Μυστήριο με την εξαφάνιση της μητέρας γνωστού τραγουδιστή – Πήγε για μπάνιο και από τότε αγνοείται

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Πυκνό σκοτάδι καλύπτει την εξαφάνιση μιας ηλικιωμένης γυναίκας από πολυσύχναστο σημείο της παραλίας του Αλίμου
όπου αποβιβάστηκε από ταξί το μεσημέρι της 27ης Αυγούστου και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η 80χρονη Ευαγγελία (Λίλα) Αβραμίδου, με μεγάλη καριέρα στον χώρο της εκπαίδευσης, αφού εργάστηκε ως ανώτατο διευθυντικό στέλεχος πολύ γνωστής αλυσίδας φροντιστήρια ων ξένων γλωσσών, χάθηκε πηγαίνοντας για μπάνιο χωρίς να έχει μαζί της τηλέφωνο ή ταυτότητα.

Εκείνο το μεσημέρι του Αυγούστου γύρω στις 12 η Λίλα Αβραμίδου κάλεσε ταξί από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη για να τη μεταφέρει στην παραλία.

Η μαρτυρία του οδηγού που τη μετέφερε θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε προτού ανοίξει η γη και την καταπιεί.

Η Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε αυτή την αινιγματική εξαφάνιση μίλησε με τον οδηγό ταξί για την αγνοούμενη πελάτισσα του, την οποία, όπως είπε, άφησε στην παραλία του Αλίμου δίπλα σε γνωστό café bar της περιοχής. Ο ίδιος περιέγραψε μια ευγενική γυναίκα, ωστόσο είπε πως δεν συγκράτησε λεπτομέρειες σχετικά με τα ρούχα π[ου φορούσε ή την τσάντα που κρατούσε. Μάλιστα, θυμάται ότι δεν είχε αποφασίσει πού θα πήγαινε για μπάνιο κι εκείνος της πρότεινε τον Άλιμο, αλλά μετά την αποβίβασή της δεν είδε αν κατευθύνθηκε προς την παραλία.

Έκκληση

Το περίεργο είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποια μαρτυρία από λουόμενους ότι την είδαν, ενώ ακόμα δεν έχουν «μιλήσει» οι κάμερες που υπάρχουν στον χώρο.


Από το στούντιο της εκπομπής «Φως στο τούνελ» ο γιος της αγνοουμένης Στέλιος Μακρυπλίδης απηύθυνε έκκληση σε μάρτυρες, αναζητώντας κάθε πληροφορία που μπορεί να τον οδηγήσει στη μητέρα του, ώστε να μπει τέλος στην αγωνία του.



«Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι να χάνονται έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη…», είπε ο γιος της, που είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό χώρο ως Stelios Mac, καθώς έχει μακρά θητεία ως μουσικός, τραγουδιστής και ενορχηστρωτής και έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής ροκ, όπως οι: Λάκης Παπαδόπουλος, Πασχάλης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Δέσποινα Ολυμπίου, ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς και πολλοί άλλοι.







Πηγή: Espresso
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template