ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 6 Δεκεμβρίου 2019

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σου διεγείροντας τα ένστικτά σου. Έτσι σήμερα η αφοσίωση και η προσπάθειά σου για ένα έργο ή και την εργασία σου είναι μεγαλύτερες από κάθε άλλη φορά. Επίσης, ο Ήλιος στον πνευματικό σου τομέα εναρμονίζεται με το δικό σου ζώδιο και ευνοεί τις σχέσεις σου με συνεργάτες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι και ίσως είναι καιρός να πάρεις αποφάσεις οδηγώντας την ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη καθώς και η δυνατότητα να πείθεις τους άλλους. Οπότε πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει και κατάκτησέ το.


ΤΑΥΡΟΣ
Η αίσθησή σου πως το μέλλον θα είναι καλύτερο και πως τα όποια προβλήματά σου θα γίνουν παρελθόν, γίνεται ισχυρότερη. Μπορεί επίσης να βρεις τρόπους να διευθετήσεις ένα πρόβλημα χρημάτων ή τη διαφωνία με έναν εταίρο σχετικά με πόρους ή οικονομικά. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου στα εργασιακά και να επιδιώξεις μια ανανέωση. Βρες τρόπους να προσθέσεις ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Κάνε πράγματα γι’ αυτόν που θα τον πείσουν για τη συναισθηματική εγκυρότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ήδη δεχτείς πολλές προτάσεις από φίλους για διασκέδαση. Μην τις αρνείσαι και επίλεξε αυτούς με τους οποίους σε κάνουν να νιώθεις και να είσαι ο εαυτό σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα μπορεί να υπάρχει ένα ωραίο συναίσθημα που προέρχεται απ’ την κατανόηση του εαυτού σου και των εσωτερικών λειτουργιών ή κινήτρων σου. Μπορεί να δώσεις νόημα σε μια προηγούμενη σχέση ή σε παρατεταμένα συναισθήματα για κάποιον. Ζήτησε τη γνώμη ή και τις πεποιθήσεις ενός ατόμου που εκτιμάς και θαυμάζεις στα εργασιακά και ενίσχυσε τα επίπεδα οικειότητας μεταξύ σας. Μη χαλάς τη βραδιά με τον αγαπημένου σου προσπαθώντας να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αντίθετα φρόντισε να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από προβλήματα και ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν καταφέρεις να ξεπεράσεις την ανάγκη σου για μοναξιά και απομόνωση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα μπορεί να λάβεις και να πάρεις το πράσινο φως για ένα έργο ή μια απάντηση που σχετίζεται με μια σχέση. Επίσης είναι μια καλή μέρα για μια κοινή δραστηριότητα με κοινό στόχο. Είναι η στιγμή να αισθανθείς περήφανη για τις επιδόσεις σου στα εργασιακά και να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Υπενθύμισέ του το πόσο σημαντικός είναι για σένα και απελευθερώσου ερωτικά. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, προτάσεις και νέες γνωριμίες δεν σταματούν να δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου.



ΛΕΩΝ
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για μια αίσθηση σκοπού που προέρχεται απ’ την εργασία σου, τη βοήθεια που δίνεις στους άλλους και τις ευθύνες σου. Οι προσπάθειες και οι επιδόσεις σου στα εργασιακά εξαρτώνται απ’ το αν αισθάνεσαι να έχουν νόημα και να καλύπτουν τις φιλοδοξίες σου, γι’ αυτό και βρίσκεσαι στην αναζήτηση νέων δραστηριοτήτων. Βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οργάνωσε ένα ταξίδι κάνοντας του μια έκπληξη ή οτιδήποτε θα σας φέρει κοντά και πάλι. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέες γνωριμίες που φαίνεται να σε συναρπάζουν.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να απολαύσεις απόλυτα τις προσπάθειές σου αν νιώθεις να έχουν αποτέλεσμα και σήμερα οι εξελίξεις είναι ικανοποιητικές. Υπάρχει κάποια ευχαρίστηση στην προσοχή στις λεπτομέρειες με τα χρήματα, τις επιχειρήσεις και τα δημιουργικά έργα. Είναι ένας καλός χρόνος για να νιώσεις εμπνευσμένη αλλά και πρόθυμη να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια στα εργασιακά. Καυτές ερωτικές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου προβλέπονται για απόψε. Μην αφήσεις τη βραδιά ανεκμετάλλευτη. Εσύ που είσαι μόνη, καταλαβαίνεις πως με το έντονο σεξαπίλ σου σήμερα δεν πρέπει να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι.


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα θελήσεις να επενδύσεις περισσότερη προσπάθεια, ενέργεια και προσοχή στα θέματα που αφορούν στην άνεση, ζεστασιά και την ασφάλεια. Η φροντίδα αυτού που αγαπάς σε κάνει χαρούμενη. Οι επικοινωνίες και οι ευχάριστες συνδέσεις στα εργασιακά εξασφαλίζουν την επιτυχία στα σχέδιά σου. Απόλαυσε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και η βραδιά το επιτρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν να σταματήσεις να αναλώνεσαι σε ευκαιριακές και πρόσκαιρες καταστάσεις. Ψάξε για αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές τόσο για τις πρακτικές όσο και για τις κοινωνικές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Μια εταιρική, επαγγελματική σχέση μπορεί να ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό και να ενισχύσει μια συνομιλία, ορισμό ή δέσμευση. Θα μπορούσες να σφραγίσεις μια συνεργασία και να βγάλεις ένα χρήσιμο συμπέρασμα για μια σχέση. Μην παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον βάζεις σε δεύτερη μοίρα αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και η ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου αυξάνει τους θαυμαστές σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι σε εξαιρετική φόρμα σήμερα για να κάνεις λογικές εκτιμήσεις και κρίσεις. Εργασία, χρήματα και υγεία είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Η ηθική σου στα εργασιακά έχει εκτιμηθεί, γι’ αυτό και θα πρέπει να προετοιμαστείς για νέες προτάσεις και προκλήσεις. Η Σελήνη εναρμονίζεται σήμερα με τον Ήλιο στο ζώδιό σου και εκπέμπεις τη φυσική εμπιστοσύνη. Ο σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Ίσως οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε να τον έχουν επηρεάσει. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την περίοδο που διανύεις και που φέρνει φλερτ και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι σε μια καλή κατάσταση σήμερα για κοινωνικοποίηση και σύνδεση. Ακόμα και η ένταση που είναι εμφανής δεν σημαίνει πως δεν έχει και την ευχάριστη πλευρά της. Η αξιοπιστία σου στα εργασιακά, η δύναμη του χαρακτήρα σου και η εμπιστοσύνη που εμπνέεις σε φέρνει μπροστά σε μοναδικές και ενδιαφέρουσες προτάσεις και ευκαιρίες. Έχει πάρει τον έλεγχο της σχέσης στα χέρια του ο ερωτικός σύντροφός σου. Προσπαθεί για την ανανέωση της και πρέπει να τον ακολουθήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες απ’ τις νέες γνωριμίες που ήδη έχουν προκύψει αυτό το διάστημα στη ζωή σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε πολύ καλή φόρμα σήμερα για να ασχοληθείς με τα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Να δώσεις λύσεις σε αυτά που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ακόμα και το να οργανώσεις κάτι επίσημο στο σπίτι σου. Αισθάνεσαι ικανοποιημένη μ’ αυτά που έχεις ήδη πετύχει στα εργασιακά, γι’ αυτό και δεν διστάζεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα και δραστηριότητες. Εμπιστεύσου τις απόψεις δικών σου ανθρώπων που αφορούν στη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως δεν έχουν καθόλου μα καθόλου κακές προθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αγαπημένοι φίλοι σου προσπαθούν να σου κάνουν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άσε τους εγωισμούς και δέξου τις προτάσεις τους.


ΙΧΘΕΙΣ
Είσαι σε μεγάλη φόρμα σήμερα για να διευκρινίσεις ένα θέμα που σχετίζεται με τη φιλία, τη μάθηση ή ένα έργο. Μπορεί να υπάρχει μια εποικοδομητική συζήτηση που οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανόηση ενός θέματος που μέχρι εχθές μπορεί να ήταν σε εκκρεμότητα. Η Σελήνη στο 2ο ηλιακό οίκο σου όλη μέρα στρέφει την προσοχή σου στις πρακτικές εργασιακές υποθέσεις και τα χρήματα. Μπορείς να κατανοήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να καταβάλλεις λίγη προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι απ’ τις νέες γνωριμίες και τις υποσχέσεις γιατί γρήγορα θα αποδειχτούν αναξιόπιστες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template