Λαμία: Θρήνος για τον 37χρονο πολύτεκνο που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Το βίντεο της σύγκρουσης σοκάρει

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Η μετωπική σύγκρουση από την οποία έχασε ακαριαία τη ζωή του σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας - Σοβαρά τραυματισμένη η
σύζυγός του, σε νοσοκομείο της Αθήνας τα δύο παιδιά που υπέστησαν κατάγματα
Συγκλονισμένη παραμένει η Λαμία και όλη η Φθιώτιδα από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με αποτέλεσμα ένας 37χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών να χάνει τη ζωή του και τη γυναίκα του και τα δύο από τα παιδιά τους, ηλικίας 4 και 5 ετών, να τραυματίζονται.

Η οικογένεια επέστρεφε από έναν γάμο στην ΑΘήνα όταν ένα ασημί BMW, που οδηγούσε 36χρονος από τη Στυλίδα, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της πολύτεκνης οικογένειας.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην είσοδο της πόλης σε μικρή απόσταση από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 32χρονη γυναίκα του άτυχου 37χρονου, μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας και τα δύο κοριτσάκια τους, ηλικίας 4 και 5 ετών, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο "Παίδων" στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα τα οποία υπέστησαν και τα οποία ευτυχώς δεν αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός της BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά, ενώ εξετάζεται από την τροχαία εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ευτυχώς τα άλλα δυο πιο μικρά παιδιά της οικογένειας είχαν μείνει στη Λαμία ενώ τα δυο που τραυματίστηκαν ήταν παρανυφάκια στο γάμο που είχε πάει η πολύτεκνη οικογένεια.

Ο Δημήτρης Παπαναγιώτου, πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας, μίλησε στο protothema.gr για τον άτυχο φίλο του Νίκο Μπαρμπέρη .


«Ο Νίκος μας ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Έχααε τη ζωή του ένα χιλιόμετρο λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του. Επέστρεφε από ένα γάμο που είχε πάει στην Αθήνα μαζί με τη γυναίκα του και τα δυο μεγαλύτερα παιδάκια του και λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι τους οι άνθρωποι έγινε το μοιραίο. Ευτυχώς τα δυο μικρότερα παιδάκια τους δεν τα είχαν πάρει μαζί τους στο γάμο».




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template