ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΑΙΜΑ Εσωτερικοί πρόσφυγες θα στιβάζονται σύντομα στα διαμερίσματα των 2.500 ευρώ ενοίκιο!

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Όπως δείχνουν τα στοιχεία και οι εξελίξεις στην εκρηκτική Ανατολική Μεσόγειο ένας άγριος χειμώνας περιμένει όλους εκείνους τους
αιθεροβάμονες που πίστεψαν ότι η νέα κυβέρνηση, στην οποία το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη Κόλαση.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Όχι, δεν φταίει ο Κυριάκος και είναι σχεδόν βέβαιο πως με το pool boy, τον Αλέξη Τσίπρα, θα είχαμε ήδη βουλιάξει στον ίλιγγο της κινούμενης άμμου.

Ο Κυριάκος θέλει να αλλάξει την Ελλάδα.
Οι πυρετώδεις ρυθμοί που δουλεύουν υπουργοί του όπως ο Αδωνις Γεωργιάδης δείχνουν την διάθεση της νέας κυβέρνησης να φέρει επενδύσεις και να σώσει τη χώρα.


Το ζήτημα είναι εάν σώζεται η Ελλάδα χωρίς να σπάσεις αυγά. Στη περίπτωση της ΔΕΗ λοιπόν δεν έσπασαν αυγά, παρά μόνο τα κεφάλια των συνεπών καταναλωτών. Το ίδιο κάνουν και με τα 100 δις κόκκινα δάνεια.

Για μια ακόμη φορά θα τιμωρηθούν οι συνεπείς δανειολήπτες.

Παιδιά, έτσι δεν σώζεται η Ελλάδα με φόντο μία Γερμανία, η Οικονομία της οποίας καταρρέει και μία Ε.Ε. που οδεύει σε διάλυση.

Την ίδια στιγμή ο δικτάτορας Ερντογάν, με τις πλάτες του δικτάτορα Πούτιν, και την ανοχή των Αμερικανών βομβαρδίζει την Ελλάδα με προσφυγικές βόμβες πριν εξαπολύσει την τελική στρατιωτική επίθεση αντίστοιχη με εκείνη του 1974.

Οφείλουμε εδώ να μην εθελοτυφλούμε, τόσο οι Ελληνες όσο και οι Κύπριοι.

Το τοπίο της απελπισίας έρχεται να το μετατρέψει σε καταθλιπτικό η πτώση του ελληνικού τουρισμού που το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να αγγίξει το -60% εάν στο μεταξύ οι Τούρκοι δεν έχουν βάψει με αίμα κάποιο από τα νησιά μας.

Κι επειδή δεν πρέπει να οδηγηθούμε σαν πρόβατα σε σφαγή με θεατή μία αδύναμη και υπό διάλυση Ευρώπη θα πρέπει να ανταποδώσουμε με κάθε τρόπο τα χτυπήματα στον Σουλτάνο ακόμη κι αν χάσουμε τον πόλεμο.

Δεν πρέπει να ηττηθούμε σαν πρόβατα σε σφαγή όπως στα Ιμια και εν πολλοίς στην Κύπρο το 1974.


Όσα διαβάσατε πιο πάνω είναι εισαγωγή στην εκτός πραγματικότητας λογική κάποιων τυχοδιωκτών ιδιοκτητών ακινήτων και κάποιων “ειδικών γραφείων” που αναλαμβάνουν να ανακαινίζουν και να επινοικιάζουν τα ακίνητα των αφελών ιδιοκτητών.

Ετσι έχουμε καταντήσει-για κατάντια πρόκειται-να ζητάνε ενοίκιο 2.500 ευρώ για 100 τ.μ στη Γλυφάδα, τη Πολιτεία, τη Κηφισιά.


Μπορούμε αυτή τη στιγμή να υποσχεθούμε με βεβαιότητα στους αφελείς ιδιοκτήτες που ζητάνε αυτά τα ενοίκια πως τα σπίτια τους θα καταλήξουν να έχουν επιταχθεί από το σαστισμένο κράτος που δεν αντέχει τις ορδές των προσφύγων και πως σ΄αυτά θα στιβαχθούν πρόσφυγες.

Ναι στις βίλες και τα ρετιρέ με θέα θάλασσα και πράσινο είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να εγκατασταθούν από το σαστισμένο κράτος (αλίμονο εάν χάσουμε και κάποια νησιά-εκεί να δείτε εσωτερική προσφυγιά) κάθε είδους πρόσφυγες.


Καλά θα είναι λοιπόν να σταματήσει αυτή η βουλιμία των ιδιοκτητών και τον γραφείων που μεσολαβούν γιατί έρχεται πολύ δάκρυ και αίμα…
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template