ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2020

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μια ενεργή πτυχή σήμερα της Αφροδίτης με το Δία προσφέρει μια θετική αίσθηση στις αλληλεπιδράσεις σου. Έχεις επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και βελτίωση των εργασιακών σου και μιας και η μέρα σου είναι εξαιρετικά παραγωγική και κάνεις ουσιαστική δουλειά η διάθεσή σου ανεβαίνει. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε σου παρέχει τη σιγουριά, την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα απόψε με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σου ανεβάζουν τη διάθεση.


Ταύρος
Θα μπορούσες σήμερα να κάνεις κάποιες όμορφες και δημιουργικές συνδέσεις με κάποια πρόσωπα που θαυμάζεις μέσω της ανταλλαγής των ιδεών και πεποιθήσεων. Είναι προτιμότερο να δουλέψεις συλλογικά στα εργασιακά, να συμμετέχεις σε ομάδες και να αποδώσεις τα καλύτερα. Η Σελήνη από το ζώδιο του οργανωτικού και πρακτικού Αιγόκερου σε βοηθά να γίνεις παραγωγικότερη. Δείξε με πράξεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και όχι με λόγια. Άλλωστε έχεις πει πολλά και είσαι ήδη εκτεθειμένη απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην επιτρέπεις σε υποδεέστερους σου να σε πληγώνουν.


Δίδυμοι
Αν και η διαμετακόμιση της Σελήνης σήμερα σου δημιουργεί μια βαριά διάθεση, μια πτυχή Αφροδίτης – Δία σε ενθαρρύνει για κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Μπορείς πιο εύκολα να κατανοήσεις συνάδελφους, να εκτιμήσεις τις προοπτικές τους και μέσα από αυτούς, ίσως να καταφέρεις να επωφεληθείς από κάποιες πληροφορίες. Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου είναι ζεστό, τρυφερό και παθιασμένο ταυτόχρονα. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλέφωνα και νέες γνωριμίες σε βγάζουν από το καβούκι σου και σε κάνουν να ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου.


Καρκίνος

Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Δία φέρνει ομαλή, ρέουσα ενέργεια στις σχέσεις σου και συμβάλλει στη συνολική αίσθηση εκπλήρωσης. Καλά θα κάνεις να είσαι λίγο προσεκτική στα εργασιακά τόσο στο να αποφύγεις λάθη λόγω βιασύνης, όσο και στα όσα καθήκοντα αναλαμβάνεις. Να είσαι γενναιόδωρη απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κάνεις εκπτώσεις στο συναίσθημά σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται όμως τα κριτήριά σου φαίνεται να είναι πολύ αυστηρά.


Λέων
Είναι ευκαιρία σήμερα να αποκαταστήσεις σχέσεις με ανθρώπους του κοντινού σου περιβάλλοντος που είτε έχουν κλονιστεί, είτε έχετε απομακρυνθεί για κάποιους δικούς σου λόγους. Πετυχημένες χαρακτηρίζονται κάποιες πρόσφατες εργασιακές συνεργασίες σου έστω κι αν αργούν να αποδώσουν. Για αυτό μην απογοητεύεσαι και μην μετανιώνεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε φαίνεται να σου έχει προετοιμάσει μια έκπληξη. Απόλαυσέ τη και να είσαι βέβαιη πως προβλέπεται μια ισχυρή επανεκκίνηση στη σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, νέες αξιόλογες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου σε βοηθούν στο να ξεπεράσεις το παρελθόν.


Παρθένος
Οργάνωσε τη μέρα σου βάζοντας σε σειρά προτεραιότητας τις υποχρεώσεις σου. Η αυξημένη σου ενέργεια κάνει θαύματα και προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με την κοινωνικότητά σου που φαίνεται να είναι σημαντική αυτήν την περίοδο. Μη διστάσεις να δεσμευτείς σε νέα εργασιακά καθήκοντα και συμφωνίες. Η επιτυχία τους είναι παραπάνω από δεδομένη. Συμπεριέλαβε τον ερωτικό σύντροφό σου στο πρόγραμμα της ημέρας και αφιέρωσέ του έστω και λίγο ποιοτικό και ουσιαστικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το εργασιακό περιβάλλον σου προβλέπεται ένας δυνατός και κεραυνοβόλος έρωτας.



Ζυγός

Με την Αφροδίτη και το Δία σε αρμονία σήμερα, είναι μια υπέροχη στιγμή για να απολαύσεις την οικογένεια και την εργασία. Ένα ευχάριστο επίπεδο συνεργασίας και οι ήδη υπάρχουσες που αρχίζουν να αποδίδουν ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών σου. Ακόμη ένας νέος κύκλος ξεκινά σήμερα που ενισχύει την επιθυμία σου να κάνεις την προσωπική σου ζωή πιο άνετη. Η εμπιστοσύνη και το συναίσθημα που εισπράττεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε ωφελήσει τελικά και στα θέματα καριέρας. Πες ναι στις προκλήσεις και προτάσεις του ερωτικού σου συντρόφου, αφού φαίνεται να προσπαθεί μόνο για τη βελτίωση της ποιότητας της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την τύχη που φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να φροντίζει για εσένα.

Σκορπιός

Δεν είναι ιδανική η στιγμή για να περιμένεις να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες, τα γεγονότα ή τα στοιχεία, αλλά είναι ένας καλός χρόνος για να εξετάσεις μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου. Εάν μπορείς να ξεφύγεις λιγάκι από τη ρουτίνα των εργασιακών υποχρεώσεών σου, θα ήταν ιδανικό να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Για τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν υπάρχουν λόγια. Όλα μοιάζουν παραμυθένια και ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί η έλλειψη ενός μόνιμου συντρόφου να σου ρίχνει λίγο τη διάθεση, όμως εσύ δεν διατίθεσαι να τα βάψεις μαύρα. Για αυτό το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει διασκέδαση και φλερτ.


Τοξότης

Κατά το πρώτο μισό της ημέρας ίσως να νιώθεις ότι επικρατεί ένα χάος γύρω σου από υποχρεώσεις, ασάφειες, πίεση χρόνου κλπ. Όσο όμως οι ώρες περνούν το κλίμα αποκαθίσταται και βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στο τομέα της συνεργασίας κι αυτό ευνοεί τις κινήσεις και υποθέσεις σου στα εργασιακά. Το ενδιαφέρον σου απόψε επικεντρώνεται στον ερωτικό σύντροφό σου και φαίνεσαι πια αποφασισμένη να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να βοηθά στο να πάρεις τα πάνω σου.


Αιγόκερως
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με την εστίασή σου στα πιο πρακτικά ζητήματα, όσο κυλούν οι ώρες το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις και τα συναισθήματά σου. Έχεις έναν τρόπο να εκφράζεις τον εαυτό σου που τίποτα και κανένας δεν μένει ασυγκίνητος και ανεπηρέαστος. Οι εξελίξεις των εργασιακών στις όποιες επιδιώξεις σου είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές. Τόσο που τροφοδοτούν, ενισχύουν τις φιλοδοξίες και τη δίψα σου για επιτυχία. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε επιβεβαιώνει τόσο συναισθηματικά κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής, όσο και απόλυτα ποθητή ως γυναίκα. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η γοητεία σου μπορεί να ρίξει και το πιο απόρθητο κάστρο.


Υδροχόος
Η Σελήνη φέρνει σήμερα επιπλέον συναισθηματικό φορτίο στις λεπτομέρειες και τις ατέλειες, καθιστώντας την μια ισχυρή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων, εκτός και αν καταλήξεις να σταθεροποιείς τα προβλήματα αντί να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Πράγμα που θα οδηγούσε σε πρόσθετο και περιττό άγχος. Τις βραδινές ώρες επιλέγεις να αφοσιωθείς στον ερωτικό σύντροφό σου και να αποσπάσεις τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Στο χέρι σου είναι να τα καταφέρεις. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει απίστευτο σασπένς γι’ αυτό και θα πρέπει να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις με την ψυχή σου.


Ιχθείς
Η οικοδόμηση της συναισθηματικής δύναμης και της αυτοεκτίμησης ενισχύεται ή και ευνοείται σήμερα. Όσο περνούν οι ώρες δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα πράγματα που αγαπάς -ψυχαγωγία και δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφράσεις τον εαυτό σου. Θα πρέπει να μένεις διαρκώς δραστηριοποιημένη στα εργασιακά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην εφησυχάζεσαι απ’ τις σημερινές εξελίξεις που ομολογουμένως είναι ενθαρρυντικές. Την υπερπροστατευτικότητά σου μην την ερμηνεύεις ως ενδιαφέρον απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Περισσότερο καταπίεση θυμίζει. Εσύ που είσαι μόνη, μη διατηρείς ανούσιες επικοινωνίες με άτομο του παρελθόντος, που συνεχίζει να σε απασχολεί. Μένεις στάσιμη και κολλημένη απλά στις δικές σου επιθυμίες.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template