ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 17 Οκτωβρίου 2019

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι ενέργειες της ημέρας είναι πολύ χρήσιμες για την έρευνα, τα οικονομικά και τα θέματα σπιτιού. Ασχολήσου σοβαρά, αφιέρωσε χρόνο και βρες τις κατάλληλες λύσεις στα όσα νιώθεις να σε βαραίνουν. Μπορείς να συνεργαστείς με μοναδικούς και δημιουργικούς τρόπους με τα κατάλληλα πρόσωπα και να δώσεις μια ισχυρή ώθηση στα σχέδιά σου. Οι διαφορετικές αντιλήψεις, ιδέες και απόψεις τους σίγουρα έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Η σχέση με το σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό και ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για σημαντικές αποφάσεις. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η μοναξιά σου κάπου εδώ τελειώνει. Σύντομα μια νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.



ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα μπορείς να είσαι χαρούμενη και ικανοποιημένη με τις εξελίξεις των υποθέσεών σου, τις επιδόσεις σου και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να φροντίσεις τον εαυτό σου, να προσέξεις τη διατροφή σου και να προσθέσεις άσκηση στη ζωή σου. Καιρός να βρεις τη φόρμα σου και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου που ξεκινά από μέσα σου. Ενίσχυσε την κοινωνικότητά σου στα εργασιακά και βρες πρόθυμους και ικανούς ανθρώπους που θα στηρίξουν τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να ενισχύσεις το πάθος και το ρομαντισμό στη σχέση σας. Καλή η αγάπη και η στήριξη, όμως χωρίς μαγεία πάντα κάτι θα λείπει απ’ τη συνταγή της ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, μη συμβιβάζεσαι και μην αδικείς τον εαυτό σου. Αξίζεις πολλά περισσότερα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια καλή σχετικά μέρα η σημερινή για την εξεύρεση των σωστών πληροφοριών ή πόρων στα επαγγελματικά σου. Οι δημιουργικές σου προσπάθειες επιφέρουν τα πολυπόθητα αποτελέσματα και σου ανοίγουν νέους δρόμους. Ο υγιής ανταγωνισμός με συναδέλφους φέρνει στην επιφάνεια ικανότητες που ίσως δεν είχες υπολογίσει και σε κάνει πολύ πιο δημιουργική. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό σας φέρνει πολύ πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι, κυρίως σε άτομα που σε ξέρουν καλά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι γενικά προνοητική και αισιόδοξη. Εάν μάλιστα μπορέσεις να εστιάσεις την ενέργειά σου σε κάτι διασκεδαστικό και όχι σε θέματα ρουτίνας θα την απολαύσεις περισσότερο. Επεξεργάσου τις πρόσφατες εμπειρίες σου στα εργασιακά και σίγουρα θα ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες. Η ονειροπόληση και οι όμορφες αναπολήσεις του παρελθόντος με το σύντροφό σου απόψε, θα σου εξασφαλίσουν μια όμορφη και διασκεδαστική βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως πολύ σύντομα θα χάσεις όχι μόνο την ανεξαρτησία σου, αλλά και τα μυαλά σου απ’ τον έρωτα.



ΛΕΩΝ
Υπάρχει σήμερα μια φυσική ροή στη δικτύωση, ομαδική εργασία, ανταλλαγή ιδεών, καθοδήγηση και μάθηση, για αυτό και η μέρα σου χαρακτηρίζεται δραστήρια και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η εκπλήρωση των εργασιακών σου στόχων χρειάζεται συνεχή προσπάθεια, για αυτό μην παραπονιέσαι για την κούραση και μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία. Αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία θα καταφέρεις να γεφυρώσεις αποστάσεις και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μέτρα τα θύματα της γοητείας σου. Αυτό προς το παρών είναι αρκετό για να ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για την πραγματοποίηση συνδέσεων και επικοινωνίας, αλλά και για τις πρακτικές επιδιώξεις σου. Μπορείς εύκολα να διακρίνεις το σωστό από το λάθος στα εργασιακά, καθώς και το τι αξίζει πραγματικά να πιστέψεις και να αναλώσεις την ενέργειά σου. Έτσι οι αποφάσεις σου γίνονται ευκολότερες, χωρίς ίχνος άγχους. Η σχέση με το σύντροφό σου χρειάζεται λίγη περισσότερη αφοσίωση. Έχεις αποσπαστεί απ’ τα δικά σου και τον έχεις παραμελήσει. Εσύ που είσαι και δηλώνεις αδέσμευτη, είσαι άραγε; Η καρδιά και το μυαλό σου πολιορκούνται απ’ το παρελθόν.



ΖΥΓΟΣ
Μην ψάχνεις από που πηγάζει ο ενθουσιασμός σου σήμερα. Το συναίσθημα είναι αυτό που σε εμπνέει και σε κάνει χαρούμενη, δυναμική και αποτελεσματική με τις υποθέσεις σου. Δείξε ανεκτικότητα και διατήρησε την υπομονή σου στα εργασιακά. Θα σου χρειαστεί, καθώς οι καθυστερήσεις των εξελίξεων που περιμένεις δημιουργούν μια ένταση. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σου δημιουργούν μια κυκλοθυμία. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και δείξε επιμονή στον τρόπο διεκδίκησης του ατόμου που σε ενδιαφέρει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις την τάση σήμερα να βλέπεις και να κρίνεις τα γεγονότα και τις εξελίξεις των υποθέσεών σου απ’ τη θετική τους πλευρά και πολύ καλά κάνεις. Καιρός να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε εργασιακά και οικονομικά θέματα. Συγκράτησε την ανάγκη σου για αλλαγές και μην οδηγείσαι σε επιπόλαιες αποφάσεις. Μια απροσδιόριστη ένταση τις βραδινές ώρες σε κάνει λίγο απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ρίξε τους τόνους και γλύκανε τη ματιά σου, που όταν θυμώνεις πετάει σπίθες. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να μη σκέφτεσαι το παρελθόν και τα δυσάρεστα. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στο μέλλον και αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αρκετά μπερδεμένες όψεις της μέρας, σου δημιουργούν μια σύγχυση γύρω από θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Μπορείς να βοηθηθείς από το ένστικτό σου, να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να πάρεις τις αντίστοιχες αποφάσεις. Συναισθηματικές ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και σε κάνουν λίγο εριστική και απότομη με το σύντροφό σου. Συγκράτησέ τες και μη φέρεσαι αλλοπρόσαλλα. Μια πιθανή επικοινωνία ή μια είδηση που αφορά στο συναισθηματικό παρελθόν σου σε βάζει στη διαδικασία αναπόλησης. Όσο βέβαια η μέρα φτάνει προς το τέλος της η διάθεσή σου ανεβαίνει.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα και οι σημερινές όψεις σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις σου που δεν είναι και λίγες, σου δημιουργούν μια ένταση. Ο χρόνος σε πιέζει καθώς και οι προθεσμίες κάποιων υποθέσεων σου τελειώνουν. Άλλαξε συνήθειες και μην τα αφήνεις όλα για την τελευταία στιγμή. Μετρίασε την εξουσιαστική σου διάθεση στον εργασιακό χώρο σου και πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι. Θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας με τον αγαπημένο σου μπορούν μέσα από το διάλογο να επιλυθούν. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις δεν αποδίδουν τα προσδοκώμενα, γι’ αυτό καλύτερα να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα φαίνεται να υποστηρίζεται η συναισθηματική και δημιουργική σου έκφραση απ’ το πλανητικό σκηνικό. Η Σελήνη εναρμονίζεται με το ζώδιό σου καθώς και με τον Άρη στον τομέα της περιπέτειας και την εκπλήρωση των αναγκών σου. Καχύποπτες σκέψεις στον εργασιακό χώρο σου μπορούν να σε προστατεύσουν απ’ τις κακοτοπιές, αρκεί να μην περνάνε στο όριο της υπερβολής. Αργά το βράδυ η ανάγκη σου για διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές σε κάνει εκδηλωτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου απέναντι σε νέες γνωριμίες και απόλαυσε τη βραδιά.



ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη σου σήμερα να βρεθείς με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος μεγαλώνει και φαίνεται να ανταμείβεσαι για τις προσπάθειες και τις θυσίες που έχεις καταβάλει γι’ αυτούς τους ανθρώπους, απ’ τη συμπεριφορά τους απέναντί σου. Αντιμετώπισε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σου στα εργασιακά και περιόρισε τους συναισθηματισμούς. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις σου θα πρέπει να έχουν σαν στόχο τα προσωπικά σου οφέλη. Απόφυγε τις έντονες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και προτίμησε ανάλαφρα και ουδέτερα θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τη γοητεία σου και εστιάσου στα θετικά του χαρακτήρα σου, που είναι και πολλά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template