ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ- Τα ζώδια τον μήνα ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2019

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα NOEMBRIO,στα Οικονομικά σου ,Θέματα Καριέρας,την Υγεία σου αλλά και τα Αισθηματικά σου.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι ο Νοέμβριος; Εύκολος ή δύσκολος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη που σε κάνει πιο αισιόδοξη και επαναφέρει τη λίγο χτυπημένη σου αυτοπεποίθηση σε ισορροπία. Ο έρωτας έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου, γι’ αυτό είναι και καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με τον ερωτικό σύντροφό σου και τη σχέση σας. Διώξε την ανία από την καθημερινότητά σας και πρόσθεσε χρώμα και διασκέδαση. Δώσε όρκους, τους οποίους βέβαια θα είσαι έτοιμη να τηρήσεις και όχι να τους ξεχάσεις απ’ το ένα πρωί στο άλλο. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνονται περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κυρίως μέσα απ’ την κοινωνική σου δικτύωση. Καιρός να πάρεις τα πάνω σου και να πετάξεις τη μιζέρια και την κακομοιριά από πάνω σου. Ανανέωσε την εμφάνισή σου και ζήσε περιπετειώδη στιγμές. Ο μήνας μπορεί να είναι λίγο ταραχώδης στην αρχή του για τα επαγγελματικά σου, αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ μιας και ο κυβερνήτης σου Άρης θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 19/11. Παιχνίδια εξουσίας, ανταγωνισμοί, παρασκήνια και ίντριγκες μην τα αφήσεις να σε αποσυντονίσουν και να σε αποπροσανατολίσουν απ’ τους στόχους σου. Ένας σημαντικός στόχος σου φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, όπου και μπορείς να βγεις στο προσκήνιο. Στις 5/11 πρόσεξε πως θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου σωστά με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Μην καταστρέφεις ό,τι με πολύ κόπο έχεις κατακτήσει. Καθυστερήσεις και εμπόδια στα οικονομικά θέματα σου δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής από τις 31/10 έως και τις 20/11. Η νέα Σελήνη στις 26/11 στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη υπόσχεται αλλαγές και νέες δραστηριότητες που μακροπρόθεσμα θα δώσουν νόημα και ποιότητα στη ζωή σου.



ΤΑΥΡΟΣ

Ο νέος μήνας φέρνει αλλαγές στη ζωή σου για τις οποίες φαίνεται να μην είσαι απόλυτα προετοιμασμένη. Όχι απαραίτητα κακές μην πανικοβάλλεσαι. Απλά διαταράσσεται λιγάκι η ισορροπία και η ανάγκη σου για σταθερότητα. Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα το οποίο κορυφώνεται για μια ακόμη φορά και τελευταία αυτόν το μήνα, δημιουργεί μια θετική μεταβατική περίοδο που τα όνειρά σου μπορεί να υλοποιηθούν και μάλιστα με πολύ ομαλό τρόπο, κυρίως για σένα που είσαι γεννημένη το 2ο δεκαήμερο. Ο έρωτας γίνεται μια περιπέτεια, μιας και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ανανέωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πρόσεξε βέβαια τις υπερβολές με το πέρασμα του Άρη στο Ζυγό και έλεγξε τον ενθουσιασμό σου, που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει στο άλλο άκρο. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τις νέες γνωριμίες και επίτρεψε στον εαυτό σου την απελευθέρωση από ταμπού και προκαταλήψεις. Διασκέδασε, φλέρταρε και μην εκπλαγείς αν το ενδιαφέρον σου κεντριστεί από ένα άτομο που μέχρι εχθές δεν τηρούσε καμία απ’ τις προϋπόθεσεις σου. Έτσι είναι ο έρωτας… απρόβλεπτος και τυφλός. Καθώς οδεύουμε προς την Πανσέληνο στις 12 του μήνα στο δικό σου ζώδιο, έρχεσαι σε επαφή με άτομα που πιθανά συνδεόσουν στο παρελθόν και αναθερμαίνονται παλιές εργασιακές συμφωνίες και συνεργασίες. Οι συνθήκες παρόλα αυτά φαίνεται να είναι λίγο σκληρές και κουραστικές, όμως θα σε αποζημιώσουν μακροπρόθεσμα με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά και ιδιαίτερα τα θέματα που σχετίζονται με παλιές οφειλές σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας εξαιρετικός μήνας ξεκινά για εσένα γεμάτος δράση και δημιουργικότητα που σου δίνει τη δυνατότητα να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, να βελτιώσεις προβληματικούς τομείς της ζωής σου και να αναγνωρίσεις – ανακαλύψεις ταλέντα και ικανότητές σου που ούτε καν φανταζόσουν ποτέ ότι διέθετες. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη από την 1η του μήνα ενισχύει την ανάγκη σου για συντροφικότητα κι αυτό σε φέρνει ουσιαστικά πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είσαι αποφασισμένη να τοποθετήσεις κακές στιγμές του παρελθόντος στο χρονοντούλαπο και να τις ξεχάσεις. Να πάρεις αποφάσεις και να κατασταλάξεις ουσιαστικά στο πλευρό του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως το τηλέφωνό σου δεν θα σταματά να χτυπά. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις παλιά κεφάλαια του παρελθόντος. Είτε δίνοντάς τους μια ακόμα και τελευταία ευκαιρία, είτε βάζοντας μια οριστική τελεία. Ένας καρμικός έρωτας έρχεται να σε ολοκληρώσει και να σε απογειώσει. Ο ανάδρομος Ερμής ανατρέπει λίγο τα επαγγελματικά σχέδιά σου έως τις 20/11, γι’ αυτό μη βιαστείς να δώσεις τα χέρια σε νέες συμφωνίες και να ακολουθήσεις προθεσμιακές ημερομηνίες. Παρόλα αυτά η αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών σου δεν αργεί, να είσαι βέβαιη. Δώσε βαρύτητα και έμφαση σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στις 12/11 που το εξάγωνο Άρη – Δία ευνοεί νέες συνεργασίας και ξεκινήματα. Αν και καταφέρνεις να ισορροπήσεις λιγάκι τα οικονομικά σου, το άγχος τους να ξέρεις πως δεν λείπει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Νοέμβριος προβλέπεται ένας πιο ήσυχος και παραγωγικός μήνας απ’ ότι ο προηγούμενος αγαπημένη μου φίλη, μιας και έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις όμορφες και δημιουργικές στιγμές τόσο στα εργασιακά, όσο και στα προσωπικά. Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς ψυχολογικά μιας και το προηγούμενο διάστημα αναγκάστηκες, αλλά έδωσες λύσεις σε πολλά αδιέξοδα και προβλήματά σου. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί κάποιες αναταράξεις στη συναισθηματική σου ζωή που θα πρέπει να ελέγξεις. Μην πιέζεις καταστάσεις ακόμα και αν ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί ή να δώσει όρκους αιώνιας πίστης. Δώσε του το χρόνο του. Εσύ, αυτό που οφείλεις να κάνεις με βάση το δικό σου συναίσθημα είναι να μη χάνεις ευκαιρία για να του δείχνεις το πόσο σημαντικός είναι για σένα. Αν κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν εσύ που είσαι μόνη, θα διαπιστώσεις πως έχεις αδικήσει τον εαυτό σου και ίσως δεν τον έχεις αγαπήσει πραγματικά. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, ναι μεν αυξάνει την κοινωνικότητά σου, φέρνει νέες γνωριμίες στη ζωή σου και ευκαιρίες, όμως εσύ φαίνεται να το διαπραγματεύεσαι πολύ μιας και πλέον φαίνεται να ξέρεις καλά τι ζητάς και από ποιον. Άρα ωφελημένη είσαι από κάθε άποψη. Οι συνθήκες στα εργασιακά βελτιώνονται κι έτσι έχεις την ευχέρεια και δυνατότητα να γνωρίσεις ή και να μάθεις τι πραγματικά επιδιώκεις. Αν είσαι γονέας, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στις σχέσεις σου με τα παιδιά σου. Χρειάζονται το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αγκαλιά σου περισσότερο. Φρόντισε το σώμα σου, πρόσθεσε άσκηση στη ζωή σου και πρόσεξε τις διατροφικές σου συνήθειες.



ΛΕΩΝ
Ο Νοέμβριος είναι ένας δυναμικός μήνας που φέρνει τις ευκαιρίες του όμως και τις συγκρούσεις του, κυρίως σε θέματα που αφορούν καριέρα και οικογένεια. Μέχρι και τις 19/11 ο Άρης παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και βελτιώνει τον τρόπο επικοινωνίας σου, χωρίς όμως να ξεχνάς και την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Οι διασυνδέσεις και οι επαφές σου αυτό το διάστημα να είσαι βέβαιη πως αν θα γίνουν με προσοχή, θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σχέδιά σου. Θα φέρουν στο δρόμο σου ανθρώπους που είτε μπορούν να σε βάλουν στη διαδικασία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, είτε να σε βοηθήσουν να δώσεις κατεύθυνση στα όνειρα και σχέδιά σου. Η Πανσέληνος στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει θετικά τον τομέα των εργασιακών σου. Ήρθε η στιγμή να αρχίσεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των προσπαθειών σου και να ανταμείβεσαι για τα όσα έχεις στερηθεί. Το φεγγάρι ίσως να σου χαρίσει μια ηγετική θέση που τόσο ονειρεύεσαι. Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει έως τις 26/11. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Ήρθε η ώρα να χαρείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Ένας μεγάλος έρωτας εισβάλει αναπάντεχα στη ζωή σου και μάλιστα σε μια στιγμή που έχεις την τάση να τα βλέπεις όλα μαύρα. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, ήρθε η στιγμή να σκεφτείς σοβαρά το μέλλον με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ήρθε η στιγμή που ίσως αποφασίσεις μια επισημοποίηση ή την απόκτηση ενός απογόνου. Τα οικονομικά σου σταδιακά βελτιώνονται και πλέον μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες, που ίσως να μη χαλάς ασύστολα χρήματα όμως που θα μπορείς να ανταπεξέλθεις με άνεση στις υποχρεώσεις σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας εξαιρετικά αποδοτικός, δραστήριος και επικοινωνιακός για σένα, καθώς σου δίνει τις ευκαιρίες για ανάπτυξη, αλλαγές και έντονη κοινωνικότητα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη βοηθά στη βελτίωση των σχέσεών σου τόσο σε προσωπικό, όσο και οικογενειακό επίπεδο. Η τόνοι πέφτουν και ο καθένας μπορεί και θέλει να κατανοήσει τις ανάγκες του άλλου. Ο Άρης στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 19/11 φέρνει στην απόλυτη προτεραιότητά σου τα οικονομικά, μιας και απρόβλεπτα έξοδα αυτόν το μήνα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις αρχές του μήνα και έως τις 26/11 επαναφέρει και εστιάζει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μια ανανέωση του χώρου σου και μια αποκατάσταση των σχέσεων με τα μέλη της, φαίνεται να λειτουργεί αναζωογονητικά για εσένα. Γενικά το σπίτι και η σιγουριά της αγκαλιάς του αγαπημένου σου φαίνεται να αποτελεί το καταφύγιό σου. Εκεί αναζητάς τρυφερότητα φροντίδα και κυρίως ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις καθόλου το να βρεις τη συναισθηματική κάλυψη μέσα από παλιά γνωριμία, είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε μια παλιά φιλία που αλλάζει μορφή. Η Πανσέληνος στις 12/11 αναπτύσσει το πνεύμα της εξερεύνησης και περιπέτειας, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να οργανώσεις και κάποιο ταξίδι που σου είναι απωθημένο.



ΖΥΓΟΣ
Πέρασες έναν ταραχώδη Οκτώβριο, γι’ αυτό και ο νέος μήνας φαίνεται να σε ηρεμεί και να επαναφέρει τις ισορροπίες σου. Η Αφροδίτη περνά απ’ τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Τοξότη και επηρεάζει θετικά τον τομέα της επικοινωνίας σου. Οι επαγγελματικές επιδιώξεις και συζητήσεις σου φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, μιας και έχεις τη δυνατότητα να πείθεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν, να σε εμπιστευτούν και να σου δίνουν ευκαιρίες ανάπτυξης. Αναμφισβήτητα θα υπάρξουν και λίγες στιγμές απογοήτευσης ή μπορεί να νιώθεις και αδικημένη, όμως αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, μιας και σε κάνει ιδιαίτερα ευάλωτη και νευρική. Θα πρέπει όμως να τις αντιμετωπίσεις με διαλλακτικότητα και να αποφύγεις τις ακρότητες. Ο Νοέμβριος σε κάνει πιο επικοινωνιακή, κοινωνική και πιο δημοφιλή από ποτέ, γι’ αυτό ξεκόλλα εσύ που είσαι μόνη από το παρελθόν και εκμεταλλεύσου την εύνοια του μήνα που σε φέρνει στο προσκήνιο. Προμηνύονται νέοι έρωτες, διασκέδαση, εμπειρίες και ατελείωτο φλερτ. Τώρα αν επιλέξεις να παραμείνεις στο παρελθόν που η αλήθεια είναι πως επανέρχεται, τι να σου πω… κακό του κεφαλιού σου. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να βάλεις φρένο στις ζήλιες και την κτητικότητα. Λάβε υπόψη σου τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του. Λόγω του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 21/11 θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Ένας καλύτερος προϋπολογισμός και μια μείωση των εξόδων θα βοηθήσει στο να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρόλο που διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και θα έπρεπε να πετάς, μια εσωτερική σύγκρουση δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Φαίνεται να έρχεσαι σε επαφή με το παρελθόν και τις ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες σου. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτική με την έκφραση, τις μετακινήσεις και τις δεσμεύσεις. Παρόλο που δεν λείπουν οι νέες προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά θα πρέπει να κερδίσεις χρόνο πριν δώσεις τα χέρια, μιας και εύκολα τα όσα λέγονται τώρα μπορούν να ανατραπούν αύριο. Ο Άρης, πλανήτης της δράσης, κινείται στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι και τις 19/11 και κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό το κλίμα των εργασιακών σου. Θα χρειαστεί να διατηρήσεις την υπομονή σου και να είσαι σε εγρήγορση για κάθε ενδεχόμενο και ανατροπή στην καθημερινότητά σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μη λες πολλά. Εύκολα τα λεγόμενά σου μπορούν να παρερμηνευτούν και να δημιουργήσουν προβλήματα. Η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο του Τοξότη ευνοεί τον οικονομικό σου τομέα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να κάνεις μια πολυπόθητη αγορά. Η Πανσέληνος στις 12/11 στο ζώδιο του Ταύρου λειτουργεί σταθεροποιητικά για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πλέον μπορείς να νιώσεις ασφαλής μέσα από τη σχέση σου και να πάρεις τις αποφάσεις που θα διασφαλίσουν το κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου να σε κρατήσουν στο παρασκήνιο. Αφέσου και εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Προκύπτουν σημαντικές γνωριμίες και ευκαιρίες που μπορούν να επουλώσουν τις πληγές της καρδιάς σου. Ο Άρης που μετά τις 19/11 περνά στο δικό σου ζώδιο, σου εφιστά την προσοχή στις σχέσεις σου με την οικογένεια. Ίσως να νιώσεις πως σε πιέζουν με τα δικά τους και να αντιδράσεις απότομα και σκληρά.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλωσόρισε το νέο μήνα και υποδέξου τον με χαμόγελο μιας και σου επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις, απρόσμενα γεγονότα και ευκαιρίες. Ας ξεκινήσουμε με την Αφροδίτη η οποία περνά στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Να διαπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου στο ακέραιο όσο αυξημένες κι αν είναι και παράλληλα να διασκεδάσεις, να ζήσεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Να κάνεις γνωριμίες με νέους ανθρώπους οι οποίοι θα σου φανούν πολύ χρήσιμοι αργότερα. Η γοητεία σου χτυπά κόκκινο και είναι η κατάλληλη περίοδος για σένα που είσαι μόνη, να κάνεις τη γνωριμία που θα στιγματίσει τη ζωή σου. Ο νέος έρωτας φαίνεται να προέρχεται μέσα απ’ τις νέες κοινωνικές δραστηριότητες που θα αποκτήσεις. Η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στις 26/11 φροντίζει για εσένα… μην αγχώνεσαι. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, ζήσε τον απόλυτο έρωτα και το μήνα του μέλιτος για μια ακόμη φορά. Ο σύντροφός σου γίνεται χαλί στα πόδια σου και μάλιστα προετοιμάσου για πολλές εκπλήξεις. Απ’ τα νύχια του ανάδρομου Ερμή όμως κι εσύ δεν ξεφεύγεις εύκολα, κυρίως για θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Παρελθοντικά θέματα ή και εκκρεμότητες επανέρχονται και θα πρέπει να φροντίσεις για τη διαπεραίωσή τους. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και βάλε φρένο σε ανασφάλειες, φόβους και αρνητικές σκέψεις. Δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι. Η τύχη είναι με το μέρος σου και ευνοεί κάθε σου επιδίωξη. Τέλος τα οικονομικά, βελτιώνονται σημαντικά ιδιαίτερα από τα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και φέρνει αύξηση των εσόδων σου ή ένα απρόσμενο δώρο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αισιόδοξα φαίνεται να υποδέχεσαι το νέο μήνα και αποφασισμένη να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και σηματοδοτεί μια σημαντική περίοδο για την επαγγελματική σου ζωή, κάνοντάς την απόλυτη προτεραιότητά σου. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις με ανώτερους σου και να είσαι βέβαιη πως θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Άλλωστε έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη τους μέσα απ’ την παραγωγικότητα, την προσφορά και τις έξυπνες ιδέες σου. Προσεκτική θα πρέπει να είσαι στις 5/11 που πραγματοποιείται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα. Θα πρέπει να προσέξεις το παρασκήνιο και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Εσύ που είσαι μόνη μην παραμένεις σε πλατωνικούς έρωτες και μην ωραιοποιείς καταστάσεις στο μυαλό σου. Όσο κι αν ο Ερμής ανάδρομος θέλει να φέρει τον πρώην σου στο δρόμο σου κι εκείνος σου υπόσχεται και σου δίνει αιώνιους όρκους, μην πείθεσαι αν δεν κάνει πράξεις. Καλύτερα να πεις ναι στο νέο και όχι στο παλιό κατά τη δική μου άποψη. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση να θυμάσαι πως απ’ τα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο, μπορείς να πάρεις τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν τη σχέση με το σύντροφό σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και άνοιξε το ντουλάπι των αναμνήσεων μόνο για να πετάξεις παλιά αντικείμενα και συναισθήματα. Η οικονομική σου κατάσταση δεν σημειώνει ιδιαίτερες διακυμάνσεις.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένη για τα καλά και τα άσχημα. Ας ξεκινήσουμε απ’ τα όμορφα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, καθώς και η νέα Σελήνη στις 26/11 στο ίδιο ζώδιο φέρνει έντονη κοινωνικότητα, διασκέδαση, νέους φίλους και νέους έρωτες. Ουσιαστικά από τα τέλη του μήνα είναι σαν να ξεκινά ένας νέος κύκλος για σένα, που θα σε φέρει πολύ πιο κοντά στα όνειρα και τους στόχους σου. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν επιτρέπει αλλαγές, συμφωνίες και υπογραφές κυρίως στα εργασιακά. Προσπάθησε να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να αρκεστείς στα λίγα και καλά. Επανεξέτασε τα μελλοντικά σχέδια και τους μακροχρόνιους στόχους σου έτσι ώστε να προετοιμαστείς καλύτερα για τη στιγμή που θα μπορείς να δράσεις. Ο έρωτας δεν είναι τόσο γενναιόδωρος αυτόν το μήνα μαζί σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πράγματα πηγαίνουν και τόσο άσχημα. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη γίνεσαι τόσο απαιτητική μαζί του. Απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέση σας τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν φαίνεται να σε απασχολεί πολύ έντονα και σου προκαλεί εσωστρέφεια και μια μελαγχολία. Κλείσε παλιά κεφάλαια αφού δεν αξίζει τον κόπο και φρόντισε να αλλάξεις συνήθειες. Να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Αξιοποίησε τις γνωριμίες και τις φιλικές σου σχέσεις.



ΙΧΘΕΙΣ

Ένας αισιόδοξος και δυναμικός μήνας ξεκινά για εσένα που σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις το επίπεδο ζωής σου στους περισσότερους τομείς. Το εξάγωνο Κρόνου με τον Ποσειδώνα στο δικό σου ζώδιο σε επηρεάζει άμεσα και θετικά. Η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά εντείνεται και σου δίνεται η δυνατότητα να αυξήσεις τις γνώσεις σου, να επεκτείνεις τα σχέδιά σου και να επιδείξεις τις ικανότητές σου που ολοένα και αυξάνονται. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή βέβαια, μπορεί να θολώσει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, όμως οι προκλήσεις δεν λείπουν. Διαχειρίσου αυτό το διάστημα με ψυχραιμία, συνέλεξε τις πληροφορίες σου και προετοιμάσου για τα καλύτερα που έρχονται. Που θα πάει μέχρι τις 20/11 είναι τα δύσκολα. Στις 26/11 η νέα Σελήνη στον Τοξότη σου υπόσχεται πολλά. Μετακινήσεις και ταξίδια καθώς και συστήματα τεχνολογίας χρειάζονται προσοχή. Ο μήνας ευνοεί μια επανασύνδεση αν αυτό είναι το ζητούμενό σου, όμως θα πρέπει να σκεφτείς πραγματικά αν αξίζει τον κόπο. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως δεν λείπουν οι ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Ιδιαίτερα από τα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου, δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Μετρίασε τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου και μην γίνεσαι καχύποπτη με τον ερωτικό σύντροφό σου, κυρίως με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12/11. Δεν φαίνεται να εμπιστεύεσαι τίποτα και κανέναν αυτήν την περίοδο. Η ανάγκη της σταθερότητας και της ασφάλειας σου γίνονται εμμονή, η οποία φέρνει τα τελείως αντίθετα αποτελέσματα. Μπορείς να υπολογίζεις στη στήριξη αγαπημένων σου προσώπων αν νιώθεις να ασφυκτιάς οικονομικά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template