AΠΟΚΑΛΥΨΗ>Το ζεύγος Ερντογάν στα εγκαίνια του Trump Tower στη Τουρκία

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Στα εγκαίνια του Trump Tower στην Τουρκία είχε δώσει το παρόν το ζεύγος Ερντογάν και φυσικά την άδειά του.
Η σχέση λοιπόν Τραμπ-

Ερντογάν είναι προσωπική, οικονομική-εμπορική.
Ο Ομιλος Τραμπ κάνει μπίζνες στη Τουρκία.
Είναι αυτό το ξενοδοχείο που ο Ρόμπερτ ντε Νίρο θεωρεί αιτία για το ξεπούλημα των Κούρδων.
Ο χολιγουντιανός ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο με τον Αμερικανό Πρόεδρο και την κόρη του, Ιβάνκα, από τα εγκαίνια του Trump Tower στην Τουρκία, γράφοντας: Ας το πω δυνατά και καθαρά: Ο Τραμπ πουλάει τις ζωές των Κούρδων για ένα γαμ@@@μένο ξενοδοχείο!»





Robert De Niro@RobertDeNiroUS

Here's video of Trump attending the grand opening of Trump Tower in Turkey. Ivanka even thanked Erdogan on Twitter for this deal.

Gonna say it loud and clear:

TRUMP IS SELLING OUT KURDISH LIVES FOR A FUCKING HOTEL! #KurdsBetrayedByTrump





71,2 χιλ.

9:20 μ.μ. - 9 Οκτ 2019
32,5 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Εγραφε το Κουρδιστό Πορτοκάλι σε παλαιότερη ανάρτησή μας>


Μόλις το 2012 παρουσία του Τούρκου προέδρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ουρανοξύστη 76 ορόφων στην Κωνσταντινούπολη που φέρει την ονομασία Trump Towers και έγινε σε συνεργασία με τον Ομιλο Dogan


Τo κτίριο έχει συνολικό εμβαδό 300.000 τμ. και αποτελείται από 39 ορόφους πολυτελών διαμερισμάτων και 37 ορόφους γραφείων.
Παράλληλα στην είσοδο υπάρχει εμπορικό κέντρο. Συνολικά μαζί με τα καταστήματα υπολογίζεται ότι στο κτίριο εργάζονται 2000 άνθρωποι. Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε δηλώσει τότε πως η επένδυση αυτή του Τράμπ δείχνει την εμπιστοσύνη των ξένων στην Τουρκία καθώς είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας των ακινήτων κάνει μια τέτοια επένδυση στην Ευρώπη!

Οι δύο άνδρες (Τραμπ-Ερντογάν) είναι παλιοί γνώριμοι που λένε.


Αίφνης εμφανίζεται ο Τραμπ να αναθέτει στη Τουρκία να συνεχίσει το έργο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία-προκαλώντας πολλά ερωτηματικά τόσο στη διεθνή κοινότητα όσο και στους παραδοσιακούς φίλους των ΗΠΑ
.

Ο Aμερικανός μοιάζει να κυβερνά με βάση το θυμικό του και μόνο: Απολύει τους υπουργούς ενώ οι σύμβουλοί του δεν αντέχουν την κυκλοθυμία του και τον εγκαταλείπουν. Πρόκειται για έναν πραγματικά επικίνδυνο ηγέτη.

–Δεν μπορώ να σάς πω πότε θα ξανανοίξει η κυβέρνηση, δήλωσε ο Τραμπ έπειτα από επικοινωνία του μέσω βίντεο για τα Χριστούγεννα με αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν στο εξωτερικό.
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η μερική αναστολή λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών θα διαρκέσει μέχρι να ικανοποιηθεί η απαίτησή του για την ψήφιση των δαπανών για την κατασκευή του τείχους του στα σύνορα με το Μεξικό.

«Δεν μπορώ να σάς πω πότε θα ξανανοίξει η κυβέρνηση. Μπορώ να σάς πω ότι δεν θα ξανανοίξει μέχρι να έχουμε έναν τοίχο, έναν φράκτη, πείτε το όπως θέλετε. Θα το ονομάσω όπως θέλουν, αλλά το ίδιο κάνει. Είναι ένα φράγμα για τους ανθρώπους που συρρέουν στην χώρα, για τα ναρκωτικά».

Η στάση του Τραμπ στο προσφυγικό-μεταναστευτικό-τείχος στα σύνορα είναι κόντρα στην κοσμοθεωρία του μεγαλοεπενδυτή Σόρος για τους πρόσφυγες.








πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template