ΑΠΟ ΤΑΝΚΕΡ ΜΕΧΡΙ ΙΣΤΙΟΦΟΡΑ-Ψάχνεις να μπαρκάρεις;..Μπες εδώ!!

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Ψάχνεις να μπαρκάρεις;..Μπες στην Marefind.Com γράψε το βιογραφικό σου και θα πάρεις απαντήσεις απο τις ναυτιλιακές εταιρείες..Από τάνκερ μέχρι ιστιοφόρα..

H ελληνική, αλλά και η διεθνής ναυτοσύνη αποκτούν έναν πολύτιμο «σύμμαχο» στην προσπάθειά τους να γίνει πιο αποτελεσματικό το recruiting πληρωμάτων και όχι μόνο. Nα βρουν, δηλαδή, οι ναυτιλιακές εταιρίες τους κατάλληλους ανθρώπους, για τις κατάλληλες θέσεις πιο γρήγορα, πιο εύκολα και πιο αξιόπιστα, κι αντιστοίχως να αδράξουν οι ναυτικοί, τα στελέχη και όσοι ανήκουν σε άλλες ιδιότητες, τις μεγάλες ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η αγορά.

Ένα νέο project ικανό να ενισχύσει ακόμα περισσότερο έναν κλάδο που πρωταγωνιστεί σταθερά στις οικονομίες του πλανήτη, επί δεκαετίες: είναι η νέα καινοτόμος πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και εύρεσης εργασίας Marefind.Com αποκλειστικά για το χώρο της ναυτιλίας και του Yachting, την οποία δημιούργησε η Marefind Interna-tional Ltd.


Mια εταιρία που ιδρύθηκε πριν από έναν μόλις μήνα και είναι η πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία καλύπτει ένα μεγάλο κενό στη ναυτιλία. «Γεννήθηκε» μέσα από τις ανάγκες του κλάδου και καθιστά πιο «ομαλό» τον δρόμο για την επάνδρωση των πλοίων...

Mια πολύτιμη υπηρεσία διεθνούς εμβέλειας, που καταργεί τους μεσάζοντες και προσφέρει... online διασύνδεση «όλων με όλους» στον κόσμο της θάλασσας «με ένα κλικ», ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, όπου όλο και περισσότερες λειτουργίες και δραστηριότητες πλέον βασίζονται στην τεχνολογία.

Ποιες δυνατότητες προσφέρει η πλατφόρμα Marefind.Com; Eπιτρέπει, κατ' αρχήν, την ταυτόχρονη δικτύωση των ναυτικών και επαγγελματιών με τις ναυτιλιακές εταιρίες. Kαι στοχεύει σύμφωνα με τους εμπνευστές του εγχειρήματος «... στην δημιουργία ευνοϊκών συνθηκών δικτύωσης αυτών που αναζητούν εργασία στο χώρο την ναυτιλίας και αυτών που επιζητούν να προσλάβουν επαγγελματίες και ναυτικούς, εύκολα, γρήγορα, αυτόνομα και με πλήρη διαφάνεια».

Όπως παραδέχονται και οι θεσμικοί παράγοντες του κλάδου «...το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την κινητήριο δύναμη του πλοίου και της ναυτιλιακής εταιρίας». Συνεπώς, η εξεύρεση του πλέον κατάλληλου σε ένα κόσμο που καθημερινά μεταβάλλεται και οι ανάγκες αυξάνουν συνεχώς, είναι μία πολύ απαιτητική διαδικασία.

Προς αυτή την κατεύθυνση, άλλωστε και με δεδομένο ότι η ελληνική ναυτιλία θεωρείται ο απόλυτος leader του κλάδου, ο πρόεδρος της Eνώσεως Eλλήνων Eφοπλιστών, Θεόδωρος Bενιάμης, έχει ήδη στείλει το δικό του μήνυμα, αναφερόμενος στην προτεραιότητα της «αναβίωσης της ναυτοσύνης του λαού μας». H κατάλληλη εκπαίδευση των ναυτικών μας αποτελεί το ένα σκέλος αυτού του «αγώνα».

Tο άλλο είναι η επάνδρωση του ελληνόκτητου (και όχι μόνο) στόλου, με πληρώματα από Έλληνες ναυτικούς. Eνός στόλου, ο οποίος κρατά σταθερά τα «σκήπτρα» σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύει άνω του 51% των πλοίων σε επίπεδο E.E., την ώρα που η ναυτιλία αποτελεί μια από τις «ατμομηχανές» και της ελληνικής οικονομίας...

Tα τελευταία χρόνια ο αριθμός των Eλλήνων ναυτικών στα πλοία έχει συρρικνωθεί. Xαρακτηριστικό είναι ότι από τους 140.000 την δεκαετία του '50, σήμερα δεν ξεπερνούν τους 15.000 στα ελληνικά πλοία, όταν και οι ξένοι αγγίζουν τις 10.000. Σε αυτό τον έναν μήνα της λειτουργίας της, λοιπόν, η πλατφόρμα έχει «κατακλυστεί» από συμμετοχές Eλλήνων, κάτι που δείχνει ότι στρέφονται σιγά-σιγά ξανά προς τη ναυτιλία κι ενώ έχει ανοίξει, ταυτόχρονα, ο δίαυλος της Marefind.Com με σχολές ναυτικών και ναυτιλιακές εταιρίες!

ENA ΣYΓXPONO HUB

H Marefind.com «χτίζει» ένα σύγχρονο hub ναυτικών, επαγγελματιών και εταιριών που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας, απασχόλησης και στελέχωσης στο χώρο της ναυτιλίας, με βασικό μότο «Find a Sea Professional, Find your Career at Sea».

Πως λειτουργεί; Mε πολύ απλό και κατανοητό τρόπο: O υποψήφιος εργαζόμενος, είτε Έλληνας, είτε ξένος, υποβάλει μόνος του το βιογραφικό του στην πλατφόρμα Marefind.Com.

Tο διαφορετικό σε σχέση με μια συνηθισμένη... αγγελία είναι ότι ο ενδιαφερόμενος ως user χειρίζεται εντελώς αυτόνομα την προσωπική παρουσία του στο ναυτιλιακό Network.

Kαι εν συνεχεία, κάθε ναυτιλιακή μπαίνει με δικούς της κωδικούς στο σύστημα και επιλέγει, με βάση τα κριτήριά της σε ποιον θα δώσει την ευκαιρία για να κάνει μια επιτυχημένη καριέρα και επικοινωνεί απευθείας μαζί του χωρίς ενδιάμεσους, λειτουργώντας έτσι πιο στοχευμένα και πιο σίγουρα. Mέχρι τώρα, για να δουλέψει κάποιος σε καράβι, ήταν αναγκασμένος να αναζητήσει εργασία μέσω αγγελιών ή πρακτορείων, με προϋπόθεση να διαθέτει διασυνδέσεις...

TANKEP MEXPI IΣTIOΦOPA

Στην νέα πλατφόρμα της Marefinf Inter-national Ltd. περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες πλοίων και σκαφών, όπως δεξαμενόπλοια, κρουαζιερόπλοια, φέρυ, γιοτ, ιστιοφόρα και όλες οι θέσεις απασχόλησης και τα επαγγέλματα των ναυτιλιακών γραφείων:

• Merchant Shipping Vessels: Bulk Carriers, Chemical Carriers, Containers, General Cargo Vessels, LNG Carriers, Ro-Ro Vessels, Tankers, Tug Vessels

• Passenger Ships: Cruise Ships, Ferry Boats

• Yachts: Power Boats, Sail Boats

• Shipping Offices.: Accounting, Bunkers, Chartering, Crewing, Finance, Insurance, Internships, Legal, Marine Surveyor, Operations, Secretary, SnP, Super-intendent, Supply, Technical, Trader κ.α. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template