ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2019

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;


ΚΡΙΟΣ
Ξυπνάς με πολύ καλή διάθεση και αποφασισμένη να αλλάξεις, να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε βαραίνει, σε αγχώνει και σε στεναχωρεί. Να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να επωφεληθείς σε προσωπικό επίπεδο. Έχεις όλο το κέφι να ασχοληθείς με την τακτοποίηση των προσωπικών σου χώρων και να απολαύσεις τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Όσο περνούν οι ώρες βέβαια, το μυαλό σου αρχίζει να τρέχει στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Δεν είναι κακό να οργανώσεις το πρόγραμμα της εβδομάδας, έτσι ώστε να μειώσεις την κούραση και το άγχος. Υπάρχουν ευκαιρίες για τα ερωτικά σου, τόσο στο να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με το σύντροφό σου, όσο και να δεχτείς τηλέφωνα και προτάσεις από νέα πρόσωπα που θέλουν να γεμίσουν το κενό της μοναξιάς σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Οι σημερινές όψεις είναι εξαιρετικές για ειλικρινείς συνομιλίες καθώς και για την απόκτηση και ολοκλήρωση μιας επιθυμίας σου. Απόλαυσε τη μέρα σου με πάθος και χαμόγελο και τη διάθεση να ζήσεις στιγμές καλοπέρασης. Το έχεις ανάγκη και πρέπει άλλωστε να φορτίσεις και τις μπαταρίες σου για τη βδομάδα που έρχεται. Ειλικρίνεια και ρομαντισμός χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε όμως μη γίνεις ιδιαίτερα απαιτητική μαζί του. Μην ξεχνάς πως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου και τα δικά του θέλω. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη είναι με το μέρος σου και προετοιμάζει εκπλήξεις για σένα που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι σημερινές όψεις σε βοηθούν να αναγνωρίσεις και να αφουγκραστείς συνειδητά τις ανάγκες σου, να αφήσεις πίσω το παρελθόν και τα λάθη του, να σβήσεις ανασφάλειες και φοβίες από το μυαλό και την ψυχή σου. Μην παρασύρεσαι σε γκρίνιες και αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα επιδίωξε μια ήρεμη συζήτηση, που θα γεφυρώσει τις αποστάσεις και θα λύσει τις όποιες διαφορές σας. Οι αναμνήσεις και η νοσταλγία του παρελθόντος είναι πλέον απαγορευμένες για σένα. Προτίμησε αν είσαι συναισθηματικά μόνη, να περάσεις όμορφα την Κυριακή σου, παρέα με φίλους. Το άγχος για τα οικονομικά και για το αν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου συνεχίζεται.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε περιμένει μια αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη μέρα. Έχεις αφήσει σκέψεις και προβληματισμούς στο πίσω μέρος του μυαλού σου και φροντίζεις να περάσεις καλά. Από αύριο… έχει ο Θεός. Είναι κατάλληλη η σημερινή μέρα για να επιδιώξεις την ουσιαστική συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου, που ήδη έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου. Φρόντισε βέβαια να μην παρεκτραπούν τα πράγματα και τελικά έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Η έντονη κοινωνική σου δραστηριότητα αυτό το διάστημα, φέρνει στη ζωή σου πολλούς θαυμαστές που αρχίζουν να σε πολιορκούν έντονα. Απαλλάξου από φοβίες και άγχη που σου δημιούργησε το παρελθόν και παίξε, μέχρι να καταλάβεις τι αξίζει πραγματικά να ασχοληθείς. Μη ρισκάρεις και μη σπαταλάς χρήματα, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομική σου κατάσταση.



ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις και οι συγκυρίες θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στον τρόπο που θα αποκτηθεί η προσωπική σου ασφάλεια. Βάλε σε σειρά προτεραιότητας τους στόχους σου και χωρίς βιασύνες θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου όλα αυτά που ονειρεύεσαι και σου ανήκουν. Δώσε λίγη προσοχή στον ερωτικό σύντροφό σου που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Τώρα αν μέσα στην αγωνία του κάνει και κανένα λάθος, δείξε κατανόηση. Εσύ που είσαι μόνη, με μεγάλη διακριτικότητα και αρκετά συνεσταλμένα, προσπαθεί κάποιο άτομο να σε πλησιάσει. Ενθάρρυνε τον λιγάκι. Αν και με κόπο, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα σε διακρίνει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, ενέργεια και κέφι, για αυτό απόλαυσε τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Λίγη προσοχή χρειάζεται ο συναισθηματικός σου τομέας, καθώς κάποιες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό. Μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενά του και μην στέκεσαι σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη, καθώς βέβαια και ο παρορμητισμός σου. Πρόσεξε τον τρόπο που προσεγγίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μην αλλοιώνεις την εικόνα σου. Τις βραδινές ώρες φτιάξε το πρόγραμμα της επόμενης μέρας, που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και περίπλοκο.



ΖΥΓΟΣ

Σήμερα επιδιώκεις να μείνεις λίγο μόνη, μακριά απ’ την πολυκοσμία και το θόρυβο. Θέλεις και έχεις την ανάγκη να ξεκουραστείς και να βάλεις μια τάξη στα συναισθήματα και τις σκέψεις σου. Η επικοινωνία σήμερα δεν είναι και το καλύτερό σου για αυτό απόφυγε τις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου, ή με τα μέλη της οικογένειάς σου. Μην επιτρέψεις να κλονιστούν οι σχέσεις σας και μάλιστα για ασήμαντους λόγους. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις τα λεγόμενα των φίλων και των θαυμαστών σου. Παραποιείς τα λόγια τους και πληγώνεσαι μόνη σου. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια και στόχοι σου χρειάζονται χρόνο, για αυτό βάλε φρένο στην ανυπομονησία σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα είναι να αφιερώσεις τη μέρα σου στην οικογένεια και σε αγαπημένους φίλους. Να ξεκουράσεις λίγο το μυαλό σου, έτσι ώστε να βρεις ξανά τη φόρμα σου και να μπεις δυναμικά στην εβδομάδα που έρχεται. Η ερωτική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη, για αυτό φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αποπλάνησέ τον και προτίμησε να κάνεις… απ’ το να λες. Στα λόγια δεν το έχεις και ιδιαίτερα σήμερα τουλάχιστον σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως μια φιλική σου μέχρι εχθές σχέση να αλλάξει μορφή. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε σένα, για αυτό μη νιώθεις ενοχές και απομακρύνεσαι. Είναι αμοιβαίο και μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ καλό. Μπορείς να το εκμυστηρευτείς σε μια καλή σου φίλη και να στο επιβεβαιώσει.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα επαγγελματικά σχέδια και οι στόχοι σου φαίνεται να σου έχουν γίνει εμμονή και να μην μπορείς να απολαύσεις τίποτα. Χαλάρωσε λιγάκι, ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου και άφησε κάποιες καταστάσεις να εξελιχθούν μόνες τους χωρίς να τις πιέζεις. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο. Είναι απόλυτα σίγουρο ότι τον έχεις παραμελήσει και αρχίζει την γκρίνια. Προτίμησε να του εξηγήσεις το τι ακριβώς σου συμβαίνει, για να τον απαλλάξεις τουλάχιστον απ’ τις αμφιβολίες. Μήπως και τον γλυκάνεις λιγάκι. Πότε πότε θυμάσαι ότι πρέπει και να φλερτάρεις, μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα που ζεις το τελευταίο διάστημα. Κάν’ το σωστά και μην εκτίθεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος. Μέσα στη βδομάδα έχεις αποφασίσει να βάλεις σε τάξη οικονομικές σου υποθέσεις και το καταφέρνεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις πως θα περάσεις και με ποιους τη μέρα σου. Η αλήθεια είναι πως θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Να ακούσεις άλλες απόψεις και να συναναστραφείς με νέους ανθρώπους. Καυτή και ερωτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν τη διάθεσή σου και δώσε μια γερή δόση ανανέωσης στη σχέση σας. Φλέρταρε χωρίς αναστολές εσύ που είσαι μόνη και βγάλε απ’ το μυαλό σου αδιέξοδες καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν αδίκως. Κάνε μια νέα αρχή στη ζωή σου και πάτα delete σε ό,τι σε πλήγωσε.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η Κυριακή σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναστάτωση και ταραχή. Νιώθεις να είσαι εγκλωβισμένη σε αδιέξοδες καταστάσεις τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές. Απενοχοποιήσου λιγάκι και σκέψου ότι τα όποια εμπόδια είναι και προσωρινά όσο και συγκυριακά. Αυτή σου η κυκλοθυμία πιθανά να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό βρες τη φόρμουλα και προσπάθησε να περάσετε αν όχι καλά, τουλάχιστον ανεκτά μαζί. Η γοητεία σου (αν είσαι μόνη συναισθηματικά) βρίσκεται στα ύψη. Όμως με τέτοια διάθεση που έχεις, είναι το τελευταίο που σκέφτεσαι. Η βδομάδα που έρχεται να είσαι σίγουρη πως σε ανταμείβει. Ξεκουράσου και ηρέμησε.



ΙΧΘΕΙΣ
Έχεις τη διάθεση να αντιμετωπίσεις τα πάντα καλοπροαίρετα, να βοηθήσεις, να ακούσεις και να κατανοήσεις τους πάντες σήμερα. Πρόσεξε όμως πως τα επεξεργάζεσαι εσύ μέσα σου όλα αυτά. Μην τα αφήνεις να σε επηρεάζουν και να ρίχνουν την ψυχολογία σου. Ρομαντικό και άκρως αισθησιακό το κλίμα και η ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου. Επωφελήσου και κάλυψε αποστάσεις και πιθανά κενά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα σου να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, να σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Πέρασε τον καθένα που σε φλερτάρει από κόσκινο. Έτσι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Προετοιμάσου για οικονομικά σκαμπανεβάσματα τη βδομάδα που έρχεται.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template