ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 4 έως και 10 Νοεμβρίου 2019

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη για όλα τα ζώδια για την Καριέρα σου ,τα Οικονομικά σου την Υγεία σου αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η πρώτη εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάς με αρκετή αισιοδοξία τη νέα εβδομάδα του μήνα και αποφασισμένη να δώσεις και να ξεκαθαρίσεις παλιές υποθέσεις και εκκρεμότητες, προκειμένου να μην υπάρξουν εμπόδια στην εφαρμογή των ιδεών και κατάκτησης των μελλοντικών σου στόχων. Θα πρέπει να είσαι λίγο προσεκτική με τη διαχείριση των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Μην αποφεύγεις επαφές και συναντήσεις, όμως απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και συμφωνιών, αν θέλεις να είσαι βέβαιη και ασφαλής για το μέλλον και την έκβασή τους. Σχέσεις οι οποίες δείχνουν να είναι ιδανικές, αύριο μπορεί να διαλυθούν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά, γι’ αυτό μη διαταράσσεις την ατμόσφαιρα για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις νέες γνωριμίες με βάση τα όσα έχεις περάσει στο παρελθόν. Μην ξεχνάς πως με τα όσα πέρασες έχεις δυναμώσει και μπορείς πια να κρίνεις αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες και ριψοκίνδυνες ενέργειες.



ΤΑΥΡΟΣ
Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη βδομάδα. Απόφυγε εκρήξεις θυμού, απογοήτευσης και πιθανής πίεσης και δώσε σε αυτούς που θεωρούν δεδομένη τη στήριξή σου πως έχεις κι εσύ τα δικά σου. Αν δεν έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα μην προκαλείς συζητήσεις στα εργασιακά που μπορούν να σε εκθέσουν. Διανύεις μια περίοδο ευκαιριών και θα πρέπει να προστατεύσεις την εικόνα σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού επαναφέρει ίσως παλιές εκκρεμότητες οι οποίες θα πρέπει να διεκπεραιωθούν άμεσα. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη λες ή κάνεις πράγματα που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη πλέον από το ζώδιο του Τοξότη επαναφέρει στη ζωή σου το παρελθόν. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση η οποία άξιζε τον κόπο τότε καλώς να ορίσει. Αν όμως πόνεσες σκέψου καλά τι στάση θα κρατήσεις. Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις ή και οι ειδήσεις που λαμβάνεις γύρω από οικονομικά θέματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλές αλλαγές προβλέπονται αυτήν τη βδομάδα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου και μάλιστα απρόβλεπτες ή απρογραμμάτιστες. Θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τα μυαλά σου στη θέση τους. Μην πελαγώνεις και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Αντίθετα θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες ή και τις εξόδους διαφυγής. Δείξε την προθυμία σου να εξυπηρετήσεις, να αναλάβεις καθήκοντα άλλων και να διαπεραιώσεις εκκρεμότητες και λάθη της τελευταίας στιγμής στα εργασιακά. Μην ξεχνάς πως ό,τι δίνεις σήμερα τα εισπράττεις αύριο. Η συνεννόηση και ο τρόπος επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Μην κάνεις το χατίρι του παμπόνηρου Ερμή και άλλα λέει ο ένας, άλλα καταλαβαίνει ο άλλος. Κατά τα άλλα η σχέση σας έχει γερές βάσεις και δεν φαίνεται να κινδυνεύει από τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, κατά τη διάρκεια ή και τη συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση κάποιος φαίνεται να μαγνητίζει το βλέμμα σου. Δείξε την ανταπόκρισή σου χωρίς όμως να ξεπερνάς τα όρια. Δημιούργησε μια μαγεία γύρω απ’ την προσωπικότητά σου και δεν θα χάσεις. Οι όποιες οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή και σαφή διευκρίνηση.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια νέα και κάποιες αποκαλύψεις αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να σε ξαφνιάζουν και να ανατρέπουν τα σχέδιά σου έστω και προσωρινά. Ανάδρομος Ερμής είναι αυτός. Αντιμετώπισέ τα με ψυχραιμία και μην απογοητεύεσαι χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος. Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένη και σαφής σε αυτά που λες και ζητάς στα εργασιακά. Προστάτευσε σχέσεις με συναδέλφους που έχει αποδειχθεί πως αξίζει τον κόπο. Μικρές διαφωνίες ή παρανοήσεις αντιμετώπισέ τες με χιούμορ και καλή διάθεση. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Μιας και φαίνεται να έχεις το πάνω χέρι, πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε λίγη μαγεία στην ατμόσφαιρα. Αν και κουρασμένη αρκετά απ’ τις σκοτούρες και το διαρκή τρέξιμο θα πρέπει να ανταπεξέλθεις επάξια και στο ρόλο σου σαν γυναίκα και μόνιμη σύντροφος. Εσύ πάλι που παλεύεις με τη μοναξιά σου, η βδομάδα κατά τη διάρκειά της κρύβει εκπλήξεις και μάλιστα ευχάριστες. Νέες γνωριμίες, ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν στο παρελθόν σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Έστω κι αν δεν επιδιώκεις μια επανασύνδεση δεν θα ήταν άσχημο να έπαιρνες και λιγάκι το αίμα σου πίσω. Η Αφροδίτη από τη νέα της θέση στον Τοξότη, φροντίζει για την οικονομική σου κατάσταση και φέρνει είτε ένα μπόνους ή απρόβλεπτα χρήματα.



ΛΕΩΝ
Αυτήν τη βδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τον τρόπο που κινείς τις υποθέσεις σου. Απόφυγε βιασύνες, γρήγορα συμπεράσματα και επιπόλαιες ενέργειες. Πιθανά να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις στα καλά καθούμενα και να κλονιστούν σημαντικές για εσένα σχέσεις είτε επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές. Τα γεγονότα και οι πληροφορίες στα εργασιακά μεταλλάσσονται από θετικές σε αρνητικές, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται η κρίση σου και να μην ξέρεις τι απόφαση να πάρεις και τι λύση να δώσεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα έλεγα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να ακούσεις το ένστικτό σου και να εμπιστευτείς την εμπειρία σου. Το ερωτικό 5ο ηλιακό σπίτι σου επηρεάζεται έντονα απ’ την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη και εξασφαλίζει μια όμορφη και άκρως ερωτική ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τώρα αν λίγο ρίξεις και τις απαιτήσεις σου απέναντί του, ακόμα καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη να ξέρεις ότι διανύεις μια εξαιρετική περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Όσο κι αν νιώθεις ότι είσαι κολλημένη με το παρελθόν, κάτι καινούριο φαίνεται να σε συναρπάζει και να σε κάνει να αναθεωρείς απόψεις, συναισθήματα και τρόπο σκέψης. Το μεγάλο στοίχημα για σένα είναι να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και το καταφέρνεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας δεν φαίνεται να σε επηρεάζουν αρνητικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Οι εντάσεις και οι ανατροπές στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου είναι στο πρόγραμμα και θα πρέπει να τις διαχειριστείς με διαλλακτικότητα και ψυχραιμία. Η επικοινωνία στα εργασιακά λόγω του ανάδρομου Ερμή χρειάζεται επίσης προσοχή. Παρανοήσεις, καθυστερήσεις και πίεση των προθεσμιών σου δημιουργούν άγχος και ένταση. Παρόλα αυτά οι πληροφορίες που σου δίνονται είναι εξαιρετικά χρήσιμες για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην του κρατάς μικρά ανούσια μυστικά που όμως μπορούν να κάνουν τη ζημιά τους και να σε εκθέσουν. Και κυρίως αν τα εκμυστηρεύεσαι σε υποτιθέμενους φίλους και γνωστούς. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποτιμάς γνωριμίες που προέρχονται από φιλικά σου πρόσωπα και μην αρνείσαι τόσο κατηγορηματικά να βρεθείς μαζί τους, έστω για ένα καφέ. Μην εμπλέκεσαι σε οικονομικές υποθέσεις τρίτων. Θέλεις να βρεις τον μπελά σου στα καλά καθούμενα;



ΖΥΓΟΣ
Η βδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σου στραμμένο στα οικονομικά και τα θέματα καριέρας. Η ανασφάλεια που νιώθεις αυτό το διάστημα για τους συγκεκριμένους τομείς είναι εντελώς αδικαιολόγητη, γι’ αυτό φρόντισε να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να ηρεμήσεις. Κυρίως στα εργασιακά αν και οι εξελίξεις αυτό το διάστημα έρχονται με το σταγονόμετρο, οφείλεις να παραδεχτείς πως και μια χαρά τα έχεις καταφέρει και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Όσο για τα οικονομικά, φρόντισε να μειώσεις τα έξοδα και να είσαι βέβαιη πως κι εδώ σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις τις ισορροπίες σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και να ξέρεις πως βοηθά τους τολμηρούς. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δημιουργεί την εντύπωση πως έχει χτίσει ένα τείχος ανάμεσά σας. Δεν είναι αλήθεια. Η δική του αίσθηση είναι πως εσύ απομακρύνεσαι και προσπαθεί να προστατευτεί. Άλλαξε εσύ τακτική να είσαι βέβαιη πως και εκείνος θα ανταποκριθεί και μάλιστα άμεσα. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα τα παράπονα και να θυμάσαι πως στην κατάσταση που βρίσκεσαι έχεις και εσύ μερίδιο της ευθύνης. Το θέμα είναι πως σου δίνονται ευκαιρίες να ξεκινήσεις κάτι καινούριο κι εσύ δεν ανταποκρίνεσαι. Ξέκλεψε χρόνο και αφιέρωσέ τον στα μέλη της οικογένειάς σου. Η αλήθεια είναι πως τους έχεις παραμελήσει.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι καιρός να γυρίσεις σελίδα, να βάλεις άλλες προτεραιότητες με πρωταγωνιστή τον εαυτό σου για μια ακόμα φορά. Παρά τα εμπόδια και τα αδιέξοδα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις δεν το βάζεις κάτω. Οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές στα εργασιακά μόνο άγχος μπορούν να σου δημιουργήσουν μιας και δεν ανατρέπουν τα σχέδια και τους στόχους σου. Παράμεινε συγκεντρωμένη σε αυτά που θέλεις να πετύχεις και θα τα πετύχεις. Η Αφροδίτη αποχώρησε απ’ το δικό σου ζώδιο και καιρός να κάνεις τον απολογισμό σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πάντως έχει κερδίσει έδαφος και φαίνεται να πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο. Μικρές στιγμές έντασης που προέρχονται απ’ τις προσωπικές σου ανασφάλειες, βάλε τες στην άκρη και φρόντισε να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Εσύ που είσαι μόνη, τη γοητεία, το πνεύμα σου, τη σεξουαλικότητα που εκπέμπεις την βλέπουν όλοι, εκτός από εσένα. Πάρε τα πάνω σου και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη βδομάδα. Πολλά μπορούν να συμβούν να το θυμάσαι αυτό. Μετά την Τετάρτη μπορείς να διαπραγματευτείς προς όφελός σου οικονομικές υποθέσεις.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υποχρεώσεις της εβδομάδας που πρέπει να διεκπεραιώσεις είναι πολλές κι αυτό σου δημιουργεί άγχος, μιας και θέλεις να τα προλάβεις και να τα διευθετήσεις όλα. Το άγχος είναι μια δεύτερη φύση σου, που πρέπει να καταπολεμήσεις. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά ανατρέπουν τα σχέδια και τις ιδέες σου. Αν σκεφτείς λογικά θα διαπιστώσεις πως μέσα απ’ τις ανατροπές παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες που μπορεί να σου φαίνονται ξένες και δύσκολες, όμως σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις κι άλλες πηγές των δυνατοτήτων σου. Ο έρωτας είναι προσωπική σου υπόθεση με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Εσύ θα αποφασίσεις τι είναι αυτό που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο για να σε καλύψει συναισθηματικά και πρακτικά. Εκείνος απλά απ’ την πλευρά του σε ακολουθεί. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι στα καλύτερά σου κι αυτό φάνηκε απ’ την πρώτη μέρα που πάτησε η Αφροδίτη το πόδι της στο δικό σου ζώδιο. Με έναν μαγικό τρόπο πήρε όλη τη θλίψη, τις τάσεις εσωστρέφειας από πάνω σου και σου έδωσε αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση ενισχύοντας τη γοητεία σου. Η στασιμότητα των οικονομικών σου έχει και τα θετικά της. Τώρα θα εξαρτηθεί από σένα τι θα κρατήσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και νιώθεις έντονα την ανάγκη διαφυγής απ’ την καθημερινότητα και από τις υποχρεώσεις αυτήν τη βδομάδα, δυστυχώς θα πρέπει να προσαρμοστείς. Οι επαγγελματικές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου παραμένουν πολλές και ποικίλες. Οι εντάσεις δεν λείπουν καθώς και οι απρόβλεπτες ανατροπές. Παράμεινε ψύχραιμη και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις για μια ακόμα φορά. Μην ψιλοκοσκινίζεις τα πράγματα, τα λεγόμενα και τις συμπεριφορές του αγαπημένου σου. Δώσε του και εκείνου τη δυνατότητα να εκφραστεί, να δείξει τη δυσαρέσκεια και τις ανάγκες του και απλά άκουσέ τον και στήριξέ τον. Μην ξεχνάς στιγμές που εκείνος έκανε το ίδιο για σένα στο παρελθόν. Εσύ που είσαι μόνη, οι επικοινωνίες ή τα νέα που μαθαίνεις από τα τρίτα πρόσωπα και αφορούν στο παρελθόν σου δεν λείπουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει και να σε επηρεάζουν. Βρε κορίτσι μου, κοίτα μπροστά σου και μάθε να αξιολογείς καλύτερα τον εαυτό σου. Απόφυγε τις σπατάλες και μην ενθουσιάζεσαι από κάλπικες προσφορές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανατροπές, τα δύσκολα και τα αδιέξοδά σου συνεχίζονται και αυτήν τη βδομάδα. Αντικειμενικά έχεις κουραστεί και το καταλαβαίνουμε όλοι, όμως θα πρέπει να συνεχίσεις τον αγώνα βελτίωσης των περισσότερων τομών της ζωής σου. Στο τέλος να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ο σωστός προγραμματισμός στα εργασιακά θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις οι οποίες είναι πολλές και διαρκώς μεταλλάσσονται από θετικές σε αρνητικές. Είσαι μαθημένη στα δύσκολα και στα εύκολα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται στα καλύτερα της, αρκεί να μπορέσεις να το διακρίνεις. Στιγμές έντασης ή και διαφωνιών είναι στο πρόγραμμα και δεν υπάρχει λόγος να μεγαλοποιείς καταστάσεις. Ξεκόλλα απ’ τον καναπέ σου, περιποιήσου τον εαυτό σου εσύ που είσαι μόνη και θα διαπιστώσεις πως η ισχύς και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Όπου και να βρεθείς ξεχωρίζεις. Κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα ή και εισπράξεις θεώρησέ τα δεδομένα και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Όλα είναι υπό τον πλήρη έλεγχό σου.



ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά γεγονότα φέρνει η βδομάδα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ευχάριστα, δύσκολα, εύκολα απ’ όλα έχει ο μπαχτσές για σένα. Βέβαια το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητά σου κάνουν τα θαύματά τους για μια ακόμα φορά. Αξιοποίησε σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται στα εργασιακά και μην υποτιμάς τίποτα και κανέναν. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και εμπιστεύσου το μυαλό και τη διαίσθησή σου. Όλο και κάτι θα βρεις που θα εξυπηρετεί τους στόχους και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Αν και τα αισθηματικά δεν είναι η προτεραιότητά σου, να θυμάσαι πως πρέπει να διατηρήσεις το ενδιαφέρον σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην σταματάς να του δείχνεις το πόσο σημαντικός είναι για σένα. Κυρίως πόσο επιθυμητός ερωτικά σου είναι. Επίτρεψε να σε φλερτάρουν εσύ που είσαι μόνη και μην κλείνεις την πόρτα σε ευκαιρίες που πιθανά δεν θα σου ξαναπαρουσιαστούν. Το φλερτ δεν λείπει απ’ την καθημερινότητά σου όμως φαίνεται να βάζεις λάθος όρια. Οικονομικά ρίσκα καλύτερα να τα αποφύγεις. Μην κλείνεις πόρτες όμως και μη ρισκάρεις χωρίς να είσαι απόλυτα βέβαιη για τις αποδόσεις και επιδώσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template