Super League 1, Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Ο Ολυμπιακός παρά την προσπάθειά του και τις 14 τελικές έναντι 3 δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το γήπεδο της Ξάνθης. Έμεινε στο
0-0 στο ματς και δεδομένα είναι κάτι που μπορεί να παίξει ρόλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος και την διεκδίκηση του τίτλου.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Η γηπεδούχος Ξάνθη είχε την εξής διάταξη: Αμπάντ ο γκολκίπερ, άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης και Σόσα. Κέντρο με Κοβάσεβιτς και Τερκί σε ρόλο εξαριών, μπροστά τους τριάδα Αμορίμ, Μουλέν και Ντουρίτσκοβιτς και κορυφή ο Στάρτζεον. Ο Μουλέν πάντως κινούνταν και σε έναν χώρο πιο πίσω.

Ο Σα ήταν πορτιέρο στον Ολυμπιακό, οι τέσσερις της άμυνας οι Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκας, κέντρο με Καμαρά, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης και τον φορ Ελ Αραμπί πλαισίωναν οι Σουντανί και Ποντένσε.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 0-8 ΤΕΛΙΚΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ

Ο Ολυμπιακός θέλησε να μπει δυνατά στο ματς και απείλησε αλλά χωρίς να είναι αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια για να βγάλει γκολ. Στο 2ο λεπτό ο Αμπάντ μπλόκαρε προσπάθεια του Σουντανί. Στο 5' ένα σουτ του Μπουχαλάκη έφυγε έξω και στο 7ο λεπτό ένα πολύ καλό φάουλ του Γκιγιέρμε πέρασε άουτ. Στο 28' ένα σουτ του Τσιμίκα ήταν αρκετά καλό αλλά έφυγε έξω. Ο Ολυμπιακός πριν το τέλος του α' μέρους είχε και σουτ από τους Ποντένσε και Μπουχαλάκη. Το πρώτο μέρος έκλεισε με 0-8 τελικές εκ των οποίων ήταν δύο του Ολυμπιακού στην εστία.

ΞΑΝΑ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ Η ΞΑΝΘΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός προσπάθησε ξανά να πρεσάρει την Ξάνθη. Και πάλι όμως δεν ήταν αποτελεσματικός επιθετικά. Οι Ακρίτες επιχείρησαν να έχουν συμπαγές κέντρο και να κρατάνε καλά πίσω. Στο 75' ο Ολυμπιακός είχε μία πολύ καλή φάση από κεφαλιά του Γκερέρο. Οι Πειραιώτες επιχείρησαν να αυξήσουν την πίεσή τους, έβαλαν στην εξίσωση με αλλαγή και τον Βαλμπουενά αλλά το ματς έμεινε στο 0-0. Ο Μαρτίνς έβαλε ότι επιθετικά όπλα είχε διαθέσιμα αλλά το παιχνίδι δεν του βγήκε.

MVP: Ο Αμπάντ. Ο γκολκίπερ της Ξάνθης έχει κάνει ένα πολύ καλό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Η αμυντική γραμμή της Ξάνθης
παρότι έπαιξε σκληρά κράτησε το μηδέν. Από την άλλη θετικό πρόσημο είχαν για τον Ολυμπιακό παίκτες όπως οι Τσιμίκας και Αβραάμ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού. Ειδικά η γραμμή κρούσης που δεν ήταν αποτελεσματική, όπως σε άλλα ματς.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν υπάρχει μεγάλη γκάφα στο ματς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ:
Υπήρξαν λάθη στο διαιτητικό σκέλος κυρίως στο πειθαρχικό κομμάτι και σε κάρτες και για τις δύο ομάδες και σε ένα σημείο για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν χέρι - πέναλτι κυρίως στην φάση από το κόρνερ του Μπουχαλάκη που υπήρξε διώξιμο προτού η μπάλα περάσει την γραμμή. Έχουν ζητήσει και σε άλλες δύο περιπτώσεις, εκ των οποίων την μία για τον Αμπάντ πάνω στον Ελ Αραμπί. Η Ξάνθη είχε παράπονα για φάουλ και κάρτες.

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ, Φασίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Σόσα (80' Ντίρεσταμ), Κοβάτσεβιτς, Τερκί, Αμορίμ, Μουλέν (68' Εντουάρντο), Ντουρίτσκοβιτς (60' Φοσέ) και Στάρτζεον.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ομάρ, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Καμαρά (65' Μασούρας), Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Σουντανί (64' Γκερέρο), Ποντένσε (82' Βαλμπουενά) και Ελ Αραμπί.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template