες, ενώ ταυτόχρονα σου γεννιέται η επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σε βοηθάει ώστε να αποδεχθείς και, τελικά, να διαχειριστείς την υπαρξιακή μοναξιά και τις ανασφάλειες που βιώνεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, κατορθώνεις να φέρεις εις πέρας με επιτυχία κάποιο εκπαιδευτικό ζήτημα. Ειδικότερα, μπορεί να σημειώσεις επιτυχία σε γραπτές εξετάσεις ή να επιτύχεις την εισαγωγή σου σε κάποιο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ή σε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο που επιθυμούσες διακαώς να παρακολουθήσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14 η Πανσέληνος στους Ιχθύς σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια λόγω των αυξημένων εξόδων του καλοκαιριού και σε βάζει στη διαδικασία να αξιολογήσεις (με αυστηρό ίσως τρόπο) τον ίδιο σου τον εαυτό. Στις 28 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Καρκίνο και στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το ενδιαφέρον σου παραμένει επικεντρωμένο στον εργασιακό τομέα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις τις «κεραίες» σου σε ετοιμότητα, προκειμένου να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις τις διάφορες εργασιακές ευκαιρίες που κατά διαστήματα θα σου παρουσιάζονται. Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθήσεις κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στις ανάγκες του πόστου σου. Στις 18 του μήνα η ορθοδρόμηση του Κρόνου σου δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου που απορρέουν από τα διάφορα εργασιακής φύσεως παρασκήνια που διαδραματίζονται γύρω σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, ολοκληρώνεις με επιτυχία το σεμινάριο και λαμβάνεις κάποια πιστοποίηση, η οποία μοιάζει να αποτελεί ένα σημαντικό προσόν που θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ


Μέχρι τις 14 του μήνα αναζητάς το πάθος και την απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθείς να επιβληθείς στο ταίρι σου και να αποκτήσεις έλεγχο επάνω του. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 9ο ηλιακό σου οίκο από τις 14/9, αρχίζεις σταδιακά να αναζητάς πνευματική ταύτιση με τον σύντροφό σου. Γενικότερα, αρχίζεις να έλκεσαι από καλλιεργημένους, πνευματώδεις και φιλοσοφημένους ανθρώπους. Επίσης, μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με το ταίρι σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις τον έρωτα σε κάποια ξένη χώρα



ΙΧΘΥΕΣ

Στις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη εισέρχονται στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, αρχίζεις να τείνεις στην ενδοσκόπηση και στην αυτοανάλυση. Την ίδια στιγμή, η ψυχολογία σου βελτιώνεται αισθητά, ενώ οι μεταφυσικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο. Στις 18/9 η ευθυδρόμηση του Κρόνου σου παρέχει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους φίλους σου και, γενικά, να θέσεις στέρεες βάσεις στον τομέα της φιλίας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, σου δίνεται η ευκαιρία να «μεταμορφωθείς» εσωτερικά αλλά και να ρυθμίσεις τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τη Φορολογική Διοίκηση, τα Τραπεζικά Ιδρύματα ή τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Στις 14/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου προκαλεί εκνευρισμό και εσωτερική ένταση και σου δημιουργεί την ανάγκη να εξισορροπήσεις το «εγώ» με το «εμείς». Στις 28/9 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την επιθυμία να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να βάλεις σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου (Δίας) συνεχίζει να διελαύνει και αυτό το μήνα από το ζώδιο του Τοξότη και το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου . Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα, ενώ ταυτόχρονα σου παρουσιάζονται διάφορες σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Μέχρι τις 14/9 ο Ερμής και η Αφροδίτη διελαύνουν από τον 7ο ηλιακό σου οίκο και υπόσχονται ευχάριστες, εποικοδομητικές και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Ωστόσο, με τον Άρη στην Παρθένο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δεν αποκλείεται να βιώσεις και κάποιες επιθέσεις ή ανταγωνισμούς από ορισμένους συνεργάτες σου. Καλείσαι, λοιπόν, να δείξεις υπομονή και ψυχραιμία, προκειμένου να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα, χάρη στην πληθώρα πλανητών στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, η πανίσχυρη διαίσθησή σου έρχεται στην επιφάνεια. Έτσι, κατορθώνεις να δεις πίσω από την επιφάνεια, να εντοπίσεις τους κρυφούς εχθρούς σου, να κινηθείς αθόρυβα και, τελικά, να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου και να επιβιώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Με την Αφροδίτη να διελαύνει από το ζώδιο της Παρθένου και τον 7ο ηλιακό σου οίκο μέχρι τις 14/9, περνάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου, ενώ η συντροφική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο στο έτερον ήμισυ. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό και στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 14 του μήνα, αρχίζεις σταδιακά να γίνεσαι χειριστικός και να αναζητάς το απόλυτο πάθος. Επίσης, προσπαθείς να «διεισδύσεις» στην ψυχολογία του συντρόφου σου και να ανακαλύψεις τα μυστικά του, ενώ ταυτόχρονα μπαίνεις στη διαδικασία παιχνιδιών εξουσίας μαζί με το ταίρι σου. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 8 ημερών του μήνα, απολαμβάνεις μια έντονη και συναρπαστική σεξουαλική ζωή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template