ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2019

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή νέα Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου αυξάνει την ανάγκη σου να φροντίσεις τις σχέσεις σου είτε πρόκειται για εργασιακές είτε προσωπικές. Νέες γνωριμίες οι οποίες θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες. Οι διαπραγματεύσεις σου στα εργασιακά μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές, καθώς έχεις την τάση να εκφράζεις τις ανάγκες σου χωρίς να προσβάλλεις κανέναν και να είσαι απόλυτα σαφείς. Μια νέα περίοδος ξεκινά για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τις διαφωνίες και τις κακές στιγμές του παρελθόντος και κάνε μια καινούρια αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, σου υπόσχεται πολλά και αληθινά.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι εργασιακές ή και οι στενές σου σχέσεις μπορεί να ευδοκιμήσουν ιδιαίτερα σήμερα με τη νέα Σελήνη, καθώς και τις επόμενες εβδομάδες. Με ευγενικό και σαφή τρόπο μπορείς να πλησιάσεις συνεργάτες, να τους εκφράσεις τις ιδέες σου και να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν και να σε ακολουθήσουν. Άλλαξε το πρόγραμμα της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόψε φρόντισε να δείτε κοινούς φίλους και να διασκεδάσετε. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη υπόσχεται πολλά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πάρεις τα πάνω σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευχάριστη και δημιουργική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Μπορείς να δεις φίλους από τα παλιά, να διασκεδάσεις και να χαρείς, αφήνοντας πίσω σου για λίγο προβληματισμούς και διλήμματα. Ελάφρυνε το πρόγραμμα των εργασιακών σου υποχρεώσεων και καλλιέργησε το κλίμα για τις αλλαγές που θέλεις να εφαρμόσεις. Με αφορμή τη νέα Σελήνη που επηρεάζει τον 5ο ερωτικό σου οίκο, φρόντισε απόψε να κάνεις πράγματα για τον ερωτικό σύντροφό σου. Ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση και την ερωτική ζωή σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος για την ερωτική σου ζωή. Για αυτό ξέχνα το παρελθόν και βάλε πλώρη για νέα πράγματα και έρωτες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου ευκαιρία να ασχοληθείς με τα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Προτίμησε σήμερα να συναναστραφείς με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους για να περάσεις όμορφα. Η γενναιοδωρία και το ανοιχτό πνεύμα σου βελτιώνει αισθητά την ατμόσφαιρα στα εργασιακά σου. Εμπλούτισε τις γνώσεις σου γύρω απ’ το αντικείμενο της δουλειάς σου, έτσι ώστε να είσαι έτοιμη για νέα ξεκινήματα. Κάντε κοινά όνειρα με το σύντροφό σου, ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τη διακόσμησή του. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε την καρδιά σου και πέτα τα συρματοπλέγματα. Προετοίμασέ τη για μια νέα αγάπη και έναν καινούριο έρωτα.


ΛΕΩΝ
Με τη νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου, η επικοινωνιακή σου δυνατότητα ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Συλλέγεις πληροφορίες και ικανοποιείς τη δίψα σου για μάθηση. Θέλεις να συνεισφέρεις και να μοιραστείς εμπειρίες και απόψεις. Απόλαυσε σήμερα τα χόμπι σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, μετριάζοντας τις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγο αλατοπίπερο. Ευκαιρία απόψε να βγείτε απ’ τη μονοτονία, να διασκεδάσετε και να γελάσετε. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου άκου το ένστικτό σου, που σε προειδοποιεί για νέες περιπέτειες και έρωτες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και σου δημιουργεί την ανάγκη ασφάλειας και σταθερότητας, γι’ αυτό και αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Το υποστηρικτικό κλίμα στα εργασιακά σε γεμίζει ενέργεια και ανεβάζει την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Νιώθεις πιο έτοιμη από ποτέ να προωθήσεις τα σχέδιά σου χωρίς το φόβο του ρίσκου. Ασχολήσου με τους προσωπικούς σου χώρους, άλλαξε τη διακόσμηση του σπιτιού σου και βάλε σε τάξη το γραφείο σου. Κάτι που κάνεις πάντα βέβαια, σήμερα λίγο παραπάνω αφού σε ευχαριστεί και ιδιαίτερα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει γερά θεμέλια, γι’ αυτό μην τη φοβάσαι. Τώρα εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι προτάσεις φίλων για διασκέδαση και ξεφάντωμα. Έχω την αίσθηση πως κάτι καλό θα προκύψει.



ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο σε γεμίζει θάρρος, ενέργεια και τόλμη για νέα ξεκινήματα και γενικότερα για μια νέα αρχή. Η έντονη προσωπικότητά σου σε συνδυασμό με την απίστευτη αποφασιστικότητά σου, γίνονται τα ισχυρά σου όπλα για να θέσεις νέους κανόνες στα εργασιακά. Φρόντισε απόψε τον ερωτικό σύντροφό σου και δείξε του τα συναισθήματά σου. Είναι καιρός να του αναγνωρίσεις τη στήριξή του. Εσύ που είσαι μόνη, ανέβασε τα στάνταρ σου και αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου. Αναλώνεσαι άδικα σε αδιέξοδες καταστάσεις, νέες ή παλιές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη Σελήνη στον πνευματικό 12ο οίκο σου νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να τις βάλεις σε προτεραιότητα, ικανοποιώντας τες. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μια εσωστρέφεια και να σε κρατήσει μακριά απ’ την πολυκοσμία, όμως χρειάζεται να το κάνεις. Δώσε την πρέπουσα σημασία στον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε έχεις αποφασίσει να μοιράζεσαι τα πάντα μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε τις αποφάσεις σου και υποστήριξε τες προκειμένου να απαλλαγείς από το παρελθόν. Χάνεις ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και είναι κρίμα.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη ανανεώνει τις φιλικές σχέσεις σου και ανανεώνει την ψυχολογία σου. Σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς μαζί τους απόψεις, σκέψεις και εμπειρίες. Έτσι η μέρα σου γίνεται ενδιαφέρουσα και περνάς καλά. Νέες μακροπρόθεσμες συνεργασίες σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Μπορείς να εξομαλύνεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και επιτέλους να βρείτε τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είναι καλή η μέρα για να κάνεις τις κινήσεις σου. Αρκεί να είσαι βέβαιη γι’ αυτό που πας να κάνεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά έρχονται σε πρώτη σου προτεραιότητα, με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού. Δείξε διαλλακτικότητα και διπλωματία προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου. Τόλμησε νέα ξεκινήματα και κέρδισε την εμπιστοσύνη ανώτερων και συνεργατών σου. Με το νέο φεγγάρι απόψε να γεμίζει ρομαντισμό την ατμόσφαιρα γοήτευσε και σαγήνευσε τον ερωτικό σύντροφό σου. Αφιερώσου του ολοκληρωτικά και τις στιγμές που είσαι μαζί του μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο κάνει τους άλλους να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Έτσι μπορείς να κερδίσεις τους πάντες και να σταματήσεις να παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάγκη σου για περιπέτεια και νέες εμπειρίες μεγαλώνει επικίνδυνα με την ενίσχυση της νέας Σελήνης. Απόλαυσε τη μέρα σου, οργάνωσε ταξίδια είτε αναψυχής, είτε επαγγελματικής φύσεως. Ρίσκαρε για να κερδίσεις τους στόχους σου στα επαγγελματικά. Κάντε κοινά όνειρα με το σύντροφό σου, δείξε του συναισθήματα, επιθυμίες και γιατί όχι… και αδυναμίες. Έτσι θα έρθετε πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γίνεις το επίκεντρο και η καρδιά της όποιας παρέας. Πέρνα καλά και διασκέδασε απόψε, χωρίς να σκέφτεσαι το παρελθόν.


ΙΧΘΕΙΣ
Με τη Σελήνη και τον Άρη να ευθυγραμμίζονται σήμερα στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου, δέξου νέες προτάσεις και την παρακίνηση ανθρώπων που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σου. Άλλωστε η ανάγκη σου για εξουσία και δύναμη ενισχύεται ακόμα περισσότερο και με τη σημερινή νέα Σελήνη. Αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου. Παρέσυρε τον σε ερωτικά παιχνίδια και άσε ελεύθερη τη φαντασία σου. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου, γι’ αυτό βάλε στόχο αυτόν που σε ενδιαφέρει και κατάκτησε τον.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template