ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Είναι μια καλή περίοδος αυτή που διανύεις για την επανεξέταση ορισμένων θεμάτων και μακροπρόθεσμων στόχων σου, αρκεί να ξέρεις τι επιδιώκεις και να είσαι σε θέση να διαχωρίσεις το πραγματικό απ’ το φανταστικό. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου διευκολύνοντας τα πράγματα στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τη δυνατότητα σου να πείθεις και να επηρεάζεις με τις απόψεις και το λόγο σου. Ο ενθουσιασμός και το κέφι σου δίνουν χρώμα και νόημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, Δευτέρα μη μείνεις μέσα. Όλα και κάτι καλό μπορεί να προκύψει.


Ταύρος
Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα για τελευταία φορά αυτή τη χρονιά, σου εφιστά την προσοχή, μιας και έχεις την τάση της υπερβολής. Η επιφυλακτικότητα και η καχυποψία σου βοηθά στο να προστατεύεις τον εαυτό σου στα εργασιακά. Οι πραγματικές προθέσεις των άλλων είναι καλυμμένες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Ζήσε καυτές και άκρως ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου πραγματοποιώντας κάθε σου φαντασίωση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες αρκεί να το πιστέψεις η ίδια. Πρόσεξε τη διαχείριση των οικονομικών σου και μην σπαταλάς αλόγιστα χρήματα.



Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που είναι ενεργό από τον Ιανουάριο, σου δίνεται η δυνατότητα να γεφυρώσεις σχέσεις, να λύσεις παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσεις το κλίμα, κυρίως στα εργασιακά. Δείξε τη γενναιοδωρία σου σ’ αυτούς που σχεδόν πάντα ήταν στο πλάι σου και σε στήριζαν στα δύσκολα και στα εύκολα. Μια κρίση συνείδησης απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές εξομολογήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, με τη Σελήνη να παραμένει στο ζώδιο σου μέχρι και το βράδυ, μπορείς να περάσεις όμορφα και να κάνεις τις γνωριμίες που θέλεις.



Καρκίνος
Το τελευταίο εμπόδιο φαίνεται να περνάς με το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα που είναι ο τελικός, σε ένα σετ που ουσιαστικά δραστηριοποιείται απ’ τον Ιανουάριο. Ήρθε η ώρα να απλοποιήσεις τα πράγματα, ή να σπάσεις τους στόχους σου σε μικρότερες και πιο ρεαλιστικές αποστολές. Ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν οι συνεργάτες και οι ανώτεροι σου στα εργασιακά είναι αρκετό για να σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση, μιας και είναι σημαντική για εσένα η εικόνα σου προς τα έξω. Με μια καλή διάθεση και ίσως με ένα μικρό βήμα υποχώρησης από πλευράς σου, να καταφέρεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με τον αγαπημένο σου.



Λέων
Είναι σημαντική η αναγνώριση της ανάγκης για την επίλυση προβληματικών καταστάσεων αυτή την περίοδο, ώστε να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις γύρω σου το πεδίο και να προχωρήσεις μπροστά. Αν και Δευτέρα σήμερα, οι εργασιακές υποχρεώσεις σου δεν σταματούν. Κάνε λοιπόν αυτό που θεωρείς ότι πρέπει, όμως μην ξεπερνάς τα όρια και τις αντοχές σου. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να απολαύσεις τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, άσε τα παράπονα και λάβε δράση. Με το να γκρινιάζεις για τα όσα δεινά σε έχουν βρει στο παρελθόν, καλύτερα να ξεκολλήσεις απ’ τον καναπέ σου.



Παρθένος
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν σήμερα το τελευταίο τετράγωνο κι αυτή η διέλευση έχει επηρεάσει τη ζωή σου απ’ τον Ιανουάριο. Πάρε λοιπόν τις αποφάσεις σου το επόμενο διάστημα προκειμένου να απαλλαγείς από τα βάσανα, κυρίως της οικογενειακής σου ζωής. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανασφάλειες και τις αγωνίες σου στα εργασιακά. Το πόσο καλά έχεις εργαστεί και το πως η προσπάθεια που κατέβαλες έπιασε τόπο, θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Το ότι έρχεσαι αντιμέτωπη με τις πτυχές που δεν πηγαίνουν και τόσο καλά, στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, δεν είναι απαραίτητα κακό. Στο χέρι σου είναι να διορθώσεις και να αποκαταστήσεις τα πράγματα. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, μέσα απ’ τους τόσους θαυμαστές σίγουρα θα διακρίνεις και τον ιδανικό.



Ζυγός
Αν νιώθεις ότι είσαι σε αδράνεια με εργασία, υπηρεσία και υγειονομικά ζητήματα, καιρός να λάβεις δράση και να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Παρόλο που μπορεί να έχεις αποθαρρυνθεί ή να αποφεύγεις να τα αντιμετωπίσεις, ήρθε η ώρα να επωφεληθείς από κάποια ανακατεύθυνση, ή εξέλιξη. Ξεκαθάρισε τις εργασιακές εκκρεμότητες που βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου και προετοιμάσου για ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σου πορεία και καριέρα. Μην αδικείς το σύντροφο σου και μην είσαι όλο παράπονα. Έχεις κι εσύ μερίδιο της ευθύνης που θα πρέπει να αναλάβεις, αν θέλεις να βελτιώσεις τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιδιώκεις επαφές με το παρελθόν. Πίστεψε με πως δεν έχει τίποτα να σου δώσει.



Σκορπιός
Η αντιμετώπιση ενός θέματος ή προβλήματος μπορεί να είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο για την εκκαθάριση της συνείδησης και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Αν το προηγούμενο διάστημα ένιωσες αποδιοργανωμένη είναι καιρός να συγκεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου. Σου δίνονται πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις τα εργασιακά σχέδια σου, χωρίς τον κίνδυνο της αποτυχίας ή και την αίσθηση κινδύνου. Ο ρομαντισμός και το πάθος σου ενισχύονται κι έτσι έχεις όλη την ευχέρεια να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά, εμφανισιακά, ανανεώσου γιατί πολύ σύντομα κάτι δυνατό θα μπει, για να παραμείνει στη ζωή σου.



Τοξότης
Το τετράγωνο Δία – Ποσειδώνα σε παροτρύνει για μια εσωτερική αναζήτηση και μια συζήτηση με τον εαυτό σου. Να βρεις τις αδυναμίες σου, να κατανοήσεις τις ανάγκες σου και βάλεις σε τάξη υποθέσεις που σε βαραίνουν. Οι δυσκολίες και τα διλλήματα σου στα εργασιακά κοντεύουν να λάβουν τέλος, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Μην επιτρέψεις σε προβλήματα του παρελθόντος να επανέλθουν και να χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη και παραπονεμένη, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και τόνωσε την ψυχολογία σου. Υπάρχουν άτομα δίπλα σου που μπορούν να σε βοηθήσουν.



Αιγόκερως

Είσαι κοντά στο τέλος μιας περιόδου αμφισβήτησης ορισμένων θεμάτων που ξεκίνησαν στις αρχές του έτους. Είναι σημαντικό να μην κλείνεις τα μάτια σου πια και να προσπαθήσεις να βρεις και να δώσεις άμεσες λύσεις στα όσα σε βαραίνουν. Η ανταλλαγή ιδεών στα εργασιακά με συναδέλφους θα δώσει κατεύθυνση στους στόχους σου. Δείξε τρυφερότητα στον ερωτικό σύντροφο σου και γιατί όχι και τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου και μην προσποιείσαι πως όλα είναι καλά και όλα τα αντιμετωπίζεις. Έχεις ανθρώπους και φίλους δίπλα σου που θα σε καταλάβουν και θα σε κατανοήσουν.



Υδροχόος
Οι ανησυχίες, οι ενοχές, οι υπερβολές ή και η σύγχυση που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι σου, επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους. Απ’ εδώ και πέρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στη δική σου ζωή χωρίς φόβο. Ο δυναμισμός σου και η πάντα πρόθυμη διάθεση σου για προσφορά και βοήθεια στα εργασιακά, εκτιμάτε με το παραπάνω από συναδέλφους. Ανταπόδωσε τα όσα θετικά λαμβάνεις απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Για να δώσει κανείς, πρέπει και να πάρει. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου, να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ανεβάσουν και θα καλύψουν τα όποια συναισθηματικά κενά σου.



Ιχθείς
Με το Δία σε μια προκλητική όψη με τον Ποσειδώνα, η αποδιοργάνωση ή προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε έκαναν να νιώθεις λιγότερο ικανή και να σε απομάκρυναν απ’ τις πραγματικές δυνατότητες και στόχους σου. Όλα αυτά βαίνουν προς το τέλος τους βέβαια κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς να μεγαλουργήσεις. Αν και σου φαίνονται βαρετές κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις σου, θα πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η γοητεία και ο ρομαντισμός που εκπέμπεις σήμερα, είναι αδύνατον να αφήσουν ασυγκίνητο τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό φυσικά ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template