ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;


ΚΡΙΟΣ
Ουσιαστικά η βδομάδα ξεκινά με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου την Τρίτη 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου, υπενθυμίζοντάς σου πως θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, να πιστέψεις στους στόχους σου και να διεκδικήσεις τα όνειρά σου, κυρίως στα εργασιακά. Σε περιμένει μια σχετικά δραστήρια και κουραστική εβδομάδα, γι’ αυτό και καλά θα κάνεις να οργανώσεις το πρόγραμμά σου από την αρχή της. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις φοβίες και ανασφάλειές σου, να τις αναγνωρίσεις και να βρεις τρόπους να απαλλαγείς από αυτές. Ρίξε λίγο τους τόνους στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και σταμάτα να είσαι τόσο έντονα επικριτική μαζί του. Προκαλείς καταστάσεις που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό. Περιποιήσου τον, δείξε του το ενδιαφέρον σου και όσο κουρασμένη κι αν αισθάνεσαι καταπίεσε λίγο τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βδομάδα έχει τις εκπλήξεις της όμως τα πάνω και τα κάτω της στην ψυχολογία σου. Διαισθητικά μπορείς να οδηγηθείς στη γνωριμία που θα σε αποζημιώσει και θα στιγματίσει τη ζωή σου. Τα βάσανα και η μοναξιά σου τελειώνουν. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σε απασχολούν καθώς τα έξοδα αυξάνονται.




ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου τις ευκαιρίες να βγεις από πολλά αδιέξοδα και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και δυνατότητές σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά σε επιβραβεύουν για τους κόπους, τις θυσίες και την κούρασή σου. Μπορεί να χρειάστηκε να θυσιάσεις πολλά και ο αγώνας να συνεχίζεται, όμως όλα πια φαίνεται να έχουν μπει στην τελική ευθεία. Το όραμά σου γίνεται ένας στόχος σου που δεν μπορείς να παρακάμψεις. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα, καθώς και η ανάγκη σου για σταθερότητα και ισορροπία στη συναισθηματική σου ζωή. Ξέρεις πολύ καλά τον τρόπο να αποσπάς το ενδιαφέρον του ερωτικού σου συντρόφου όταν πραγματικά το θέλεις. Αυτήν τη βδομάδα λοιπόν βάλε τη σχέση σας σε προτεραιότητα και χάραξε μια καινούρια πορεία. Εσύ που είσαι μόνη, μια πολυπόθητη επανασύνδεση δεν αποκλείεται να δείξει τα πρώτα της σημάδια αυτή τη βδομάδα. Θέσε τους όρους σου αυτήν τη φορά και αν πραγματικά αξίζει τον κόπο, καλώς να ορίσει. Διαπραγματεύσου έξυπνα και προς όφελός σου οικονομικές συμφωνίες. Μείωσε όσο μπορείς τα έξοδα και να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να βρεις ή και να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Ταύρου, βοηθώντας σε να ενισχύσεις τα αποθέματα ενέργειας και συναισθήματος που χρειάζεσαι. Να κλείσεις παλιά κεφάλαια, να βάλεις νέους στόχους κυρίως στα εργασιακά και να τελειώνεις μια και καλή με εκκρεμότητες. Δώσε τέλος σε αδιέξοδες συνεργασίες και εστίασε το ενδιαφέρον σου σε αυτές που μπορεί να ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα, όμως φαίνεται να υπόσχονται πολλά και πραγματοποιήσιμα. Πρέπει και θα χρειαστεί να στηρίξεις άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος και φυσικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σχέση σου μαζί του χρειάζεται μια ανανέωση προκειμένου να νιώσεις ευτυχισμένη. Μην του κρατάς ανόητα μυστικά γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να εισβάλει στη ζωή σου και να σου παίρνει τα μυαλά. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην ανοίγεις τόσο εύκολα την καρδιά σου ούτε και να δείχνεις τις αδυναμίες σου. Έχεις περάσει πολλά και μυαλό δεν έβαλες. Ξεχασμένες οικονομικές υποθέσεις σου μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να γίνεις πιο διεκδικητική με τους στόχους και τα όνειρά σου και να είσαι βέβαιη πως και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά στις όποιες επιδιώξεις σου. Προτίμησε να εργαστείς πιο συλλογικά και να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις σου με συναδέλφους. Οι απαιτήσεις των εργασιακών σου αυξάνονται φέρνοντας βέβαια νέες ευκαιρίες στο δρόμο σου, όμως χωρίς βοήθεια δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμά σου. Κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου και κράτα κοντά σου αυτούς που με τη στάση τους σου έχουν αποδείξει πως στέκονται δίπλα σου στα δύσκολα πρώτα και μετά στα εύκολα. Αναλώνεις ενέργεια σε αυτούς που δεν πρέπει και αδικείς αυτούς που πρέπει να στηρίξεις. Σταμάτα τις αναμοχλεύσεις και το σκάλισμα του παρελθόντος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Δεν έχει κανένα νόημα ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που όλα μοιάζουν να πηγαίνουν καλά, να πληγώνεστε. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετό ενδιαφέρον φαίνεται να έχει η βδομάδα σου. Νέες γνωριμίες σου αποδεικνύουν πως χαράμισες πολύ χρόνο σκεπτόμενη το παρελθόν και πως αξίζεις πολλά περισσότερα. Όσο για τα οικονομικά, θα πρέπει οι κινήσεις σου να είναι σωστά και αυστηρά μελετημένες προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.



ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος της Τρίτης φαίνεται να σε επηρεάζει άμεσα φέρνοντας εξελίξεις στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Η αλήθεια είναι πως διανύεις μια περίοδο που έχεις ανάγκη από αλλαγές και βελτιώσεις τόσο της καθημερινότητας όσο και της ζωής σου γενικότερα. Παρόλο που επικρατεί ένα κλίμα έντασης στα εργασιακά με γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς, παρατηρήσεις, αναθεωρήσεις και τα συναφή, δεν λείπουν και οι ευκαιρίες. Να το θυμάσαι αυτό και καλά θα κάνεις να είσαι σε επαγρύπνηση και εγρήγορση. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο με το σύντροφό σου να σε στηρίζει αδιάκοπα. Μέσα στη βδομάδα βέβαια μπορεί να τον νιώσεις λίγο απόμακρο και εσωστρεφή, αυτό όμως δεν οφείλεται στην αλλαγή των συναισθημάτων του απέναντί σου. Δείξε ενδιαφέρον και μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο σασπένς έχει η βδομάδα. Νέες γνωριμίες, έντονο φλερτ μέσα απ’ τον εργασιακό σου χώρο που θα πρέπει να διαχειριστείς με μεγάλη διακριτικότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κολακεύεσαι και δεν παίρνεις όμως τα πάνω σου. Τώρα με τα οικονομικά, υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον, όμως προς το παρόν νιώθεις αρκετά πιεσμένη.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετά θετική χαρακτηρίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου για τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Ενισχύει το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Μη διστάσεις να διαπραγματευτείς νέες εργασιακές συμφωνίες, να θέσεις τους όρους σύμφωνα με τα προσόντα σου και να διεκδικήσεις μια ανώτερη θέση. Όσο και αν ο κυβερνήτης σου θέλει να σε μπερδέψει με την ανάδρομη πορεία του, τόσο εσύ τα καταφέρνεις να τον ξεγελάσεις και να του επιβληθείς. Έντονος ερωτισμός και σεξουαλικότητα πλανάται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να κάνετε μια επανεκκίνηση και να θυμηθείτε παλιές καλές στιγμές, που δεν άντεχε ο ένας μακριά απ’ τον άλλον δευτερόλεπτο. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, νέες γνωριμίες και παρελθόν που πιθανά επανέρχεται, γεμίζουν τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και ικανοποιούν τον εγωισμό σου. Διεκπεραίωσε και ασχολήσου σοβαρά με πιθανά νομικά, κληρονομικά, οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες.



ΖΥΓΟΣ
Αυτό το φεγγάρι φαίνεται να φροντίζει για τους τομείς της ζωής σου που νιώθεις να έχουν έρθει λίγο τα πάνω κάτω. Εύκολα μπορείς να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα και να διεκπεραιώσεις υποθέσεις σου που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως τράπεζες, εφορίες κλπ. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μην τα αφήνεις όλα για την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν στιγμές που υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου και μπορεί να εκτεθείς. Πες ναι σε νέες γνωριμίες που μπορούν να δώσουν κατεύθυνση στους στόχους και τις επιδιώξεις σου. Ο ερωτισμός σου ανεβαίνει καθώς και η γοητεία σου. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο έντονο σεξαπίλ σου, πόσω μάλλον ο ερωτικός σύντροφός σου. Τις ώρες που βρίσκεσαι μαζί του γίνε το θηλυκό που γνώρισε και ξέχνα καριέρες και στόχους. Τα ίδια ισχύουν και για σένα που φαινομενικά είσαι μόνη. Ποια εσύ που έτσι και κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι θα κάνουν ουρά οι θαυμαστές. Μήπως όμως ο θιγμένος σου εγωισμός σε κάνει να διεκδικείς το παρελθόν; Για αναθεώρησε λίγο τα πράγματα και κοίτα να αξιοποιήσεις τη βδομάδα που επιφυλάσσει εκπλήξεις. Ασχολήσου με οικογενειακά θέματα που σε βασανίζουν και δώσε τις λύσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επωφελήσου απ’ το φεγγάρι αυτής της εβδομάδας που πραγματοποιείται την Τρίτη στο ζώδιο του Ταύρου, κλέψε από τη λάμψη του και διεκδίκησε δυναμικά τους στόχους σου, τόσο τους επαγγελματικούς όσο και τους προσωπικούς. Οι υπόλοιπες όψεις της εβδομάδας βέβαια έχουν και τα προβληματάκια τους στα εργασιακά, μιας και καλείσαι να αντιμετωπίσεις δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις, όμως και πάλι για μια ακόμα φορά καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις επάξια. Μπορείς να καταλήξεις σε οριστικές αποφάσεις, να κλείσεις συμφωνίες και να τολμήσεις καινούρια επιχειρήματα. Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μην περιμένεις να σε πιέσει ο σύντροφός σου για να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Πάρε εσύ τις πρωτοβουλίες και προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Μια επισημοποίηση αυτό το διάστημα θα ήταν ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, όλο και το παρελθόν στριφογυρίζει στα πόδια σου. Ικανοποίησε απλά τον εγωισμό σου, άσε τον να σε πλησιάσει, άκου αυτά που έχει να σου πει και κατόπιν αποφασίζεις αν θέλεις ή δεν θέλεις να είσαι ξανά μαζί του.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονα δραστήρια και παραγωγική προβλέπεται η βδομάδα σου. Είναι και η Πανσέληνος βέβαια που ευνοεί τα σχέδιά σου, φέρνει εξελίξεις και διευκολύνει τις υποθέσεις που σχετίζονται με τα εργασιακά, οικονομικά, σπίτι και οικογένεια. Πολλές αλλαγές φαίνεται να προκύπτουν στα εργασιακά σου. Άλλες που εσύ η ίδια επιδίωξες μετά μανίας και άλλες που απλά αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις. Το σίγουρο είναι βέβαια σε κάθε περίπτωση ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις και να επωφεληθείς με τον καλύτερο τρόπο. Αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη και αισιόδοξη. Μην αμελείς να φροντίζεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε τη διατροφή σου, την υγεία σου και πρόσθεσε άσκηση στην καθημερινότητά σου. Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την καλή φυσική σου κατάσταση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να εκτονώσεις την αυξημένη σου ενέργεια. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου κινείται σε σταθερά επίπεδα. Σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά όμως λείπει το σασπένς, που για σένα είναι απαραίτητο. Πάρε λοιπόν πρωτοβουλία και μην χρεώνεις εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς και τίποτα δεν είναι ικανό να σου ρίξει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε έχεις βάλει στο στόχαστρο νέο άτομο, κατάκτησε το.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιόρισε λιγάκι αυτή τη βδομάδα την έπαρσή σου και ρίξε τους τόνους. Μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους σου διατηρώντας χαμηλότερο το προφίλ σου και χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα. Μην ξεχνάς πως έχεις μπροστά σου μια Πανσέληνο που έχει σκοπό να σου φέρει πολλά δώρα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Ξεκίνησε νέες δραστηριότητες στα εργασιακά και τόλμησε να περάσεις στην εφαρμογή των ιδεών σου. Θα βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Στιγμές έντασης με ανώτερους σου που είτε έχουν τις ανάποδές τους, είτε έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα και τις επιδόσεις σου, αντιμετώπισέ τες με καλή διάθεση και πρόθεση. Αυτήν τη βδομάδα μπορείς με το διάλογο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου και να επαναφέρεις την αρμονία και τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Αρκεί βέβαια να μην επιτρέψεις στον εγωισμό σου να σε παρασύρει σε παράλογες απαιτήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες φαίνεται να σε βγάζουν από το λήθαργο. Να σε βάζουν στη διαδικασία να φροντίσεις τον εαυτό σου και να ξαναπιστέψεις στη γοητεία σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές ανακατατάξεις προβλέπονται στη ζωή σου αυτήν τη βδομάδα στους περισσότερους τομείς. Παρόλο που η Πανσέληνος μπορεί να σου προκαλέσει μια ένταση και ένα συναισθηματικό αναβρασμό, καταφέρνεις να επωφεληθείς και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Τακτοποίησε με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς εργασιακές υποθέσεις και εκκρεμότητες που είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι επιβάρυναν την ψυχολογία σου. Η αναγνώριση που τόσο επιθυμείς δεν αργεί να έρθει να είσαι βέβαιη. Τα όποια συναισθηματικά ή και ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και προτίμησε να του ανοίξεις την καρδιά σου απ’ το να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να κυνηγάς το παρελθόν με τόσο μένος. Αν θέλει να γυρίσει άσε τον να το κάνει από μόνος του. Εσύ ό,τι έπρεπε να κάνεις το έχεις κάνει ήδη. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές με ωραιότερα μάλιστα πορτοκάλια. Οικογενειακές υποθέσεις ή και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.



ΙΧΘΕΙΣ
Εξαιρετικά δημιουργική προβλέπεται η νέα εβδομάδα σου με την Πανσέληνο να σου χαρίζει όλο το φως της. Σε παροτρύνει να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον και την εξέλιξή σου στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Να απαλλαγείς απ’ ότι νιώθεις να σε βαραίνει και να επιδιώξεις καινούρια ξεκινήματα. Νέες γνωριμίες στα εργασιακά φρόντισε και να τις διατηρήσεις στο χρόνο και να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Δείξε συνέπεια και τη διάθεσή σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα. Καιρός να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και τι διατίθεσαι να κάνεις προκειμένου να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει σταθεροποιηθεί πια και αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο. Καιρός λοιπόν να πάρετε αποφάσεις και να προχωρήσετε μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα σου δίνουν τη δυνατότητα να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Να διεκδικήσεις τα καλύτερα και να μη συμβιβάζεσαι πια με ψίχουλα. Καιρός να πάρεις τα πάνω σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template