Βρετανία: Σοκ από τη δράση του χειρότερου βιαστή στην ιστορία - Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι αποκαλύψεις για τη δράση του 36χρονου Ρέιναρντ Σινάγκα ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο χειρότερος βιαστής στην
ιστορία της χώρας.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο φοιτητής από την Ινδονησία κακοποίησε σεξουαλικά τουλάχιστον 195 άνδρες σε διάστημα 2,5 ετών στο Μάντσεστερ αφού πρώτα τους ξεγέλασε υποδυόμενος τον «καλό σαμαρείτη» προκειμένου να τον ακολουθήσουν στο διαμερισμά του εκεί όπου αφού τους νάρκωνε στη συνέχεια τους βίαζε.
Ο αδίστακτος 36χρονος φρόντιζε, μάλιστα, να καταγράφει σε κινητό τηλέφωνο τις επιθέσεις.

Ο δικαστής ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα ο Σινάγκα είπε ότι εξετάζει την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης για τον 36χρονο βιαστή, ποινή που αν επιβληθεί θα αποτελέσει την πρώτη φορά για έγκλημα που δεν περιλαμβάνει φόνο.




Η δίκη της Δευτέρας ήταν η τρίτη για τον 36χρονο με τις αρχές να επιτρέπουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αλλά και λεπτομερειών για την σοκαριστική δράση του.

«Κατά την κρίση μου είχε ένας εξαιρετικά επικίνδυνος, αδίστακτος εγκληματίας που δεν θα πρέπει ποτέ να αφεθεί ελεύθερος αλλά αυτό είναι αντικείμενο της επιτροπής αναστολών» είπε χαρακτηριστικά ο δικαστής.

Ο 36χρονος υποστήριξε ότι τα θύματά του απολάμβαναν τη συμμετοχή του στην σεξουαλική του φαντασίωση παίζοντας τους «νεκρούς» κατά τη διάρκεια του βιασμού με το επιχειρημά του να απορρίπτεται ομόφωνα από τους ενόρκους του δικαστηρίου στο Μάντσεστερ.


Στα βίντεο που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ακούγονται τα θύματα του 36χρονου να ροχαλίζουν ενώ αυτός τα βίαζε. Ένα από τα θύματα είπε, μάλιστα, ότι το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν να πέσει αναίσθητος ήταν να δείξει στον Σινάγκα τον υπέρηχο του αγέννητου παιδιού του απορρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι συναίνεσε σε αυτό που ο 36χρονος χαρακτήρισε ως “Fifty Shades of Grey-type stuff”.

Τα περισσότερα από τα θύματα του Σινάγκα ήταν νεαροί άνδρες ηλικίας μέχρι 20 ετών οι οποίοι είχαν πάει στο κέντρο του Μάντσεστερ «αναζητώντας μόνο μια ωραία βραδιά με τους φίλους τους».

Ο 36χρονος έστηνε καρτέρι στα θύματά του λίγο μετά τα μεσάνυχτα επιλέγοντας τους ανάμεσα σε νεαρούς που είτε είχαν διωχθεί από πορτιέρηδες είτε είχαν χάσει τους φίλους τους. Άλλα από τα θύματά του δεν είχαν χρήματα για ταξί, άλλα δεν είχαν μπαταρία στο κινητό τους και άλλα ένιωθαν αδιαθεσία από την κατανάλωση αλκοόλ.


Ο Σινάγκα, τότε, εμφανιζόταν ως «καλός σαμαρείτης» με το παρουσιαστικό του να μην κινεί τις υποψίες προτείνοντας στα θύματά του είτε να κοιμηθούν στο διαμέρισμά του είτε να πιουν μερικά ποτά ακόμα.




Οι ένορκοι άκουσαν ότι ο Σινάγκα κρατούσε ως τρόπαια διάφορα αντικείμενα από τα θύματά του ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση είχε στείλει μήνυμα σε φίλο του στον οποίο έγραφε για ένα από τα θύματά του: «ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 έγινε η είσοδός του στον κόσμο των γκέι χαχαχαχα».

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Σινάγκα θα συνέχισε τη δράση του αν ένα από τα θύματά του δεν είχε ξυπνήσει κατά τη διάρκειά του βιασμού του με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις αρχές στις 2 Ιουνίου 2017.

Στο σπίτι του Σινάγκα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 3,29 Τεραμπάιτ με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου από τις σεξουαλικές του επιθέσεις.

Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template