Στα άδυτα του ζακυνθινού «Odysseus Estate» των €7.000.000

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Καταπράσινη, με αναρίθμητες παραλίες, μια θάλασσα σε χρώμα μπλε ηλεκτρίκ, τη βενετσιάνικη αρχοντιά ως ντεκόρ και την παραλία
Ναυάγιο ως σήμα κατατεθέν, η Ζάκυνθος είναι ένα νησί με πολλές πτυχές που κάνει εντυπωσιακά συναρπαστική τη διαδικασία εξερεύνησης της.

Aπό το INSTABOOK.GR

Πέρα από τα τουριστικά θέρετρα και τα πολύβουα beach bars, εκπληκτικά πιο ενδιαφέρουσα είναι η άλλη Ζάκυνθος, εκείνη που δικαιώνει τον αλλοτινό χαρακτηρισμό της ως «Φιόρο του Λεβάντε» και «Βενετία του Νότου».

Στα δυτικά, μια εντυπωσιακή ακτογραμμή, στολισμένη με κάθετους γκρεμούς εκατοντάδων μέτρων, περιτρέχει μια εκτεταμένη ορεινή ζώνη, γεμάτη μικρά γεωργικά χωριά και παμπάλαια μοναστήρια.


Στο κέντρο και τα ανατολικά του νησιού κυριαρχεί ένα πολύ πιο ήπιο ανάγλυφο, με λόφους ντυμένους με αιωνόβιους ελαιώνες, αμπέλια και οπωροφόρα.

Στο νότο, οι δύο βραχίονες που περιβάλλουν τον απέραντο κόλπο του Λαγανά, κορυφώνονται σε δύο ομώνυμους όγκους, το Σκοπό του Αργασίου και το Σκοπό του Κερίου. Τόσο οι οικισμοί, όσο και ο ίδιος ο πληθυσμός έχουν επηρεαστεί βαθιά από τον μαζικό τουρισμό.



Ο βορράς τέλος, σιωπηλός και αραιοκατοικημένος, διατηρεί τα τοπία της παλιάς αγροτικής Ζακύνθου. Εδώ, σε αυτή την πανέμορφη περιοχή, διάσπαρτες σε μικρούς, κρυφούς κολπίσκους του νησιού, θα βρει κανείς πανέμορφες βίλες ή αρχοντικά έτοιμες (και έτοιμα) να υποδεχτούν τους «διψασμένους» -για να ζήσουν το φημισμένο ελληνικό καλοκαίρι σε όλες του τις εκφάνσεις- επισκέπτες της.



Η Ζάκυνθος όμως δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι. Οι φυσικές της ομορφιές αλλά και το ήπιο κλίμα της, κάνει το νησί γοητευτικό και ποθητό όλες τις εποχές του χρόνου. Και όταν μάλιστα υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα να φιλοξενείται κανείς στην «Γη του Οδυσσέα» τότε… Ο λόγος για το περίφημο συγκρότημα κατοικιών «Odysseus Estate», στο βόρειο άκρο του νησιού, πολύ κοντά στο φημισμένο -για την αμμώδη παραλία του αλλά και για το λιμανάκι του- Άγιο Νικόλαο. 

Σε 42 στρέμματα καταπράσινης και περιφραγμένης γης είναι τοποθετημένες 6 ανεξάρτητες βίλες, μοναδικής αρχιτεκτονικής και ομορφιάς, χτισμένες από τοπική πέτρα, με ξύλινα δάπεδα και οροφές και τεράστιες τζαμαρίες από τα πατώματα μέχρι τα ταβάνια που επιτρέπουν στις ακτίνες του ήλιου να λούζουν όλους τους εσωτερικούς τους χώρους. Παράλληλα, όλες οι βίλες έχουν κρεβατοκάμαρες με εσωτερικά μπάνια, όπως επίσης πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, ιδιωτικές πισίνες και πλακόστρωτρες αυλές.



Η μεγαλύτερη από τις 6 βίλες είναι 270 τετραγωνικών μέτρων, χτισμένη σε οικόπεδο 4.300 μέτρων, περιλαμβάνει δικούς της αρωματικούς κήπους, ιδιωτικό αμπελώνα, ενώ και οι 6 κρεβατοκάμαρες της έχουν μοναδική θέα προς το Ιόνιο και την Κεφαλονιά, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το νησί. 


Η παραθαλάσσια βίλα της «Odysseus Estate» είναι 260 τετραγωνικών σε οικόπεδο 7,5 στρεμμάτων και περιλαμβάνει 4 κρεβατοκάμαρες με απευθείας πρόσβαση στη θάλασσα.
Δύο μικρότερες παραθεριστικές ανεξάρτητες κατοικίες, 140 τετραγωνικών η κάθε μία και σε οικόπεδα 2,1 στρεμμάτων περιλαμβάνουν από τρεις κρεβατοκάμαρες και θέα προς τη θάλασσα, ενώ υπάρχει ακόμα μία πιο μικρή, 100 τετραγωνικών, με δύο υπνοδωμάτια. 


Τέλος, η έκτη βίλα της «Odysseus Estate» είναι 200 τετραγωνικών σε οικόπεδο 4,1 στρεμμάτων, περιλαμβάνει τέσσερις κρεβατοκάμαρες ενώ μπορεί να φιλοξενήσει από 8 έως και 10 άτομα.



Το luxurious συγκρότημα της Ζακύνθου περιλαμβάνει επίσης δύο βοηθητικά κτίρια, 50 και 70 τετραγωνικών, που εξυπηρετούν ανάγκες αποθήκευσης αλλά και για το προσωπικό. 


Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι βίλες μεταξύ τους χωρίζονται από κήπους οπωρολαχανικών αλλά και αρωματικών φυτών, ενώ υπάρχουν και πολλά μονοπάτια που οδηγούν στις εκτάσεις με τις ελιές, τα κυπαρίσσια και τις βελανιδιές και προσφέρονται για μοναδικές βόλτες αλλά και άσκηση. 
Τέλος, στο κτήμα υπάρχει κοντά στη θάλασσα και μία αρχαία σπηλιά που αναμένει τους επισκέπτες της για να την εξερευνήσουν.
Να σημειώσουμε ότι η «Odysseus Estate» διατίθεται προς πώληση μέσω της Sotheby’s International Realty έναντι του ποσού των 7.000.000 ευρώ.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ



















































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template