ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Η εκτέλεση του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι,ο «Κάβουρας» η «Bella Mafia» και ο body builder Βασίλης Γρίβας

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

«Πηγαίναμε για καφέ με τον συνάδελφο. Δεν είχαμε υπηρεσία. Σταματήσαμε στο κόκκινο φανάρι Λ. Αθηνών και Σατωβριάνδου. Ξαφνικά, από
το αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα, είδα μία μοτοσικλέτα με δύο άτομα να κινείται κοντά στο διαχωριστικό διάζωμα. Όταν έφτασαν στο ύψος του τζιπ που ήταν μπροστά μας, ο συνεπιβάτης έβγαλε ένα καλάσνικοφ και πυροβολούσε κατά ριπάς εναντίον του οδηγού. Κατάλαβα ότι ήταν ο 49χρονος που δεχόταν τη ριπή γιατί τον γνώριζα. Έβγαλα το πιστόλι μου και πυροβόλησα στον αέρα για εκφοβισμό, ενώ οι δράστες συνέχισαν την πορεία τους αναπτύσσοντας ταχύτητα προς Αθήνα. Δεν τους καταδιώξαμε γιατί μείναμε να δώσουμε Πρώτες Βοήθειες στο θύμα», φαίνεται να κατέθεσε σύμφωνα με πληγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο 41χρονος αστυνομικός της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, ο οποίος μαζί με τον 45χρονο συνάδελφό του ακολουθούσαν τυχαία, όπως υποστήριξαν, τον 49χρονο επιχειρηματία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η πειθαρχική και υπηρεσιακή έρευνα για το ρόλο των δύο αστυνομικών από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, και η ποινική από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο 41χρονος αστυνομικός φαίνεται να οδηγείται στην απόταξη το επόμενο χρονικό διάστημα εξαιτίας πλαστού πτυχίου αγγλικών που είχε προσκομίσει.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναζητούν τα κίνητρα και τους ηθικούς αυτουργούς υπογραφής «συμβολαίου» θανάτου σε βάρος του 49χρονου επιχειρηματία, πίσω από 5 δολοφονίες και μία απόπειρα. Αρχικά, εστιάζουν σε μία πρόσφατη δολοφονία, αυτή που καταγράφηκε τον περασμένο Μάιο στα Μανιάτικα του Πειραιά με θύμα έναν 54χρονο, γνωστό με τα προσωνύμια «δάσκαλος» ή «κάβουρας».
Ο 54χρονος φερόταν να έχει εμπλοκή στις δολοφονίες της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, γνωστής διαδικτυακά ως «Βella Mafia, η οποία δολοφονήθηκε με πολεμικό καλάσνικοφ στο γκαράζ του σπιτιού της στις 20 Σεπτεμβρίου του 2018, του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού ως «καράφλα» ή «σαμπρέλα» τον Ιούνιο του 2018 στο Παλαιό Φάληρο αλλά και του body builder Βασίλη Γρίβα, τον Μάιο του 2017 στα Γλυκά Νερά, χωρίς όμως ποτέ να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία που να τον καταστήσουν κατηγορούμενο.

Λίγους μήνες πριν τη δολοφονία του τον Οκτώβριο του 2018, θύμα αποτυχημένης απόπειρας δολοφονίας στην Ακτή Κονδύλη είχε πέσει ο 39χρονος Ε.Ζ., μέντορας του οποίου ήταν ο «Κάβουρας». Σώθηκε από την εμπλοκή του πολεμικού καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν οι δράστες, από την 4η στην 5η σφαίρα. Την τελευταία δεκαετία έχουν υπογράφει και εκτελεστεί 12 «συμβόλαια» θανάτου για τα περισσότερα από τα οποία υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις, πως έχουν ως κίνητρο τον πακτωλό χρημάτων προστασίας καταστημάτων, συνοδείες ασφάλειας μεγιστάνων στο νησί της Μυκόνου.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template