Αιμιλία Μπεχράκη - Ράιαν Σέρχαντ: Α million dollar couple

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ράιαν Σέρχαντ χαρακτηρίζεται η «απόλυτη μηχανή πωλήσεων». Είναι ο τρίτος σε πωλήσεις κτηματομεσίτης στην Αμερική
και Νο1 στη Νέα Υόρκη, ενώ παρουσιάζει στο BRAVO του δικτύου ΝBC για 8η σεζόν την εκπομπή «Million Dollar Listing», όπου παρακολουθούμε την προσωπική και επαγγελματική ζωή του, όταν δηλαδή πρέπει να πουλήσει σπίτια εκατομμυρίων δολαρίων στους διάσημους πελάτες του, αλλά και όταν κλείνει την Times Square προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αιμιλία

Στα 35 του είναι η ενσάρκωση της απόλυτης επιτυχίας, καθώς από άνεργος ηθοποιός έγινε μέσα σε πέντε χρόνια η προσωποποίηση του real estate στην Αμερική, με το χαρτοφυλάκιό του να αγγίζει το 1 δισ. δολάρια. Το βιβλίο του «Sell it like Serhant» έγινε best seller, ο ίδιος είναι καθημερινά στις ειδήσεις του CNBC ως σχολιαστής, έχει τη δική του εταιρεία με 70 υπαλλήλους, γράφει το δεύτερο βιβλίο του, έχει το δικό του vlog, τη δική του σχολή και το 24ωρό του φαίνεται ασφυκτικά μικρό, αφού δουλεύει έξι ημέρες την εβδομάδα και η ημέρα του ξεκινά στις 4.30 το πρωί!

Η Αιμιλία Μπεχράκη, στα 34 της, σε κάνει να πιστεύεις πως είναι από τους πιο εύστροφους ανθρώπους που έχεις γνωρίσει, λειτουργεί σαν καταπραϋντικό σε μια φορτισμένη ημέρα με την πραότητα που τη διακρίνει και την αποφασιστικότητά της. Της μιλάς και απορείς πώς γίνεται να είναι τόσο ταπεινή ενώ μοιάζει να τα έχει όλα. Από μητέρα βιοχημικό και πατέρα κτηματομεσίτη, η Αιμιλία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κεντ στην Αγγλία, έχει άδεια να δικηγορεί στην Αγγλία και στην Αμερική, ενώ έχει εργαστεί σε παγκόσμιους ναυτιλιακούς κολοσσούς για χρόνια. 

Αυτό το καλοκαίρι έμεινε δύο μήνες στην Αντίπαρο και τη Μύκονο μαζί με τη λίγων μηνών κόρη της Ζίνα και τον Ράιαν να έρχεται τακτικά, προκειμένου να βρίσκεται κοντά τους αλλά και στη βάφτιση της μικρής.


«Βαφτίσαμε την κόρη μας στην Αντίπαρο με όλη μας την οικογένεια γύρω. Θέλω η Ζίνα να γίνει πολίτης του κόσμου, αλλά χωρίς να ξεχάσει τις ρίζες της. Ηδη έχω αρχίσει να της διαβάζω παραμύθια στα ελληνικά, ενώ φέτος βάλαμε και ελληνική τηλεόραση ώστε να έχουμε επαφή με το τι γίνεται εδώ. Εξάλλου κι εγώ έτσι νιώθω. Όταν είμαι στην Αμερική μου λείπει η Ελλάδα, όταν είμαι στην Αγγλία μου λείπει η Αμερική. Δεν με ορίζει ένα μέρος», μου λέει ένα ζεστό απόγευμα στην πλατεία της Βούλας όπου συναντηθήκαμε.




Ο πατέρας της Λεωνίδας Μπεχράκης ήταν αυτός που έλεγε: «Οι σύζυγοι των κοριτσιών μου πρέπει να πληρούν τρεις προϋποθέσεις: να είναι όμορφοι, μορφωμένοι και Ελληνες».
«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να σπουδάσω στην Αμερική γιατί πίστευαν ότι θα έμενα εκεί. Περίεργα παιχνίδια που παίζει η μοίρα, έτσι δεν είναι; Θυμάμαι ότι αποφάσισα να πάω Αμερική το 2011 για τρεις μήνες, να μείνω με τον αδερφό μου (σ.σ.: έχει και άλλη μία αδερφή που επίσης δικηγορεί στην Αμερική). Εκεί, για να βγάλω τα έξοδά μου, ξεκίνησα να δουλεύω σε έναν Ελληνοεβραίο κατασκευαστή, ο οποίος έκανε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για το Εβραϊκό Μουσείο στην Αθήνα και τον βοήθησα στην οργάνωση. Ήμουν στην είσοδο και υποδεχόμουν τους καλεσμένους όταν μπήκε ο Ράιαν. Με το που τον είδα είπα: “Παναγία μου, τι κούκλος είναι αυτός!”. Επειτα, αφού πέρασε καιρός, ο Ράιαν μου είπε ότι μόλις με είδε σκέφτηκε: “Μόλις γνώρισα τη γυναίκα μου”».

Εγιναν ζευγάρι πολύ γρήγορα. Ο Ράιαν τότε έκανε τα πρώτα του βήματα ως μεσίτης: «Εκείνο το διάστημα μου είπε ότι πέρασε από οντισιόν για μια εκπομπή που θα έχει και στοιχεία ριάλιτι. Βγαίνει το σόου στον αέρα τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς και γίνεται χαμός. Μας σταματούσαν στον δρόμο για να του μιλήσουν, προτάθηκε για Emmy, και κάπου εκεί τρόμαξα και του ζήτησα να χωρίσουμε! Ηθελα να του δώσω μια ευκαιρία να το ζήσει χωρίς να δεσμεύεται από εμένα. Δεν ήθελα να παντρευτούμε και να του λείπουν όλα εκείνα που θα μπορούσε να απολαύσει ως εργένης. Εγώ τότε ήμουν 26 χρόνων, μόλις είχε τελειώσει μια μεγάλη σχέση μου στην Ελλάδα και ήμουν πιο συνειδητοποιημένη. Ηθελα να αφοσιωθώ στην καριέρα μου, αλλά ήξερα ότι θα κάνω οικογένεια. Ολο αυτό που ζούσα ήταν έξω από τον δικό μου χαρακτήρα».




Ο Ράιαν τη διεκδικεί για έξι ολόκληρους μήνες εξηγώντας της ότι θα χρησιμοποιήσει την τηλεόραση για τη δουλειά του και θα τη σταματήσει σύντομα. Γνωρίζει τους γονείς της στην Ελλάδα και στις 14 Σεπτεμβρίου - ύστερα από πολύμηνο αγώνα με τη γραφειοκρατία- κλείνει την Times Square και στις 6.30 το πρωί, με μια ορχήστρα να παίζει το αγαπημένο τραγούδι της Αιμιλίας και 50 αστυνομικούς γύρω, γονατίζει και της κάνει πρόταση γάμου, ενώ στον πίνακα του Nasdaq αναβόσβηνε η φράση: «Σ’ αγαπώ, puffer monkey». Δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν.
Από την ημέρα της πρότασης γάμου άρχισε να εμφανίζεται και η ίδια στο σόου, ενώ ήδη δούλευε για την ΜSC, μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, ως general council της Αμερικής. Κάποια στιγμή όλο αυτό ήρθε σε κόντρα με τη δουλειά της, ενώ έπρεπε να πάρει και μια σημαντική απόφαση: να δεχτεί την προαγωγή στα κεντρικά γραφεία της Ελβετίας ή να μείνει με τον Ράιαν. «Αφησα τη δουλειά μου, έδωσα εξετάσεις και πήρα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος δικηγόρου στη Νέα Υόρκη αλλά άρχισα να ασχολούμαι με το real estate. Ο Ράιαν δεν μου ζήτησε τίποτε απ’ όλα αυτά. Ακόμα και σήμερα μου λέει: “Ο,τι θέλεις να κάνεις, να το κάνεις».

Ο γάμος τους στην Κέρκυρα προβλήθηκε σε 4 ξεχωριστά επεισόδια με υψηλή τηλεθέαση. «Ηθελα πάρα πολύ να δείξω την Ελλάδα και αν ποτέ κάνουμε δική μας σειρά, κάτι που ήδη μας έχουν προτείνει, θα ήθελα να έχει πολλή Ελλάδα μέσα. Δεν θέλω ελληνοαμερικανιά. Θέλω ελληνικότητα». Η ζωή με τον Ράιαν είναι αυτό που δεν περίμενε ότι θα ζήσει. «Δεν καβγαδίζουμε ποτέ. Πολύ σπάνια διαφωνούμε. Εχω συνηθίσει από την Ελλάδα όπου τσακωνόμαστε συνέχεια και μου κακοφαίνεται...».


Μετά τον γάμο τους έκαναν για δύο χρόνια προσπάθειες για παιδί χωρίς επιτυχία κι έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε εξωσωματική. Εκείνη η περίοδος ήταν εξαιρετικά δύσκολη. «Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη και έμεινα μέσα για έναν χρόνο, περνώντας το μεγαλύτερο διάστημα ξαπλωμένη. Αυτή η προσπάθεια μας έφερε πιο κοντά από ποτέ. Και από τότε που γεννήθηκε η μικρή αισθάνομαι τον Ράιαν ακόμα πιο κοντά μου. Και τώρα εκείνος κάνει περισσότερες προσπάθειες να καταλάβει ελληνικά, έχει βαφτιστεί ορθόδοξος χωρίς να του το ζητήσω ποτέ, με νονό τον αδερφό μου. Το έκανε για μένα και την οικογένειά μου. Εκτιμώ απίστευτα τη συμπεριφορά του. Δουλεύει πολύ, αλλά παράλληλα είναι καλός σύζυγος, καλός πατέρας και καλός γιος. Εχουμε λίγο χρόνο μαζί το πρωί και το βράδυ και τα Σάββατα. Κάποια στιγμή με στεναχωρούσε πολύ, καθώς είχα μάθει στο ελληνικό στοιχείο τού να είμαστε συνέχεια μαζί. Στη διάρκεια όμως κατάλαβα ότι είναι ευτυχισμένος με αυτό που κάνει και επειδή τον αγαπώ πάρα πολύ θέλω να τον βλέπω χαρούμενο. Είναι πολύ καλό το ταίριασμά μας. Με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω. Συνεργαζόμαστε, φέρνω πελατεία στον Ράιαν, έχουμε κάνει δουλειές μαζί. Γελάμε πολύ. Είμαστε μαζί οκτώ χρόνια και παντρεμένοι τρία. Θέλουμε πολλά παιδιά, αλλά και με τη Ζίνα να μείνουμε θα νιώθω πανευτυχής και ευγνώμων», εξηγεί.



Αυτή τη στιγμή μένουν στο Μανχάταν καθώς ανακαινίζουν το σπίτι των 7,6 εκατ. δολαρίων που αγόρασαν στο Μπρούκλιν. Της αρέσει που ζει στην Αμερική. «Εδώ μπορεί να δουλεύεις πολύ, αλλά αυτό που δίνεις το παίρνεις πίσω στο πολλαπλάσιο. Επίσης η Αμερική σού δίνει το δικαίωμα να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Να είσαι χορεύτρια και να γίνεις δικηγόρος. Δεν έχουν στεγανά. Μου λείπει το ελληνικό φαγητό. Μου αρέσει που στην Ελλάδα μπορούμε να κάτσουμε τρεις ώρες να πίνουμε ποτό και να κοιτάμε το ηλιοβασίλεμα. Εδώ δεν υπάρχει αυτό. Αυτό που προσπαθώ να μάθω στον Ράιαν είναι να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τη στιγμή. Μου λείπει επίσης η αίσθηση της παρέας έτσι όπως την έχουμε στην Ελλάδα. Είμαι όμως πολύ ευτυχισμένη. Συχνά το σκέφτομαι και λέω ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το μόνο που θέλω είναι υγεία για το παιδί μου, τον άντρα μου και την οικογένειά μου, γιατί πιστεύω πως τα χρήματα τα φτιάχνεις. Δεν θεωρώ ότι είμαστε κάτι σπουδαίο. Ολο αυτό αν το σκεφτεί κανείς καλά είναι απλώς εικόνα και εμένα οι γονείς μου μού έμαθαν να είμαι ταπεινή».
Ξυπνά στις 4.30 το πρωί για να βρεθεί στις 5 στο γυμναστήριο. Εκείνη η μία ώρα σκληρής προπόνησης βοηθά το μυαλό του να αδειάσει από έγνοιες και να αφοσιωθεί τις επόμενες δύο ώρες στο να οργανώσει τις δουλειές της ημέρας. Μέσα στο φορτωμένο του πρόγραμμα ο Ράιαν Σέρχαντ προλαβαίνει να απαντήσει στις ερωτήσεις του «Gala». Μαθαίνει ελληνικά: «Πέρα από τα “καλησπέρα”, “καλημέρα”, “μωρό μου” και “αγάπη μου” τώρα τελευταία η Αιμιλία μου έμαθε να λέω και το “φέρε μου μια πάνα, παρακαλώ”».
Δηλώνει ερωτευμένος με τη σύζυγό του και λατρεύει τη χώρα μας και τα φαγητά της, με έμφαση στο χταποδάκι στη σχάρα και το αρνάκι στον φούρνο με πατάτες. Στον κύκλο πελατών του περιλαμβάνονται Αμερικανοί και Ρώσοι μεγιστάνες, Σαουδάραβες κροίσοι, Ελληνες εφοπλιστές αλλά και οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ και οι αδερφές Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ. Θεωρεί ότι οι billionaires είναι πολύ πιο εύκολοι πελάτες γιατί «μπορεί να είναι σκληροί, αλλά ξέρουν τι θέλουν, ενώ οι σελέμπριτι αλλάζουν συχνά γνώμη». Εχει πουλήσει σπίτι 40 εκατ. δολαρίων στα Χάμπτονς από φωτογραφίες, χωρίς καν να το δει από κοντά ο πελάτης.



Οταν τον ρωτώ σε ποιά περιοχή της Ελλάδας θα συμβούλευε κάποιον να αγοράσει ακίνητο, απαντά χωρίς καθυστέρηση: «Στη Βουλιαγμένη, στην Αντίπαρο και το Κουκάκι. Κοινώς, εκεί όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση».
Γεννημένος στο Χιούστον του Τέξας, μεγαλώνει σε μια φάρμα έξω από τη Βοστόνη. Σπουδάζει Αγγλική Φιλολογία και Θέατρο. Συμμετέχει σε σαπουνόπερα και το 2008 μένει με μία επιταγή 61 δολαρίων και δεν έχει να πληρώσει ούτε το ενοίκιό του. Εκεί ένας φίλος του τον μυεί στον χώρο του real estate ξεκινώντας με τις ενοικιάσεις. Εχει νοικιάσει σε πελάτη του διαμέρισμα με ενοίκιο 1 εκατ. δολάρια τον μήνα! Το μότο του είναι «κάνε κάτι μεγάλο ή αλλιώς πήγαινε σπίτι σου».
«Σε όλη μου τη ζωή λέω πάντα “ναι”. Αν μου προτείνουν κάποια δουλειά δεν λέω "όχι, ακόμα και για λίγα λεφτά», λέει και ταυτόχρονα δηλώνει ότι είναι απίστευτα τυχερός: «Γιατί όλα αυτά τα κατάφερα χάρη σε μια εξαιρετική ομάδα ανθρώπων που έχω γύρω μου και μια σπουδαία σύζυγο που με υποστηρίζει σε ό,τι κάνω. Η ειλικρίνεια και η κατανόηση είναι το κλειδί στη σχέση μου με την Αιμιλία. Είμαστε σύντροφοι και οι καλύτεροι φίλοι πάνω απ’ όλα. Στη συνέχεια είμαστε γονείς και μετά γκόμενοι». Τον ρωτώ τι είναι αυτό που λείπει από τη ζωή του και η απάντηση είναι άμεση: «Ενα δεύτερο, τρίτο ή τέταρτο παιδί».



Το μεγαλύτερό του όνειρο; «Οπου κι αν βρίσκεσαι στον κόσμο όταν θα σκέφτεσαι real estate να έρχεται στο μυαλό σου το όνομα Σέρχαντ». Ποιο πιστεύει πως είναι το μυστικό της επιτυχίας του; «Είμαι ακούραστος και δεν φοβάμαι. Εμφανίζομαι εκεί όπου το 95% των ανταγωνιστών μου απουσιάζει. Αυτό είναι το ταλέντο μου, και το ταλέντο μαζί με τη σκληρή δουλειά βάζει κάτω όλα τα άλλα ταλέντα που όμως δεν συνδυάζονται με σκληρή δουλειά».
Τον ρωτώ, αν μπορούσε να αλλάξει κάτι στον χαρακτήρα της Αιμιλίας, τι θα ήταν αυτό: «Υπάρχει στην Αμερική μια φράση που λες στα δικαστήρια όταν είναι επικίνδυνη η ερώτηση και δεν πρέπει να την απαντήσεις: “Επικαλούμαι την πέμπτη τροπολογία”».

Αν η ζωή του ήταν ταινία θα έκοβε εισιτήριο για να τη δει; «Εννοείται, και θα πήγαινα σε ΙΜΑΧ αίθουσα για να την απολαύσω σε 3D».




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template