ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 22 Οκτωβρίου 2019

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ. Διαβάστε.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστες εξελίξεις στις υποθέσεις σου φέρνει η σημερινή Τρίτη δίνοντάς σου την ευκαιρία να καταστρώσεις τα επόμενα βήματα και τη στρατηγική σου. Νέες ευκαιρίες στα εργασιακά μην τις αφήνεις ανεκμετάλλευτες και κυρίως μην τις υποτιμάς. Δεν μπορείς να φανταστείς που μπορούν να σε οδηγήσουν. Ξαναβρές το κέφι σου με τη Σελήνη στο Λέοντα και φρόντισε να το μεταδώσεις αυτό και στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναθέρμανε τις σχέσεις με φιλικά σου πρόσωπα και μην αρνείσαι τις προτάσεις τους για διασκέδαση.



ΤΑΥΡΟΣ
Χαρούμενη, ευχάριστη και δημιουργική είναι η διάθεσή σου σήμερα. Νιώθεις γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία για τα μελλοντικά σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Οι συζητήσεις με συναδέλφους που εμπιστεύεσαι σε απαλλάσσουν από διλήμματα και προσωπικές ανασφάλειες. Η βραδιά με το σύντροφό σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε ρομαντισμό και πάθος στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να αναμοχλεύεις το παρελθόν και απαλλάξου από οτιδήποτε σου το υπενθυμίζει.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποίησε σήμερα στο έπακρο τις δυνατότητες και ικανότητές σου και μη γίνεσαι απλός θεατής στα όσα συμβαίνουν γύρω σου και σε αφορούν. Το καλό συνεργασιακό κλίμα σου επιτρέπει να μοιραστείς υποχρεώσεις, ιδέες και απόψεις γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν στα εργασιακά. Ξέφυγε από την καθημερινότητα απόψε με το σύντροφό σου, δείτε κοινούς φίλους και προσθέστε νέα ενδιαφέροντα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αγαπημένοι φίλοι φροντίζουν να ανεβάσουν την ψυχολογία σου και να σε κάνουν να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου, κάνοντας σου νέες γνωριμίες.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αρνείσαι τη στήριξη που σου ζητούν φίλοι και αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην ξεχνάς ότι σου έχουν σταθεί στα δύσκολα. Απόφυγε βιαστικές αποφάσεις και κινήσεις στα εργασιακά. Διανύεις μια καλή και ευνοϊκή περίοδο αυτό είναι αλήθεια, όμως υπάρχουν και παγίδες που θα πρέπει να διακρίνεις. Η βραδιά είναι ιδανική για ουσιαστικές συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα φέρουν λύσεις στα όσα από κοινού σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, η καθημερινότητα και η ρουτίνα σε έχει κουράσει. Πάρε τα πάνω σου και βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Άλλαξε συνήθειες και πρόσθεσε νέους ανθρώπους στη ζωή σου.



ΛΕΩΝ
Αξιολόγησε σωστά σήμερα τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και να είσαι σίγουρη πως θα επωφεληθείς σημαντικά. Προώθησε και δώσε έμφαση σε εργασιακά θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Ο τρόπος επικοινωνίας σου με συνεργάτες χρειάζεται προσοχή, μιας και φαίνεται να γίνεσαι κάποιες φορές απότομη. Έκφρασε τις ερωτικές και συναισθηματικές προσδοκίες σου χωρίς περιστροφές, εγωισμούς και υπεκφυγές στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις που αφορούν στο παρελθόν σου προσφέρουν μια προσωρινή εγωιστική ικανοποίηση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μη γίνεσαι δέσμια των ανασφαλειών σου και πάρε τις αποφάσεις που χρειάζονται τα σχέδια και οι επιδιώξεις σου. Αποκατάστησε τις προβληματικές σχέσεις με συναδέλφους και πλησίασε τους πρώτη εσύ, σπάζοντας τον πάγο. Η σχέση με το σύντροφό σου επιβάλλει μια πιο δυναμική και αποφασιστική στάση από μέρους σου προκειμένου να ισορροπήσει. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία και ρίξε λιγάκι τα στάνταρ και τις απαιτήσεις σου.



ΖΥΓΟΣ
Η αυξημένη ενέργειά σου σήμερα βοηθά στο να ανταπεξέλθεις ευκολότερα στις απαιτήσεις της μέρας. Κάποιες απρόσμενες δυσκολίες στα εργασιακά χρειάζονται ψυχραιμία και υπομονή. Διατήρησε νηφάλια τη σκέψη σου και να είσαι σίγουρη πως θα δώσεις τις καταλληλότερες λύσεις. Αν υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις στη σχέση με το σύντροφό σου, να ξέρεις πως κι εσύ έχεις μερίδιο ευθύνης. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και θα ανεβάσει την ψυχολογία σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην αφήνεις το άγχος να σε κυριεύει και την ανυπομονησία να σε καταβάλει. Οι υποθέσεις και οι στόχοι σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, έστω κι αν σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις. Δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις βήμα πίσω από τα προσδοκώμενά σου στα εργασιακά, γι’ αυτό ξεπερνάς εύκολα κάθε δυσκολία. Προγραμματίστε ένα ταξίδι με το σύντροφό σου και πρόσθεσε πράγματα στην καθημερινότητά σας που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου από προκαταλήψεις και πρέπει. Βάλε σε προτεραιότητα τα θέλω και τις ανάγκες σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέσα στο μυαλό σου επικρατεί ένας πανικός. Σχέδια, όνειρα, κούραση και επιθυμίες σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Βάλε τις σκέψεις και τις ανάγκες σου σε μια τάξη. Οι εξελίξεις στα εργασιακά εναλλάσσονται από ευχάριστες σε δυσάρεστες σήμερα, γι’ αυτό διατήρησε τις ισορροπίες σου. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στα συναισθηματικά, τόσο εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, όσο κι εσύ που είσαι single. Ευχάριστες εκπλήξεις και συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Βρες εναλλακτικές λύσεις που δεν θα δυσαρεστήσουν κανέναν. Η όρεξή σου για δουλειά σε κάνει παραγωγική και αποτελεσματική στα εργασιακά. Αξιοποίησε σωστά νέες γνωριμίες. Ζήσε και απόλαυσε τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ξύνεις παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε ένα ξεκαθάρισμα και μια ανανέωση στην τηλεφωνική σου ατζέντα και μην κρατάς δίπλα σου ανθρώπους που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απόφυγε τα γρήγορα και επιπόλαια συμπεράσματα στα γεγονότα που εξελίσσονται σήμερα και σου προκαλούν αναστάτωση. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους και αποκόμισε τα θετικά. Εκπλήρωσε τις επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου όσο μπορείς και μην του υπόσχεσαι πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο θα κάνει πολύ σύντομα την εμφάνισή του στη ζωή σου και θα σου πάρει τα μυαλά. Φρόντισε να παραμείνεις προσγειωμένη.



ΙΧΘΕΙΣ
Το άγχος που σε διακατέχει σήμερα στερεί την ενέργειά σου. Νιώσε ασφαλής με τις επιλογές και τις ικανότητές σου, λαμβάνοντας υπόψη σου και τη διαίσθησή σου. Τακτοποίησε τις σημερινές υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και φρόντισε να φανείς συνεπής στα όσα έχεις ήδη αναλάβει. Δείξε τα όσα αισθάνεσαι απόψε στο σύντροφό σου και να είσαι σίγουρη πως θα σου ανταποδώσει τα πολλαπλάσια. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να φρόντιζες τον εαυτό σου περισσότερο. Κάνε πράγματα που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα και να ανανεωθείς.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template