Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαριστώ τον φωτογράφο μου Δημήτρη Παπαμήτσο για τις υπέροχες ατμοσφαιρικές φωτογραφίες μου (φώτο)

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Υπάρχουν στιγμές που μία εικόνα αποτελεί σημείο ειδησεογραφικής αναφοράς. Περιπτώσεις και γεγονότα για τα οποία μία μόνο φωτογραφία μπορεί να αποτυπώσει
συναισθήματα και μηνύματα χωρίς να χρειάζονται λέξεις.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Athens Photo World συνάντησαν τους Andrea Bonetti (Αντρέα Μπονέττι) και Δημήτρη Παπαμήτσο, προσωπικούς φωτογράφους του Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη αντίστοιχα.




Φωτογραφίες που απασχόλησαν την επικαιρότητα ή που αποτέλεσαν είδηση, φωτογραφίες από σημαντικά πολιτικά γεγονότα ή πιο χαλαρές προσωπικές στιγμές, ήρθαν στο προσκήνιο της μηνιαίας συνάντησης των ΔΙΑΛΟΓΩΝ που θα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 18:30 στο «Σχολείον της Αθήνας» - Ειρήνη Παππά, Πειραιώς 52.



Στην εκδήλωση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ, «Στη σκιά ενός Πρωθυπουργού», παραβρέθηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.



Ο Πρωθυπουργός με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook ευχαρίστησε τον Δημήτρη Παπαμήτσο για τις υπέροχες ατμοσφαιρικές φώτογραφιες του.



"Είχα τη χαρά χθες να παραστώ στην εκδήλωση για το έργο των Δημήτρη Παπαμήτσου και Andrea Bonetti, του προσωπικού μου φωτογράφου και του Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα.







Έχω δει πολλές φορές τον Δημήτρη στα πιο απίθανα σημεία. Σε μια ταράτσα σε μια γωνία που δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έβλεπα και πιστεύω ότι αυτή είναι η “ματιά του φωτογράφου” που θέλει πάντα κάτι καλύτερο. Και ήταν πολύ ενδιαφέρον να ακούσω τη ματιά του Andrea Bonetti για το πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται το ρόλο του, ως προσωπικός φωτογράφος του Αλέξη Τσίπρα.





Έχω τεράστιο σεβασμό για τη δουλειά τους και για τη δουλειά όλων των φωτορεπόρτερ, έχοντας δει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη και απαιτητική είναι. Αλλά θέλω να τονίσω και πόσο σημαντική είναι.

Σήμερα δεν έχει πια σημασία να προστατέψει κανείς τη δημόσια εικόνα του, άλλωστε φωτογραφίες και βίντεο θα βγουν όπου και να βρισκόμαστε. Όμως η δουλειά των φωτογράφων είναι να απεικονίσουν ένα αληθινό συναίσθημα και να δώσουν στον κόσμο μία οπτική που αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για το πρόσωπο και για τον συναισθηματικό του κόσμο.
Εκεί άλλωστε έχει εστιάσει ο Δημήτρης, όταν παρουσίασε τις 10 αγαπημένες του φωτογραφίες, κάποιες από τις οποίες δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε.", έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template