ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ

Αν και Κυριακή σήμερα οι συγκυρίες δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη μέρα έτσι όπως θα ήθελες. Αγαπημένα πρόσωπα χρειάζονται το ενδιαφέρον και τη στήριξή σου και ταυτόχρονα τηλέφωνα και ειδήσεις που αφορούν στις υποχρεώσεις σου, σε βάζουν στη διαδικασία να ασχοληθείς με αυτές. Πρόσφερε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου και φρόντισε αν σου είναι δύσκολο, τουλάχιστον να δείξεις ότι τον παρακολουθείς και τον ακούς με προσοχή. Ασχολήσου με τον εαυτό σου σήμερα και χαλάρωσε, μιας και δεν έχεις και πολύ διάθεση για να ασχοληθείς με φλερτ και καινούριες γνωριμίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι προτάσεις και οι κοινωνικές επαφές σου, σου εξασφαλίζουν μια όμορφη και δημιουργική μέρα. Πάρε το χρόνο σου και παρέμεινε λίγο περισσότερο στο σπίτι, μιας και η ατμόσφαιρά του σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχετε τη διάθεση να κάνετε πράγματα μαζί και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και εξελίξεις που αφορούν νέες γνωριμίες είναι αρκετά για να επαναφέρουν τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Τις βραδινές ώρες οι σκέψεις και οι προβληματισμοί των υποθέσεών σου επανέρχονται.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μείωσε λίγο τις κοινωνικές σου δραστηριότητες και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου. Θα πρέπει να ακούς και να λαμβάνεις υπόψη σου τις διαμαρτυρίες του σώματός σου. Είσαι αρκετά κουρασμένη και θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε σένα. Ζήσε στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου και υπενθύμισέ του το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του δίπλα σου. Αν είσαι μόνη, γεμίζουν το χρόνο και τις συναισθηματικές μπαταρίες σου τόσο οι φίλοι σου, που δεν έχεις ανάγκη κανέναν. Κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν τις βραδινές ώρες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα καταφέρεις να αποκαταστήσεις σχέσεις με φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα, που το τελευταίο διάστημα έχουν κλονιστεί ή λόγω των υποχρεώσεων έχετε απομακρυνθεί. Με διαλλακτικότητα και συγκέντρωση θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις ιδιαίτερα ικανοποιητικά στα εργασιακά, γι’ αυτό μη φορτώνεσαι με αδιέξοδες σκέψεις. Απόλαυσε τη συντροφικότητα και τη γαλήνη στη σχέση με το σύντροφό σου, μιας και έχετε έρθει ιδιαίτερα κοντά, κυρίως επικοινωνιακά. Η γοητεία σου βρίσκεται στο κόκκινο κι έτσι δεν νιώθεις συναισθηματική μοναξιά, εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει ένα μόνιμο σύντροφο.


ΛΕΩΝ
Η σημερινή Κυριακή είναι ιδανική για να ασχοληθείς αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο στη χαλάρωση και την ξεκούρασή σου, βάλε τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται σε μια τάξη χωρίς άγχος και δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου. Έστω κι αν είχατε κάποιες διαφωνίες το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σου, είναι ευκαιρία σήμερα να αποκαταστήσετε την ατμόσφαιρα. Αν είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, απ’ το να περιμένεις να κάνει την πρώτη κίνηση εκείνο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Απόφυγε την προκλητική συμπεριφορά απέναντι σε φιλικά και οικογενειακά σου πρόσωπα. Για κάποιο λόγο νιώθεις παραμελημένη και αδικημένη, ενώ ξέρεις πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Απόλαυσε την έκπληξη που σου ετοίμασε ο ερωτικός σύντροφός σου και δείξε του το ανάλογο ενδιαφέρον και εκτίμηση. Αν είσαι μόνη, δεν υπάρχει ιδανικότερη μέρα για να εισπράξεις το ενδιαφέρον των θαυμαστών σου. Τηλέφωνα, ειδήσεις και κομπλιμέντα γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σου.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φαίνεται να βάζεις τα πάντα σε δεύτερη μοίρα. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η ψυχική σου γαλήνη και ηρεμία. Έχεις την ανάγκη να ξεκουράσεις το μυαλό σου, που η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να σκέφτεται. Κάντε κοινά σχέδια με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώστε μια κατεύθυνση στη σχέση σας. Είναι καιρός να την προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια επαναπροσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου. Είτε πρόκειται για μια παλιά σχέση που είχε περάσει από πολλές διακυμάνσεις, είτε για κάποια γνωριμία που δεν πρόλαβε να εξελιχθεί και διακόπηκε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καιρός να ανοίξεις λίγο την καρδιά σου και να εκμυστηρευτείς τις φόβους, την κούραση, τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου στα πρόσωπα που έχεις ξεχωρίσει στη ζωή σου. Με το να προσποιείσαι πως καταφέρνεις τα πάντα και είσαι ατρόμητη κουράζεσαι. Είτε θέλεις να το παραδεχτείς, είτε όχι όλοι μας έχουμε την ανάγκη να μιλήσουμε και να νιώσουμε τη συναισθηματική στήριξη. Κάντε κάτι διαφορετικό σήμερα με τον αγαπημένο σου και μείνετε μόνοι. Μια βόλτα, ένα φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο θα ήταν ότι έπρεπε. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος γεμίζουν κατηγορώ τον εαυτό σου. Μήπως θα ήταν καλύτερο να χαλαρώσεις λιγάκι;


ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόλαυσε σήμερα την Κυριακή σου και κάνε πράγματα που ευχαριστούν τον εαυτό σου. Ό,τι κι αν είναι αυτό, θα γεμίσει τις μπαταρίες σου και θα σε ξεκουράσει. Μη σκέφτεσαι αν παραμελείς τους άλλους και μην ενοχοποιείσαι άλλο. Απολαύστε αισθησιακές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου και μιλήστε για τα κοινά θέλω σας. Μην παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μην τα παίρνεις όλα όπως θέλει η δική σου λογική. Ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον σου και σύντομα θα δεις πως θα αρχίσει να εξελίσσεται σε μια ενδιαφέρουσα σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επιδίωξε σήμερα συζητήσεις με τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και εισέπραξε τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Έχεις κουραστεί να παλεύεις μόνη και χρειάζεσαι στήριξη. Μπορείς να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές με το σύντροφό σου, αρκεί να διατίθεσαι να του ανοίξεις την καρδιά σου. Ο εγωισμός σου είναι αυτός που σε απομονώνει τις περισσότερες φορές. Αν είσαι μόνη, γνωριμίες, συναντήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις φέρνει η μέρα σου, όχι όμως ακόμη τον ιδανικό και απόλυτο έρωτα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά ευνοϊκή χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα για να ασχοληθείς με τις προσωπικές σου ανάγκες και να αφουγκραστείς τα πραγματικά συναισθήματά σου. Το τελευταίο διάστημα όλα τρέχουν γύρω σου με ιλιγγιώδης ρυθμούς κι έχεις ξεχάσει τον εαυτό σου. Πρόσεξε και μη δίνεις δικαιώματα στο σύντροφο σου. Μπορεί να μην έχεις πρόθεση να τον προδώσεις όμως αυτό εισπράττει, ίσως μετά από κάποιες αποκαλύψεις που αναμένονται. Αν είσαι μόνη, παλιά απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια. Κρυφοί έρωτες, παλιές νοσταλγικές σκέψεις επιβαρύνουν την ψυχολογία σου.


ΙΧΘΕΙΣ
Θέλεις να θέσεις σε εφαρμογή αλλαγές που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, όμως θα πρέπει να προσέξεις και τον τρόπο που το κάνεις. Ιδιαίτερα αν αυτές οι αλλαγές συμπεριλαμβάνουν και άλλα πρόσωπα, θα πρέπει να αποφύγεις το να τους πληγώσεις. Η τάση σου για ανεξαρτησία σε κάνει επιθετική ή και απότομη με το σύντροφό σου. Ό,τι έχεις να του πεις, πες το με τακτ και κυρίως χωρίς εντάσεις. Αν είσαι μόνη, από σένα θα εξαρτηθεί η διάρκεια της μοναξιάς σου. Έχεις τόσους θαυμαστές γύρω σου, που δεν έχεις μπει καν στη διαδικασία να ασχοληθείς και να αξιολογήσεις.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template