Το μέλλον της Ελλάδας έρχεται από την Νορβηγία: Οι μουσουλμάνοι απαιτούν «ξεχωριστές δημόσιες υπηρεσίες»

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Το μέλλον της Ελλάδας προδιαγράφεται από αυτά που συμβαίνουν ήδη σε άλλες χώρες που επέλεξαν να αλλάξουν εθελοντικά την πληθυσμιακή και την θρησκευτική τους σύνθεση.
Τις τελευταίες ημέρες ακούμε από την κυβέρνηση ότι θα «εντάξουμε» τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα. Ας δούμε όμως τι γίνεται σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπου η «ένταξη» ολοκληρώθηκε με επιτυχία.


Όπως αποδείχτηκε αυτή η άποψη είναι εντελώς ανεδαφική.

Το Νορβηγικό Ισλαμικό Συμβούλιο (IRN), μια οργάνωση που εκπροσωπεί 33 μουσουλμανικές ομάδες με συνολικά 65.000 μέλη, πρότεινε πρόσφατα τη δημιουργία ξεχωριστών μουσουλμανικών υπηρεσιών για τη μέριμνα των μικρών παιδιών, προκειμένου, με αυτόν τον τρόπο, να διαφυλάσσεται ο πολιτισμός, η γλώσσα και η θρησκεία τους.
«Γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία Πρόνοιας για τα Παιδιά πάσχει στο θέμα της εμπιστοσύνης, εν μέρει λόγω έλλειψης γνώσεων και ενημέρωσης για αυτά τα παιδιά. Η δημιουργία δομών, Μουσουλμανικών Θεσμών Πρόνοιας, θα έκανε τους γονείς να αισθάνονται πιο σίγουροι ότι τα παιδιά τους λαμβάνουν μια εκπαίδευση που είναι σύμφωνη με τις αξίες που οι ίδιοι υποστηρίζουν», δήλωσε ο ηγέτης του Νορβηγικού Ισλαμικού Συμβουλίου, Abdirahman Diriye, στην εφημερίδα Vårt Land της Νορβηγίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Παιδιών και Οικογένειας της Νορβηγίας επεξεργάζεται αυτήν την περίοδο μία πρόταση για σχέδιο νόμου για την προστασία των παιδιών, ο οποίος θα υποχρεώνει το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας να λαμβάνει υπόψη το «πολιτιστικό, γλωσσικό και θρησκευτικό υπόβαθρο» του παιδιού. Το Ισλαμικό Συμβούλιο πιστεύει ότι ούτε αυτή η πρόταση που εξετάζεται δεν προσφέρει επαρκή προστασία, ειδικά όταν τα παιδιά πηγαίνουν σε ανάδοχες οικογένειες.

«Σήμερα θεωρούμε ότι δεν λαμβάνεται υπόψη το ιστορικό των παιδιών της μειοψηφίας. Έχουμε δει παραδείγματα παιδιών σε ιδρύματα που δεν μπορούν να αρθρώσουν ούτε μια λέξη στη μητρική τους γλώσσα όταν μεγαλώσουν. Έτσι, αισθάνονται αποξενωμένοι από τη βιολογική τους οικογένεια. Έχουμε επίσης διαπιστώσει ότι στα παιδιά των μουσουλμάνων σερβίρουν χοιρινό. Είναι στο καθημερινό τους γεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα», εξηγεί ο Diriye.

Εν ολίγοις αυτό σημαίνει πως, οι άνθρωποι αυτοί δεν επιζητούν την αφομοίωσή του στην χώρα στην οποία ζουν πλέον. Χωρίς αφομοίωση δεν μπορεί να υπάρξει ενιαίο κοινωνικό σύνολο και εν τέλει εθνικός «κορμός.

Χωρίς εθνικό «κορμό» ένα έθνος κινδυνεύει να χάσει την δική του Ιστορία και τον δικό του χαρακτήρα και στο τέλος την ίδια του την ύπαρξη.

Προκαλεί εντύπωση το γιατί όλοι οι «νεωτεριστές προοδευτικοί» αναφέρονται στον σεβασμό και στην διαφορετικότητα του «άλλου» αλλά όχι στον σεβασμό της διαφορετικότητας του αυτόχθονα... 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template