O Γιάνης ετοιμάζει κρυπτονόμισμα, τσιπάκι, ψηφιακή τράπεζα και κοινόβιο για τη φυλή των ΜΕΡΑ25!

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Ποιο libra, ποιος Ζάκεμπεργκ;
Σε μία αχανή έκταση στο Θυμάρι Λαγονησίου, περιοχή για την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ήδη εντολή να ενταχθεί στο Σχέδιο Πόλης ο Γιάνης Βαρουφάκης

ετοιμάζει τις κοινόβιες εγκαταστάσεις της ΜΕΡΑ25!

Ο δαιμόνιος Γιάνης αποφάσισε να μετατρέψει το κόμμα του σε φυλή τεχνοφρικιών από το μέλλον και ο ίδιος να γίνει ο απόλυτος γκουρού.

Από τον Ιan Ford

Ετσι το ΜΕΡΑ25 ετοιμάζει δικό του κρυπτονόμισμα, δική του ψηφιακή τράπεζα, δικά του νοσοκομεία αλλά κυρίως ετοιμάζεται να προτείνει ένα δαφορετικό τρόπο ζωής που θα παραπαίμπει στους χίπις του 21ου αιώνα.

Ο Γιάνης εκτιμά ότι πλησιάζει το παγκόσμιο ΚΡΑΧ και τα ήδη υπάρχοντα νομίσματα και συμβατικές τράπεζες θα εξαυλωθούν. Ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ο Μεσίας της Νέας Εποχής και ετοιμάζεται γι΄αυτό. Από το 2020 οι οπαδοί του MEΡΑ25 θα φοράνε ένα ειδικό τσιπάκι-διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτοί στο κόμμα-φυλή-κοινόβιο.

Γιατί ο Βαρουφάκης εκτιμά ότι πλησιάζει η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας;

Ο ίδιος έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές για τον δαίμονα του Παγκόσμιου Χρέους. Η είδηση-σοκ που πάγωσε τον πλανήτη τον δικαιώνει.


Το παγκόσμιο χρέος βρίσκεται σε πορεία για νέο ρεκόρ μέχρι το τέλος του 2019 ξεπερνώντας τα 225 τρισ. δολάρια, ένα ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 32.500 δολάρια χρέος ανά άτομο μεταξύ των 7,7 δισ. ανθρώπων στον πλανήτη, σύμφωνα με έρευνα του Institute of International Finance (IIF) , όπως μεταδίδει το Reuters.
O Γιάνης ετοιμάζει κρυπτονόμισμα, τσιπάκι, ψηφιακή τράπεζα και κοινόβιο για τη φυλή των ΜΕΡΑ25!
Το ποσό, το οποίο είναι τριπλάσιο από την ετήσια οικονομική παραγωγή του κόσμου, έχει πάρει ώθηση από την αύξηση κατά 7,5 τρισ. δολάρια το πρώτο εξάμηνο του έτους, η οποία δεν παρουσιάζει ενδείξεις επιβράδυνσης.

Γύρω στο 60% αυτού του άλματος προήλθε από τις ΗΠΑ και την Κίνα. Μόνο το κρατικό χρέος αναμένεται να ξεπεράσει τα 70 τρισ. δολάρια τη φετινή χρονιά, όπως και το γενικό χρέος (δημόσιος, επιχειρηματικός και οικονομικός τομέας) των χωρών με αναδυόμενες αγορές.

“Με λίγα σημάδια επιβράδυνσης του ρυθμού αύξησης του χρέους, εκτιμούμε ότι το παγκόσμιο χρέος θα ξεπεράσει τα 255 τρισ. δολάρια αυτό το έτος”, ανέφερε η IIF σε έκθεση της.

Μεταξύ των διάφορων τομέων, το κρατικό χρέος σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο το πρώτο εξάμηνο του έτους, σημειώνοντας αύξηση κατά 1,5 ποσοστιαίες μονάδες, ακολουθούμενο από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με άνοδο κατά 1 ποσοστιαία μονάδα.

Επιπλέον, με το χρέος κρατικών εταιρειών να αντιπροσωπεύει σήμερα περισσότερο από το ήμισυ του συνολικού εταιρικού χρέους πλην εκείνων των εταιρειών του χρηματοπιστωτικού τομέα, ο άμεσος ή έμμεσος κρατικός δανεισμός αναδεικνύεται στον πλέον σημαντικό παράγοντα αύξησης χρέους τη τελευταία δεκαετία.

Τα δεδομένα της IIF, τα οποία βασίζονται στα στοιχεία της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου καθώς και σε δικά της στοιχεία, υποδεικνύουν επίσης ότι το ύψος του χρέους εκτός του χρηματοοικονομικού τομέα υπερέβη το 240% του παγκόσμιου ΑΕΠ, στα 190 τρισ. δολάρια.

Οι παγκόσμιες αγορές ομολόγων έχουν μεγεθυνθεί από 87 τρισ. δολάρια το 2009 σε περισσότερα από 115 τρισ. δολάρια. Τα κρατικά ομόλογα αντιπροσωπεύουν σήμερα το 47% της αγοράς σε σύγκριση με το 40% του 2009. Τα τραπεζικά ομόλογα έχουν πέσει κάτω του 40% σε σχέση με με το αντίστοιχο 50% που βρίσκονταν το 2009.








Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template