Βρετανία: Αυτοκτόνησε 18χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο καλοκαίρι στη Ζάκυνθο μια 18χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, όταν έπεσε θύμα βιασμού. Λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα, μην
μπορώντας να αντέξει τις ίδιες της τις σκέψεις, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη, η νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, βυθίζοντας τους δικούς της στο πένθος.

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί. Η πρώτη -που ήταν μάλιστα διπλή- σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

Μόλις δύο βράδια μετά της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού, και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ μαζί με τα κορίτσια υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, πιθανότατα από τη Σουηδία, ο οποίος χόρευε μαζί τους. Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο άνδρας αυτός έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι να καταπιεί μαζί με αυτό.

Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να ζαλίζεται και λίγο αργότερα αποχαιρέτησε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του, όμως εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.



Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα, όμως εκείνη ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η Τζούλι άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρισε αίμα στο κρεβάτι της.

Η νεαρή κοπέλα έφερε επίσης μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί», χωρίς όμως να ξέρει τι ακριβώς.




Η μητέρα της Τζούλι, Άννα, μιλώντας στη Mirror, περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε η κόρη της: «Η Τζούλι που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βιασμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Και πρόσθεσε ότι αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο είναι ότι, επιστρέφοντας στην πατρίδα της, συνειδητοποίησε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για να βρεθεί ο δράστης.

«Αυτό ακριβώς τη βασάνιζε. Και η ίδια έλεγε πως έχει στοιχειωθεί από το τραύμα και τη σκέψη του τι είχε γίνει και ότι δεν θα υπάρξει καμία απόδοση δικαιοσύνης. Ένιωθε πολύ αβοήθητη».


Η μητέρα της 18χρονης Τζούλι ανέφερε πως πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το τι συνέβη στο παιδί της, ώστε να προειδοποιήσει και άλλα παιδιά και ειδικά στην ηλικία των 18-20 στην οποία είναι και περισσότερο ευάλωτα.

«Η ίδια δεν ήθελε να κρύβει πλέον το τι της συνέβη και για αυτό και εμείς μιλάμε δημόσια. Σκοπός μας είναι οι γονείς και οι νέοι άνθρωποι να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι εκεί έξω υπάρχουν επιτήδειοι που επιτίθενται σε μικρά παιδιά».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template