10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ-Πήρε τα δάση και τα βουνά για να γλυτώσει απο την γκρίνια της γυναίκας του

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Άραγε, για μια γυναίκα υπάρχει κάτι χειρότερο, από το να την αποκαλέσει ο σύντροφός της… «γκρινιάρα»;
Από ότι φαίνεται, υπάρχει: το να την εγκαταλείψει επειδή δεν την αντέχει άλλο! Αυτό έκανε ο 62χρονος Malcolm Applegate από το Μπέρμιγχαμ, ο οποίος, έχοντας… «μπουχτίσει» από τη μουρμούρα της συζύγου του, έφυγε από το σπίτι και κρύφτηκε στο δάσος…..για 10 ολόκληρα χρόνια.
Τώρα, προτού τον ανακηρύξουμε τον «χειρότερο σύζυγο όλων των εποχών», ας προσπαθήσουμε να ακούσουμε και τη δική του πλευρά. Ο κος Αpplegate ισχυρίζεται ότι με τη σύζυγό του ήταν παντρεμένοι ήδη 3 χρόνια, όταν εκείνη άρχισε να διαφωνεί μαζί του πολύ συχνά λόγω των πολλών ωρών που περνούσε ο ίδιος στη δουλειά (είναι κηπουρός).


Όταν η κυρία Applegate απαίτησε να μειώσει τις ώρες εργασίας του, ο κος Applegate προτίμησε να την αφήσει….. Μόνο που δεν της το είπε ποτέ.

«Για 3 χρόνια όλα ήταν μια χαρά. Και ξαφνικά όταν η δουλειά μου άρχισε να είναι πρόβλημα γι’ αυτήν, σηκώθηκα και έφυγα. Δεν άντεχα άλλο τη γκρίνια της»!, δήλωσε ο ίδιος.


Αυτή η ιστορία μοιάζει με σκηνικό κάποιας κωμωδίας, καθώς λίγο αφότου ο Applegate έφυγε από το σπίτι, του έκλεψαν το ποδήλατο, οπότε βρήκε καταφύγιο στο δάσος και έμεινε σε σκηνή μαζί με άλλους δύο ανθρώπους κοντά στο νότιο Λονδίνο. Εν τω μεταξύ, συνέχισε να δουλεύει ως κηπουρός.

«Είμασταν 3 άνθρωποι στο camping στο δάσος», είπε ο Applegate. «Δούλευα στο κέντρο και πηγαίναμε εκεί για ένα μπάνιο και για το πλύσιμο των ρούχων. Κανείς δεν ήξερε ότι ζούσαμε στο δάσος, κανείς δεν ερχόταν εκεί».



Το παράδοξο είναι ότι έμεινε εκεί για 10 ολόκληρα χρόνια. Και όχι μόνο δεν είπε στη γυναίκα του πού βρισκόταν ,αλλά και σε κανέναν άλλον, συγγενή ή φίλο. Έχασε την επικοινωνία με την αδερφή του, η οποία τον έψαχνε για χρόνια σε hostels και καταφύγια και φοβόταν ότι ήταν νεκρός. Τώρα, σύμφωνα με το Fox News, έχουν επανασυνδεθεί μετά από ένα γράμμα που της έστειλε.

Ο Applegate, ο οποίος τώρα έχει μετακομίσει σε ένα καταφύγιο αστέγων στο νότιο Λονδίνο, μοιάζει να μην έχει μετανοιώσει για την 10χρονη εξαφάνισή του από το γάμο του.



«Ήμουν μαζί της 3 χρόνια, αλλά δυστυχώς παραήταν πολύ», είπε. Ούτε λέξη αν σκοπεύει να την ξαναδεί ή να της μιλήσει –αν και πιστεύουμε ότι η ίδια δε θα έχει καμία διάθεση για επανασύνδεση.

Δεν έχει και άδικο!

[star.gr]
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template