ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αρκετά αισιόδοξα και δυναμικά ξεκινάς τη βδομάδα σου, μιας και αρκετές όψεις που σχηματίζονται εξυπηρετούν τα σχέδια και τους στόχους σου. Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις καλύτερους όρους στα εργασιακά και κατά συνέπεια και στα οικονομικά σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί την επικοινωνία και σε βοηθά να εκφραστείς, μιας και η ενέργεια των Διδύμων είναι αρκετά δραστήρια. Μπορείς να οργανώσεις ένα ταξίδι, ίσως για την περίοδο των εορτών μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σου και με την ευκαιρία να ανανεώσεις και το κλίμα της σχέσης σας. Έχετε καιρό να κάνετε κάτι τόσο όμορφο μαζί και ίσως είναι ευκαιρία. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εβδομάδα με αρκετό ενδιαφέρον από την άποψη νέων γνωριμιών και εμπειριών. Μπορεί να έχεις ένα πρόβλημα με τον ύπνο αυτήν την περίοδο όταν θα βλέπεις περίεργα όνειρα ή και προφητικά. Χαλάρωσε και απόλαυσε τη βδομάδα σου μιας και ολοένα το κλίμα γίνεται πιο γιορτινό και ευχάριστο.




Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να ανοίγεσαι σε νέες κατευθύνσεις, θέλοντας να αυξήσεις τις εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις σου. Έχεις βάλει σαν στόχο την αυτοβελτίωση σου γι’ αυτό και κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει. Η Πανσέληνος στις 12/12 έχει ιδιαίτερη σημασία για τις γυναίκες καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι γένους θηλυκού. Τα συναισθήματα, οι διαισθήσεις και ευαισθησίες σου ενισχύονται και θα πρέπει να τις αφουγκραστείς και να τις καταλάβεις. Ο Κρόνος ίσως να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις ή περιορισμούς στα εργασιακά σχέδια σου και από την άλλη ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει κάποιες ανησυχίες σου στην επιφάνεια. Μη χάνεις λοιπόν το θάρρος και την ενέργεια σου και κινήσου δυναμικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου ολοένα και βελτιώνεται καθώς η επικοινωνιακή σου δυνατότητα ενισχύεται. Καιρός να δείξεις και να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, βάζοντας για λίγο στον ντουλάπι τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι προτάσεις για τη συμμετοχή σου σε κοινωνικές εκδηλώσεις αυξάνονται όσο φτάνουν οι γιορτές. Πάρε τα πάνω σου και μην κλείνεις τις πόρτες που μπορεί να σε οδηγήσουν στην απόλυτη συναισθηματική πληρότητα.



Δίδυμοι
Το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 12/12 και η επιρροή της θα διαρκέσει για δυο εβδομάδες μέχρι τις 26/12, που θα σημειωθεί και η τελευταία Ηλιακή έκλειψη του χρόνου. Ήρθε η ώρα λοιπόν προωθήσεις, να πιστέψεις τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, να εδραιώσεις τα επιτεύγματά σου και να προετοιμαστείς για αλλαγές. Αρκετή κούραση έχει η καθημερινότητά σου στα εργασιακά καθώς οι απαιτήσεις των υποχρεώσεων σου είναι και θα παραμείνουν πολλές. Γι’ αυτό μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά. Πρόσθεσε χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις μικρές ανησυχίες και ανασφάλειες σου να σε απομακρύνουν από κοντά του. Κάντε πράγματα μαζί, οργανώστε το πρόγραμμα των γιορτών και φροντίστε ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα ανεβαίνει επικίνδυνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες, αποφάσεις και εξιδανικεύσεις. Αν και η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται, τα έξοδα των ημερών αυξάνονται, γι’ αυτό και θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή.



Καρκίνος
Οι πλανήτες στηρίζουν αυτήν τη βδομάδα τα σχέδια, τις επιδιώξεις σου και εξασφαλίζουν την ευνοϊκή εξέλιξη των υποχρεώσεων σου. Οι ευθύνες των εργασιακών σου είναι πολλές και θα πρέπει να καθορίσεις τις προτεραιότητες σου. Το αίσθημα βιασύνης μπορεί να σε οδηγήσεις σε λάθη. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/12 και σε συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, αυξάνει δραματικά την ανάγκη σου για αγάπη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθήματα ζήλιας και κατασκοπίας. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς σκηνές για το τίποτα. Βάλε φρένο στη φαντασία σου ή τουλάχιστον εκμεταλλεύσου την εποικοδομητικά. Εσύ που είσαι μόνη, αν και οι κατακτήσεις σου αυξάνονται, έντονα συναισθήματα ανασφάλειας σε κάνουν αυστηρή και έντονα επιφυλακτική με νέες γνωριμίες. Χαλάρωσε λίγο και μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά όλα. Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να περάσεις καλά. Κάποιες αποκαλύψεις σε οικογενειακό επίπεδο ή και φιλικό, αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και κάνε μια δεύτερη σκέψη προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα.



Λέων
Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά είσαι αυτή τη βδομάδα. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να εξασφαλίσεις χρόνο για τον εαυτό σου και τις απολαύσεις σου. Φρόντισε το σώμα σου και προσπάθησε να μπεις στο κλίμα των εορτών που ολοένα και πλησιάζουν. Ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία σου και διευκολύνει το κλίμα στα εργασιακά. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους έτσι ώστε να μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια τους τις στιγμές που νιώθεις να πνίγεσαι απ’ τις πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Η Πανσέληνος στις 12/12 στο ζώδιο των Διδύμων σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και ευτυχώς έρχεται για να σου υπενθυμίσει τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Δες το λοιπόν σαν ευκαιρία και πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου. Μοιράσου ανάγκες, σκέψεις και συναισθήματα και μη γίνεσαι άπληστη θέλοντάς τα όλα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα τη θλίψη από πάνω σου και προετοιμάσου για συναρπαστικές γνωριμίες το επόμενο διάστημα. Προς το παρόν αυτήν τη βδομάδα, περιορίσου και αρκέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ. Απόφυγε τις καταχρήσεις σε φαγητό, ποτό και ξενύχτι και θυμήσου προς παν μέτρον άριστον.



Παρθένος

Ξεκινάς τη βδομάδα σου γεμάτη θάρρος, ενέργεια και πρωτοβουλία. Είσαι έτοιμη και θέλεις να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Κυρίως ανώτερους σου στα εργασιακά που ήδη είναι εντυπωσιασμένοι μαζί σου. Προετοιμάσου για νέες προτάσεις και προκλήσεις, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς. Με ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο της ευκαιρίες, αρκεί να είναι οι σωστές. Η Πανσέληνος στις 12/12, φέρνει στην προτεραιότητα σου τις βασικές δομές της ζωής σου όπως το σπίτι, την οικογένεια καθώς και άγχος για την κοινωνική σου ισχύ. Άφησε και έκφρασε τη μοναδική ή και τρελή (με την καλή έννοια) πλευρά της προσωπικότητάς σου να φανεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Να είσαι βέβαιη πως αυτή η απελευθέρωση θα κάνει πολύ καλό στη σχέση σας. Είσαι συνήθως αυστηρή και απόμακρη κι αυτό κάνει κι εκείνον επιφυλακτικό απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη, η βδομάδα φέρνει καλά νέα για τη συναισθηματική σου ζωή, είτε πρόκειται για μια επανασύνδεση, είτε για κάποια παρελθοντική γνωριμία που για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές.



Ζυγός
Η βδομάδα φέρνει ενέργεια, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα για να απολαύσεις τη ζωή και να πετύχεις τους στόχους σου. Η αυτοπεποίθηση και η θετική στάση σου απέναντι στα πράγματα, θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλή εντύπωση στους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σε βοηθήσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Ο πλανήτης Δίας σου δίνει την ώθηση που χρειάζεται για να σημειώσεις πρόοδο στα εργασιακά, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως το κλειδί για την επιτυχία είναι η μετριοπάθεια. Επίσης απόφυγε να είσαι υπερβολικά αισιόδοξη και άπληστη, υπερευαίσθητη ή υπερβολική. Το φεγγάρι της εβδομάδας συνδέεται με ταξίδια, σπουδές, εμπόριο, συναλλαγές και διαπραγματεύσεις. Οπότε μπορείς να κάνεις σχέδια και να βάλεις τις προτεραιότητες σου. Να οργανώσεις και να βάλεις μια σειρά στα θέλω και τα μπορώ σου. Η πρόσθετη γοητεία, η ομορφιά και η δημοτικότητα καθιστούν την καλύτερη στιγμή για σένα που είσαι μόνη συναισθηματικά. Η κοινωνικότητα σου ανεβαίνει και έχεις τη δυνατότητα να κατακτήσεις τους πάντες. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, πάρε το χρόνο που χρειάζεσαι και ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, ή να προκαλέσεις σημαντικές συζητήσεις.



Σκορπιός
Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η βδομάδα σου καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα διαλείμματά σου, να απολαύσεις προσωπικές στιγμές, να ενεργοποιήσεις την κοινωνική σου ζωή και να επιδιώξεις συναρπαστικές συναντήσεις. Η καλή τύχη έρχεται ως ευκαιρία για επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη. Θα μπορούσες αυτή τη βδομάδα να δεχτείς συγχαρητήρια για τις επιδώσεις σου, καθώς και νέες προτάσεις. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσεις σπουδές ή να οργανώσεις ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές και οικονομικές σου ανασφάλειες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, σκέψου θετικά και να είσαι βέβαιη πως θα τα καταφέρεις. Ακολούθησε τη διαίσθηση σου ειδικά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και σπάσε τον πάγο. Άφησε τα συναισθήματα σου να τον παρασύρουν και φρόντισε να του κάνεις μικρές ενδιάμεσες εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν στη ζωή σου που θα βοηθήσουν να ξεκολλήσεις απ’ το παρελθόν. Να είσαι βέβαιη πως η στιγμή που θα γελάς για τον πόνο που ένιωσες δεν αργεί.



Τοξότης
Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο στις 9/12 μέχρι τις 29/12 και σου δίνει τη δυνατότητα πλέον να εκφράσεις την προσωπικότητα σου και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου. Να πετύχεις σωστές διαπραγματεύσεις δείχνοντας βέβαια συνέπεια στα όσα λες και υπόσχεσαι. Έχεις πρόσθετη ελευθερία στα εργασιακά και την προθυμία να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Να εξερευνήσεις νέα εδάφη λαμβάνοντας βέβαια κινδύνους που όμως θα σου βγουν σε καλό. Η Πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο σου στις 12/12 δηλ. στον άξονα σου, σηματοδοτεί μια περίοδο που μπορείς να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να κάνεις νέα ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχνάς είναι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρόσθεσε χρώμα και πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και βγείτε απ’ το τέλμα της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και εξέπληξε τον ευχάριστα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω σου από θαυμαστές και ανθρώπους που θα έκαναν το παν για να σε πλησιάσουν. Μην τους γυρίζεις την πλάτη και αξιολόγησε τους σύμφωνα με τις ανάγκες και τα θέλω σου.



Αιγόκερως

Αυτή τη βδομάδα τα άστρα φαίνεται να σου δίνουν το φως τους και επαναφέρουν τις ισορροπίες τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στα μελλοντικά σχέδια σου. Ο Ερμής περνά στο 12ο οίκο σου και σηματοδοτεί μια περίοδο για να σκεφτείς ευκαιρίες, πρόσωπα και πράγματα που πιθανά αγνοούσες μέχρι εχθές. Να τα αξιολογήσεις σωστά αυτή τη φορά και να επαναφέρεις αυτά που πραγματικά άξιζαν τον κόπο. Το φεγγάρι της εβδομάδας αγγίζει τα θέλω σου και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδια σου. Να διαχωρίσεις τους φίλους απ’ τους εχθρούς και να προφυλαχτείς απ’ το παρασκήνιο που εμπλέκεται γύρω σου. Άλλαξε τις συνήθειες και τα μοτίβα καθημερινότητας στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και πρόσθεσε έρωτα, πάθος και ρομαντισμό στο κλίμα. Καλώς ή κακώς εσύ είσαι αυτή που κινείς τα νήματα και δεν σου επιτρέπεται να μένεις άπραγη. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν καλή για σένα. Επειδή λοιπόν ο πρώην φαίνεται να επανέρχεται, πρόσεξε και σκέψου τι θα κάνεις. Αν αξίζει τον κόπο ή όχι εσύ θα το αποφασίσεις.



Υδροχόος
Νιώθεις την ανάγκη να σκεφτείς και να αναλύσεις τα σχέδια σου, να εντοπίσεις τα λάθη σου και να επαναφέρεις τις ισορροπίες σου αυτή τη βδομάδα και κυρίως στο ξεκίνημα της. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 9/12 σε κάνει πιο κοινωνική και ενισχύει την ανάγκη σου για συναναστροφή με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες μαζί σου. Έχεις τη διάθεση και την επιθυμία να μοιραστείς απόψεις αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σε αγχώνουν ακόμα περισσότερο με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στο ζώδιο των Διδύμων στις 12/12. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πίστεψε στους στόχους και τις ικανότητες σου. Θέλεις και έχεις ανάγκη μια ανανέωση ή και κάποιες αλλαγές. Δείξε τόλμη και επιδίωξε τες. Ανάπτυξε την κοινωνικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, μοιραστείτε παρέες, οργανώστε εξορμήσεις και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το πάθος σας. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα σου αυτό το διάστημα σου δημιουργούν διλήμματα ανάμεσα στους πολλούς θαυμαστές σου. Κοίτα να περάσεις καλά κι όταν λάβεις τα βέλη του έρωτα θα τα καταλάβεις μην αγχώνεσαι.



Ιχθείς
Τίποτα δεν μπορεί να φρενάρει την ενέργεια σου αυτή τη βδομάδα. Η διάθεση σου ανεβαίνει και ίσως λόγο του ρομαντισμού και της παιδικότητας που αναβλύζει από μέσα σου να σε παρασέρνει το κλίμα των εορτών και οι βιτρίνες. Καλού κακού σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσω την οικονομική σου αδυναμία. Με τον Ερμή να αγγίζει το 10ο οίκο σου με το πέρασμα του στο ζώδιο του Τοξότη, οι οργανωτικές σου ικανότητες στα εργασιακά ενισχύονται ακόμα περισσότερο. Μπορείς να πλησιάσεις ανώτερους σου, να διεκδικήσεις τα θέλω σου και να αναπτύξεις μια πιο προσωπική σχέση μαζί τους. Η Πανσέληνος της εβδομάδας επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Κάποια πράγματα μπορεί να σε δυσαρεστούν όμως θα πρέπει να βρεις και τις λύσεις. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου. Να κάνετε πράγματα μαζί διαφορετικά απ’ ότι συνήθως, να διασκεδάσετε, να στολίσετε πιθανά το κοινό σας σπίτι και να δώσετε μια ώθηση στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μη μελαγχολείς και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Σου δίνονται τόσες ευκαιρίες να περάσεις καλά, να φλερτάρεις που θα είναι πραγματικά κρίμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Απόλαυσε τη ζωή και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template