ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομαδας απο 14 εως 20 Οκτωβρίου 2019

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Το φεγγάρι γεμίζει με το ξεκίνημα της εβδομάδος και η Πανσέληνος πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής 13 /10. Είναι ένα αρκετά δύσκολο φεγγάρι και μάλιστα στο δικό σου ζώδιο που φέρνει εξελίξεις, αποκαλύψεις και αρκετές δοκιμασίες. Αποστασιοποιήσου λοιπόν απ’ ότι νιώθεις να σε φθείρει συναισθηματικά και ψυχολογικά και μην παίζεις με τα όρια και τις αντοχές σου. Κάποιες καταστάσεις, εξελίξεις ή και άτομα προσπαθούν να σε αποσυντονίσουν και να σε απομακρύνουν απ’ τους εργασιακούς στόχους σου. Μην πτοείσαι και μην παραιτείσαι. Συνέχισε να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και κάνε αυτό που εσύ πιστεύεις ότι είναι δίκαιο και σωστό. Απόφυγε τις συγκρούσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πριν ανοίξεις το στόμα σου είναι προτιμότερο να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου απέναντί του. Να ζυγίσεις τα κατά και τα υπέρ που σου προσφέρει και μετά να τον καθίσεις στο σκαμνί. Εσύ που είσαι μόνη, ο φόβος και οι πληγές του παρελθόντος σε κρατούν καθηλωμένη. Χαλάρωσε λιγάκι και δώσε την ευκαιρία σε νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν. Να θυμάσαι πως πρώτον, όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια και δεύτερον, είσαι πολύ πιο σοφή και δυνατή πια, οπότε ξέρεις να κάνεις τις σωστές επιλογές. Η οικονομική σου κατάσταση χρειάζεται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς. Φρόντισε να βάλεις σε τάξη πιθανές παλιές οφειλές σου και μη δημιουργείς νέα ανοίγματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η βδομάδα σου ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου, της οποίας η επιρροή διαρκεί σχεδόν όλες τις ημέρες της. Με ενεργοποιημένο το 12ο ηλιακό σου οίκο η διαισθητική σου ικανότητα αυξάνεται. Ίσως να έρθεις αντιμέτωπη με τις φοβίες και ανασφάλειές σου τις οποίες μπορείς να αντιμετωπίσεις. Έντονο παρασκήνιο και ίσως και εχθροί στον εργασιακό σου χώρο χρειάζονται προσοχή. Μην κοινοποιείς τα σχέδια και τις ιδέες σου και στην ανάγκη κινήσου και εσύ λίγο κάτω απ’ το τραπέζι. Δώσε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη λες πράγματα που δεν ισχύουν και δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα. Σε κοινά σχέδια σας, λάβε υπόψη σου τις επιθυμίες του και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις δικές σου. Γίνε πιο ευέλικτη απέναντι σε νέες γνωριμίες και μην παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου. Υπάρχουν γύρω σου ευκαιρίες που αν τις χειριστείς και εκμεταλλευτείς σωστά, σύντομα θα διαπιστώσεις πως εσύ ευθυνόσουν για τις νύχτες μοναξιάς που πέρασες. Μην διακινδυνεύεις και μην ρισκάρεις στα οικονομικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στον Κριό και οι δύσκολες όψεις της με τον Ήλιο και τον Άρη από το Ζυγό, φαίνεται να παίζουν με το νευρικό σου σύστημα. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μην τινάζεις κόπους και θυσίες σου στον αέρα για το τίποτα. Το βλέμμα και το ενδιαφέρον σου στα εργασιακά στρέφεται γύρω απ’ τα μελλοντικά σχέδιά σου. Κάθε σου κίνηση θα πρέπει να είναι προσεκτική, μιας και από τη μια σου δίνονται ευκαιρίες και από την άλλη, καλείσαι να αντιμετωπίσεις και αποκαλύψεις που είτε σε απογοητεύουν, είτε αναιρούν κάποια μέχρι εχθές δεδομένα. Έλεγξε την οξυθυμία σου και μην τα βάζεις άδικα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τον κατηγορείς ότι δεν σε καταλαβαίνει κι ότι δεν σου συμπαραστέκεται, χωρίς εσύ να του έχεις ανοίξει ουσιαστικά την καρδιά σου. Εσύ που είσαι μόνη, όλο και κλωθογυρίζεις το παρελθόν. Ψάχνεις για κατηγορώ και απ’ την άλλη γεμίζεις ενοχές. Αυτό που θα ήθελα να σου επισημάνω είναι πως θα πρέπει να κλείσεις σελίδες του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά. Προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις. Εύκολα μπορεί να εξαπατηθείς και να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή. Λίγη περισσότερη προσοχή στην υγεία σου δεν θα έβλαπτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό που θα πρέπει να ελέγξεις, αν θέλεις να διατηρήσεις τι ισορροπίες που με τόσο κόπο έχεις ανακτήσει στην καθημερινότητά σου. Κάποιες καθυστερήσεις στα εργασιακά σχέδια σου αυτήν την εβδομάδα έχουν την τιμητική τους. Αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και προσπάθησε να βρεις διεξόδους. Όσο βρίσκεσαι στην αναμονή τους, προσπάθησε να απαλλαγείς από κάθε είδους εκκρεμότητα και μην αφήνεις το χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος. Το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι αρκετά τεταμένο. Μη ρίχνεις κι εσύ άλλο λάδι στη φωτιά με την προκλητική συμπεριφορά σου. Αντίθετα προσπάθησε να κατευνάσεις τα πνεύματα, πριν οδηγηθούν οι καταστάσεις στα άκρα. Η κοινωνική σου ζωή και τα χόμπι σου θα βοηθήσουν στο να εκτονώσεις το αίσθημα μοναξιάς και θυμού. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και εκτόνωσε την αυξημένη ενέργειά σου. Τακτοποίησε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με δημόσιες υπηρεσίες και πιθανά νομικά, κληρονομικά θέματα σου.



ΛΕΩΝ

Σχεδόν όλη τη βδομάδα αν εξαιρέσεις τις τελευταίες μέρες της, βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιείται το βράδυ της Κυριακής. Μετρίασε λίγο τους τόνους στα εργασιακά και φρόντισε να δημιουργήσεις ένα κατάλληλο κλίμα για την προώθηση των σχεδίων σου. Σε νέες προτάσεις και συμφωνίες δείξε λίγη επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Θέσε εσύ τα ερωτήματα και τους όρους και μην πείθεσαι απ’ όσα σου τάζουν. Η αλήθεια είναι πως έχεις ισχυρές δυνατότητες και κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν. Προτίμησε να συζητήσεις τα όσα νιώθεις να μη σε ικανοποιούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, απ’ το να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να πάρεις μόνη σου τις αποφάσεις. Θα προκαλέσεις ρήξεις που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε ένα απολογισμό του παρελθόντος και αξιολόγησε διαφορετικά τον εαυτό σου. Βάλε τη λογική σε προτεραιότητα και μετρίασε τους συναισθηματισμούς που τους έχεις ήδη πληρώσει ακριβά. Μπορεί να ονειρεύεσαι τον άνευ όρων έρωτα, όμως αυτός από μόνος του πονάει. Διατήρησε σε καλό επίπεδο τις σχέσεις σου με αδέλφια και οικογένεια. Η οικονομική σου κατάσταση συνεχίζει να σε προβληματίζει αρκετά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα σου είναι σχεδόν γεμάτη από άγχος. Ίσως να συμβαίνει αυτό επειδή η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες σου. Μετρίασε τις αρνητικές σκέψεις και μην προκαλείς καταστάσεις που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να φανείς όσο το δυνατόν περισσότερο συνεπής στα όσα ήδη έχεις αναλάβει στα εργασιακά. Η συνέπειά σου έχει αξιολογηθεί και θα σου φέρει ευκαιρίες που δεν φαντάζεσαι. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις πιθανά σε κάποιες παρατηρήσεις και επισημάνσεις και μην είσαι τόσο εύθικτη. Κατέγραψε σε ένα ημερολόγιο τα ανικανοποίητα συναισθήματα ή και θυμού σου και μην τα εκφράζεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως αν τα διαβάσεις κάποια στιγμή αργότερα, θα διαπιστώσεις ότι απόφυγες μεγάλο κίνδυνο και ρίσκο. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου και φαίνεται να σε ακολουθεί σε κάθε σου δραστηριότητα, βρες τρόπους να ενισχύσεις την κοινωνικότητα σου. Αφέσου σε νέες γνωριμίες και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτό που για κάποιο λόγο δεν πρόλαβε να εξελιχθεί. Διατήρησε μια επιφυλακτικότητα σε νέες οικονομικές συμφωνίες.


ΖΥΓΟΣ
Είναι καιρός να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου και να σταματήσεις να ασχολείσαι είτε με ψυχοφθόρες καταστάσεις, είτε με αδιέξοδες. Η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται απέναντί σου σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο σου στις επισημαίνει ίσως με σκληρό τρόπο, όμως για καλό σου. Μην πάρεις αποφάσεις στα εργασιακά που δεν ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχουν. Κέρδισε χρόνο πριν δεσμευτείς και εξέτασε εξονυχιστικά όλες τις πιθανότητες. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις συνεργασίες σου ή να θελήσεις κι εσύ να τις θέσεις σε εφαρμογή. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τους έντονους και ακραίους τρόπους συμπεριφοράς σου. Απόφυγε την ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα να απομονωθείς και να αποστασιοποιηθείς απ’ το να προκαλέσεις καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Προσποιήσου την πολυάσχολη (που δεν είναι και ψέμα) και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει. Εσύ που είσαι μόνη, οι κακές εμπειρίες και επιλογές του παρελθόντος σου ευθύνονται για τα όσα έχεις υποστεί συναισθηματικά. Σου δίνονται ευκαιρίες να προχωρήσεις μπροστά, όμως πρώτα θα πρέπει να επουλώσεις τις πληγές σου. Τρίτα και κατάλληλα πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις οικονομικά αδιέξοδα και εμπόδια.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένταση φαίνεται να σου δημιουργεί η πραγματοποίηση της Πανσελήνου την Κυριακή, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην προσωπική σου ζωή. Μην οδηγείς τις καταστάσεις σε ακραία σημεία και προσπάθησε να βρεις τις πιο ανώδυνες λύσεις. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμη, καθώς δεν λείπουν και οι ευκαιρίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Επικεντρώσου στα εργασιακά, διαπραγματεύσου σωστά και κρίνε τι είναι ωφέλιμο για σένα και την καριέρα σου. Η εμπιστοσύνη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να κλονίζεται με κάποιες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια. Μη τραγικοποιείς τις καταστάσεις και δώσε του το χρόνο και τη δυνατότητα να απολογηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βδομάδα σου από την άποψη γνωριμιών και κοινωνικότητας. Λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να είσαι σίγουρη πως κανένας δεν θα μείνει ασυγκίνητος απ’ την ακαταμάχητη γοητεία σου. Άσε στην άκρη το παρελθόν και μην ψάχνεις άδικο και σωστό. Ό,τι έγινε έγινε και στην τελική δεν έμαθες και λίγα απ’ αυτό. Η οικονομική σου κατάσταση έχει τα πάνω και τα κάτω της. Στο χέρι σου είναι να διατηρήσεις ακμαίο το ηθικό σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος στον Κριό φαίνεται να λειτουργεί ευεργετικά για σένα, μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου σε πρακτικό, συναισθηματικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Δείξε διαλλακτικότητα και διπλωματία στα εργασιακά. Δείξε την προθυμία σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα και φυσικά πρόβαλε τις δυνατότητες και γνώσεις σου. Η ομαλοποίηση των σχέσεών σου με συναδέλφους βοηθά στο να μοιραστείτε γνώσεις, εμπειρίες και υποχρεώσεις. Κάντε σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου που αφορούν στο άμεσο μέλλον και όχι μακροπρόθεσμα. Μικρές στιγμές έντασης αντιμετώπισε τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας φαίνεται να είναι εποικοδομητικό για τη σχέση σας. Η κοινωνική σου ζωή βοηθά στο να πετάξεις τη θλίψη από πάνω σου, να κάνεις νέες γνωριμίες, να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση σου και να περάσεις όμορφα. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και το μεγάλο έρωτα της ζωής σου εντελώς ξαφνικά. Μην αμελείς οικονομικά θέματα και μην τα εμπιστεύεσαι στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα διεκπεραίωσε το μόνη σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο χέρι σου είναι να κάνεις τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεται η βελτίωση της ζωής σου στους περισσότερους τομείς. Πάρε τις αποφάσεις που πρέπει, όσο σκληρές και να σου φαίνονται και λειτούργησε με γνώμονα τη λογική και όχι το συναίσθημα. Η Πανσέληνος της Κυριακής επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, δημιουργώντας σου άγχη και ανησυχίες που σε πρακτικό επίπεδο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Σημαντικές εργασιακές αποφάσεις καλύτερα να τις αφήσεις για τα τέλη της εβδομάδας, που η εικόνα σου θα είναι πιο καθαρή και η κρίση σου πιο αντικειμενική και ορθή. Τότε θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου, θα μπορείς να πείσεις για τις επιδιώξεις σου και να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου. Μην αφήνεις τον εγωισμό σου να δημιουργεί τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα πλησίασέ τον και κάντε κοινά όνειρα μαζί. Πάρτε αποφάσεις που μέχρι εχθές πιθανά να τρέματε από φόβο και οι δυο. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν σε βοηθά να επουλώσεις τις πληγές σου. Κοίτα και εστίασε το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες σου και όχι στα όσα πέρασες. Έτσι θα καταφέρεις να ανοιχτείς κοινωνικά και να υποδεχτείς τον έρωτα στη ζωή σου. Διεκπεραίωσε οικονομικές υποθέσεις σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Πανσέληνο στον επικοινωνιακό 3ο οίκο σου μπορείς να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Να διαπραγματευτείς και να υπερασπιστείς σωστά τα συμφέροντά σου. Τα εργασιακά σχέδια και οι στόχοι σου χρειάζονται τόλμη, γι’ αυτό βγες επιτέλους μπροστά. Πολύ καιρό έμεινες στο παρασκήνιο, ανέχτηκες και υποχώρησες. Η εβδομάδα σου δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μη δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου αλλά και στα οικεία σου πρόσωπα με τη συμπεριφορά σου. Δίνεις δικαιώματα χωρίς να το θέλεις και επιτρέπεις να σε αδικούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι απ’ τις απόψεις τρίτων ατόμων, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην προσωπική και αισθηματική σου ζωή. Εσύ γνωρίζεις τις ανάγκες σου και μόνο εσύ θα τις κρίνεις. Νέες γνωριμίες κράτησε τες για τον εαυτό σου και μην τις μοιράζεσαι ούτε με τις φίλες σου. Μια συμφωνία ή μια συζήτηση μακροπρόθεσμα θα ευνοήσει τα οικονομικά σου.



ΙΧΘΕΙΣ
Η διπλωματία και η ευελιξία σου αυτήν την εβδομάδα θα είναι τα ισχυρά σου ατού, μιας και αρκετές φορές έρχεσαι στο προσκήνιο. Άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δύσκολα βέβαια. Απρόοπτα γεγονότα στα εργασιακά φέρνουν στο δρόμο σου ευκαιρίες ανάδειξης, αναγνώρισης και νέους τρόπους προώθησης των σχεδίων σου. Στιγμές έντασης δεν λείπουν στις οποίες θα σε παρακαλούσα να μείνεις αμέτοχη. Δεν σε αφορούν και μπορεί να σε εκθέσουν, σε μια περίοδο αξιολόγησης μάλιστα για σένα. Οι διακυμάνσεις δεν λείπουν από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Διαχειρίσου τα πάντα με ψυχραιμία και μην περιμένεις τις στιγμές που εκείνος είναι καλά για να του κάνεις τα παράπονά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να οργανώσεις κάποια πολυπόθητα ταξίδια, να βρεις νέα ενδιαφέροντα και να γνωρίσεις αξιόλογους ανθρώπους. Άλλωστε η στιγμή που ο έρωτας θα σου χτυπήσει τη πόρτα ολοένα και πλησιάζει. Με την Πανσέληνο να επηρεάζει το 2ο οίκο σου, δηλ. των οικονομικών σου, σου δίνεται η ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση. Απόφυγε όμως να δανείσεις και να δανειστείς χρήματα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template