ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ-15 βαλλιστικοί μας πύραυλοι ισοπέδωσαν την βάση των σατανάδων Αμερικανών

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

15 βαλλιστικοί μας πύραυλοι ισοπέδωσαν την βάση των σατανάδων Αμερικανών και μετρούν 80 νεκρούς και 200 τραυματίες μεταδίδουν τα Ιρανικά ΜΜΕ.

Kρίσιμες είναι οι ώρες που θα ακολουθήσουν καθώς είτε θα υπάρξει εκτόνωση της κρίσης στον Περσικό Κόλπο είτε θα «τραβηχτεί στο σχοινί» και από το Ιράν και από τις ΗΠΑ και τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του.

80 Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με ρουκέτες στην βάση Αλ Ασάντ στο Ιράκ, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ιρανική τηλεόραση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τραυματίστηκαν περίπου 200 άτομα.

Βέβαια δεν είναι αξιόπιστα τα ιρανικά ΜΜΕ διότι συχνά «παραφουσκώνουν» υπέρ των ιρανικών θέσεων τα γεγονότα για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, αλλά και οι αρνήσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους ότι «ουδείς έπαθε κακό από την ιρανική πυραυλική επίθεση» ίσως και αυτές να μην είναι απολύτως ακριβείς.

Συνολικά οι δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης, εξαπέλυσαν 15 βαλλιστικούς πυραύλους και σύμφωνα με την ιρανική τηλεόραση προκάλεσαν «σοβαρές ζημιές» σε αμερικανικά ελικόπτερα και στρατιωτικό εξοπλισμό.


Κυβερνητική πηγή της Τεχεράνης αναφέρει πως έχει στο στόχαστρο ακόμη 100 αμερικανικές εγκαταστάσεις που σκοπεύει να πλήξει εάν οι ΗΠΑ ανταποδώσουν τα πλήγματα.

Νωρίτερα, πηγές προσκείμενες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ανέφεραν ότι δεν υπήρχε ουδεμία πληροφορία για θύματα στα ιρανικά πυραυλικά πλήγματα, επισημαίνοντας ωστόσο ακόμη βρίσκονταν σε φάση αποτίμηση της κατάστασης.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ θα προχωρήσει σε διάγγελμα προς τον αμερικανικό λαό στις 6 η ώρα Ελλάδος (11 η ώρα στην ανατολική ζώνη των ΗΠΑ)

«Μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά!», σχολίασε νωρίτερα μέσω Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Πρόσθεσε ότι οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία αποτίμησης της κατάστασης.
All is well! Missiles launched from Iran at two military bases located in Iraq. Assessment of casualties & damages taking place now. So far, so good! We have the most powerful and well equipped military anywhere in the world, by far! I will be making a statement tomorrow morning.

253 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template