ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 31 Οκτωβρίου 2019

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετριδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για έρευνα και προσωπική ενδοσκόπηση. Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες μπορεί να υπάρχει μια σύγχυση ή κενό σχετικά με τις οικονομικές δεσμεύσεις και τους πόρους σου. Έλεγξε τα οικονομικά σου και κινήσου με αυστηρό προγραμματισμό. Σήμερα με τον Ερμή, το Δία και τον Ήλιο σε αντίθεση οι ανησυχίες σου μεγαλώνουν. Από τη μια έχεις έντονη επιθυμία για μια εμπεριστατωμένη εξερεύνηση ενός θέματος και από την άλλη το μυαλό σου είναι ανήσυχο για νέα μάθηση και εμπειρίες. Με τις αποκαλύψεις που έρχονται στα εργασιακά, ανακαλύπτεις ένα νέο τρόπο προώθησης των στόχων σου προς μεγάλη σου έκπληξη. Όλο και καλύπτονται τα κενά της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία εξ’ ουρανού σου υπόσχεται πολλά και ευχάριστα για την ερωτική σου ζωή.



ΤΑΥΡΟΣ
Η αποφασιστικότητά σου σήμερα αλλά και το γεγονός ότι λειτουργείς και σκέφτεσαι με απίστευτη ωριμότητα, φέρνει και την επιτυχία στις υποθέσεις σου. Ο τρόπος έκφρασής σου είναι απόλυτα σαφής και καταφέρνεις να πείσεις το συνομιλητή σου και να επωφεληθείς ανάλογα. Αν και φορτωμένο το πρόγραμμα των εργασιακών σου καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις επάξια. Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον ερωτικό σύντροφό σου και κάλυψε τα όποια κενά και ανασφάλειές του. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα προκύπτουν νέες γνωριμίες τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείς σωστά δεν αποκλείεται σύντομα να χάσεις την ελευθερία και ανεξαρτησία σου …για πάντα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Από σήμερα και έως τις 20/11 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία κι αυτό μπορεί να χρησιμεύσει στο να αλλάξεις τη γνώμη σου για πρόσφατες αποφάσεις, να αναθεωρήσεις και να βρεις νέους τρόπους αντιμετώπισης ή και προώθησης των σχεδίων και στόχων σου. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείς με εργασίες που θεωρούσες ότι είχαν τελειώσει ή θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις που φαίνεται να σε κρατούν σε μια ασταθή κατάσταση. Ωστόσο θα διαπιστώσεις ότι οι βελτιώσεις που κάνεις τώρα θα είναι πολύτιμες αργότερα. Βρες τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να διορθώσεις την συμπεριφορά σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι φαίνεται να μαγειρεύεται μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο ή απ’ τον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάτι που φαίνεται να σε αποζημιώνει για τα όσα πέρασες στο παρελθόν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιβραδύνεις, να κάνεις την απογραφή και την ανασκόπηση των έργων και υποθέσεών σου που βρίσκονται σε εξέλιξη. Είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με εργασιακά θέματα που είτε δεν πρόλαβες να ολοκληρώσεις, είτε δεν σε έπειθαν αρκετά με τα τότε δεδομένα. Οι άνθρωποι από το παρελθόν έχουν την τάση να γυρίζουν αυτό το διάστημα κι έτσι αν επιδίωκες μια επανασύνδεση εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να τον καλοδεχτείς. Απόλαυσε στιγμές έντονου πάθους με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε μια ισχυρή τόνωση στη σχέση σας.



ΛΕΩΝ
Αυτός ο κύκλος του ανάδρομου Ερμή που ξεκινά από σήμερα, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις την προσωπική σου ζωή κάτω από ένα άλλο πρίσμα και μια τελείως διαφορετική προοπτική, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθήματα. Νέες πρωτοβουλίες στα εργασιακά ενδέχεται να μην είναι σαφείς αυτήν τη στιγμή αλλά η αναδόμηση και η αναδιοργάνωση μπορεί να είναι ιδιαίτερα καρποφόρες. Αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση το κλίμα διαπιστώνεις πως αποκαθιστάται και ξαναβρίσκετε τους ρυθμούς σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αρχίσεις να ονειρεύεσαι και να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά και εμφανισιακά για ένα νέο συναρπαστικό έρωτα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και τροποποιήσεις σε θέματα που αφορούν μελέτες, μεταφορές και βασικές επικοινωνίες. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη επανεξέτασης και αναθεώρησης παλιών άλυτων υποθέσεών σου, καθώς και μηχανικά προβλήματα σε συσκευές επικοινωνίας και μεταφοράς. Κάποιες αποκαλύψεις ή και εξελίξεις σε βάζουν στη διαδικασία αναθέρμανσης των σχέσεων σου με συναδέλφους. Μη φοβηθείς να προκαλέσεις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις μια ισχυρή επιθυμία να ξεφύγεις από ψυχοφθόρες καταστάσεις του παρελθόντος και να κάνεις καινούρια ξεκινήματα.



ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή ανάδρομο σήμερα και μέχρι τις 20 του μήνα, μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή νοοτροπίας ή ενδιαφέροντος, ίσως ακόμα και λίγη λύπη – απογοήτευση για πράγματα που είπες ή και ξεκίνησες πρόσφατα. Άνοιξε το μυαλό σου σε νέους τρόπους σκέψης και νέες εργασιακές προσεγγίσεις. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο απρόθυμη σε συζητήσεις και συναναστροφές με συναδέλφους. Κτητικότητα και ζήλια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου αποκαλύπτουν τις ανασφάλειές σου, γι’ αυτό φρόντισε να τα αποφύγεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται η ζωή σου να αποκτά ενδιαφέρον μέσα απ’ τη διασκέδαση και τις νέες γνωριμίες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου όπου και θα παραμείνει σε αυτήν τη θέση μέχρι και τις 20/11. Εξέτασε λοιπόν τις καταστάσεις και τον κόσμο λίγο διαφορετικά αλλάζοντας τα φίλτρα και ίσως να καταλήξεις σε κάποιες σημαντικές εσωτερικές αποκαλύψεις. Ορισμένα προσωπικά σχέδιά σου στα εργασιακά ενδέχεται να σταματήσουν ή να φαίνεται πως μετακινούνται προς τα πίσω, αλλά μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένες βελτιώσεις. Μια ήρεμη ατμόσφαιρα και συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα καθησυχάσει τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν έχει την τάση να επανεμφανίζεται. Μην το αφήνεις να σε ταράξει. Κρίνε και αποφάσισε το τι θα κάνεις με ψυχραιμία χωρίς να σκέφτεσαι ή να νιώθεις ενοχικά.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένες από τις αποφάσεις που πήρες και τα έργα που ξεκίνησες πρόσφατα μπορούν να επανεξεταστούν, τώρα με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες για να επαναπροσδιορίσεις τους εργασιακούς στόχους σου και τις υποθέσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, να επιστρέψεις στο παρελθόν και να βρεις απαντήσεις και λύσεις που είχαν παραβλεφθεί. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου, σου εμπνέει τη σιγουριά και ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ένα κρυφός ή και παλιός θαυμαστής αποκαλύπτεται και μάλιστα σε διεκδικεί με πάθος.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος από σήμερα Ερμής, δημιουργεί μια καλή στιγμή για να κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις, καθώς και να κάνεις εργασίες τελειοποίησης και επεξεργασίας. Αυτή η διέλευση αφορά περισσότερο τον τομέα των φίλων και των ονείρων σου, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία. Μπορεί να συναντήσεις έναν παλιό φίλο κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου ή θα μπορούσες να αισθανθείς λίγο κολλημένη στο παρελθόν. Εξέτασε προσεκτικά νέες προκλήσεις και προτάσεις στα εργασιακά και κέρδισε χρόνο προκειμένου να μη δεσμευτείς άμεσα. Προσθέστε φίλους στην παρέα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι φροντίζουν για σένα μη στεναχωριέσαι. Κάτι καλό σου προετοιμάζουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα ήταν έξυπνο από μέρους σου να είσαι όσο πιο ευέλικτη γίνεται με το πρόγραμμα και τις υποθέσεις σου, όσο ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Με τον Ήλιο και το Δία σε αντίθεση σήμερα οι πιθανότητες για κακή κρίση από μέρους σου αυξάνονται. Είναι μια καλή στιγμή για την εξερεύνηση μακροπρόθεσμων στόχων στα εργασιακά. Τα θέματα από το παρελθόν μπορεί να ανακατανεμηθούν ή να ανακυκλωθούν ενώ καθυστερήσεις στα σχέδιά σου μπορεί να δημιουργήσουν μια παροδική αδράνεια. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ειλικρινής με το σύντροφό σου τόσο στη συναισθηματική έκφρασή σου, όσο και στα θέματα καθημερινότητας. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση εσύ που είσαι μόνη, είναι ευκαιρία να δράσεις.



ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος για τις επόμενες τρεις εβδομάδες παρουσιάζοντάς σου μια εύλογη προθεσμία για την αναθεώρηση, την τελειοποίηση και την επεξεργασία στις υποθέσεις σου. Οι δημιουργικές λύσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολύ καλά αποτελέσματα στα εργασιακά διλήμματά σου, γι’ αυτό κράτησε το μυαλό σου σε εγρήγορση και νηφαλιότητα. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανεβάζουν το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα, να χαρείς το φλερτ και τον έρωτα, προστατεύοντας όμως την καρδιά σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template