ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 29 Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


Κριός

Η είσοδος της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, σου δημιουργεί την ανάγκη για νέα ξεκινήματα ή για να ζήσεις μια νέα εμπειρία. Ενώ τα συναισθήματα είναι έντονα, δυνατά και σαφή, οι επιθυμίες είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν. Ο ηγέτης σου Άρης βρίσκεται στον τομέα των περιπετειών σου αυτές τις μέρες και βοηθά στην τόνωση της ενέργειάς σου. Η ανησυχία και το άγχος σου στα εργασιακά μπορεί να σου στερήσει τη δυνατότητα να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Απόψε δώσε στο σύντροφό σου την ευκαιρία να εκφραστεί, να σου πει τα παράπονά του ή να σου εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα και να συναναστραφείς με ευχάριστους ανθρώπους.


Ταύρος
Ο Άρης διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι αυτό χρησιμεύει στο να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες και τις κρυφές σου επιθυμίες. Διατήρησε τις ισορροπίες σου στις σχέσεις με συναδέλφους και τις δραστηριότητες και δεσμεύσεις σου σε ένα γνώριμο και ασφαλή επίπεδο. Ενώ τα συναισθήματά σου παραμένουν στρωμένα, αναγνωρίσιμα και σταθερά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, υπάρχουν στιγμές που συμπεριφέρεσαι αλλοπρόσαλλα. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου θετικά και βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και διάθεσή σου.


Δίδυμοι

Ο Άρης που κινείται στον ηλιακό 7ο οίκο σου ζωντανεύει τις σχέσεις σου διεγείροντας πολλές φορές συγκρούσεις. Ο Άρης που έρχεται σε σύγκρουση με τον Ουρανό δείχνει κάποια ανησυχία στο πρώτο μισό της ημέρας. Το «κλειδί» σήμερα είναι να πετύχεις και να καταφέρεις να επικεντρωθείς σε ένα πράγμα κάθε φορά, παρά να κάνεις μια τυχαία προσέγγιση που φαίνεται να οδηγεί μόνο σε ένα χαοτικό συναίσθημα. Ξανασκέψου τις συμμαχίες σου στα εργασιακά. Αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου, άκουσέ τον με προσοχή και κατανόησε τις ανάγκες του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου, όμως σήμερα φαίνεται να μη σε ικανοποιεί.


Καρκίνος
Η Σελήνη κινείται σήμερα στον τομέα των εργασιακών και της φήμης σου. Με τον Άρη στον ηλιακό 6ο οίκο σου είσαι διατεθειμένη να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις στην καθημερινή σου ζωή. Σήμερα ο Άρης και ο Ουρανός συγκρούονται κι αυτό μπορεί να τονώσει την ανησυχία σου στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου στα εργασιακά και να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται τα μελλοντικά σχέδιά σου. Οι προσωπικές σου συναισθηματικές ανασφάλειες μπορεί να σε κάνουν λίγο γκρινιάρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις αναφορές σε παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι και αντιμετωπίζεις το φλερτ στον εργασιακό σου χώρο.


Λέων
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του πνεύματος, της περιπέτειας και της επέκτασης σήμερα και μπορείς να νιώσεις έτοιμη για να αναλάβεις κάτι καινούριο. Επίσης με τον Άρη να υποστηρίζει τις υπογραφές σου αυτές τις μέρες είσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Απόφυγε και μετρίασε ανυπομονησία και βιαστικές κινήσεις κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Καθώς οι ώρες προχωρούν οι ενέργειες φαίνεται να εξομαλύνονται. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να αποφύγεις την γκρίνια και τους καθωσπρεπισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, αναγνώρισε τις βαθιές συναισθηματικές σου ενέργειες και κινήσου ανάλογα.


Παρθένος

Η Σελήνη κινείται σήμερα στον τομέα της οικειότητάς σου και ευθυγραμμίζεται με το Χείρωνα από όπου φαίνεται να σε μαθαίνει τον τρόπο να διαχειρίζεσαι το συναίσθημά σου. Ο Άρης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αυτές τις μέρες, είναι μια άλλη επιρροή που σε βάζει στη διαδικασία βελτίωσης της ιδιωτικής σου ζωής. Έχεις τόσα πολλά να κάνεις στα εργασιακά που σίγουρα δεν θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Διατήρησε την υπομονή και τη νηφαλιότητά σου. Ανάλαβε τις ευθύνες και υποχρεώσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον καθιστάς υπεύθυνο για τα όσα νιώθεις να μην πηγαίνουν καλά στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις που δεν πρέπει. Στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα πληγωθεί.


Ζυγός
Η Σελήνη κατευθύνεται σήμερα στον τομέα συνεργασίας σου και ευθυγραμμίζεται εκεί με το Χείρωνα. Αυτό σου δίνει ένα ωραίο παράθυρο για αυτό που μπορεί να συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, έτσι ώστε να μπορείς να δεις τι ακριβώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μέσα από συναισθήματα και αντιδράσεις μπορεί να ανακαλύψεις τα σημεία που νιώθεις ευάλωτη. Ο Άρης ταξιδεύει στον τομέα των επικοινωνιών σου τις τελευταίες βδομάδες και μπορεί να είναι ένας καλός χρόνος για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Βρες τρόπους, πάρε πρωτοβουλίες και εξασφάλισε στον αγαπημένο σου μια ήρεμη και τρυφερή για τη σχέση σας βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ευκαιρίες υπάρχουν γύρω σου που σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.


Σκορπιός
Ο Άρης έχει περάσει από τον ηλιακό 2ο οίκο σου τις τελευταίες εβδομάδες ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για βελτίωση της ζωής σου. Με τον Άρη σε ασήμαντη προκλητική πτυχή με τον Ουρανό σήμερα, πιθανότατα να πρέπει να ελέγξεις την ανυπομονησία σου στα εργασιακά. Η λέξη βιασύνη πρέπει να είναι απαγορευτική τουλάχιστον για το πρώτο μισό της ημέρας. Καθώς οι ώρες προχωρούν γίνεσαι πιο παραγωγική. Αν διαπιστώσεις πως υπάρχει μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, προσπάθησε να καθησυχάσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά με τη συντροφιά αγαπημένων και οικείων προσώπων.


Τοξότης
Η κίνηση της Σελήνης στον 5ο ηλιακό σου οίκο φαίνεται να σου παρέχει περισσότερο θάρρος για να κάνεις κάτι διαφορετικό, δημιουργικό και μοναδικό. Μπορεί να ανακαλύψεις και να εξερευνήσεις νέους τομείς στη ζωή σου. Ο Άρης βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσει να σε ζωντανεύει και να σε παρακινεί για τουλάχιστον δυο εβδομάδες ακόμα. Αυτή η επιρροή φέρνει πολύ ενέργεια και ενισχύει την προσωπικότητά σου. Η παρορμητική και βιαστική διάθεσή σου στα εργασιακά να θυμάσαι πως δεν ευνοεί τους στόχους σου. Μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και λόγια και μη χαλάς το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περνάς καλά και μην προβληματίζεσαι με το τι λέει ο καθένας.


Αιγόκερως
Η Σελήνη κινείται σήμερα στον τομέα της οικογένειας δίνοντας έμφαση στην προσωπική ζωή και τα συναισθήματά σου. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεσαι κάποια απελευθέρωση από την πίεση. Ο Άρης έχει περάσει από τον ηλιακό 12ο οίκο σου τις τελευταίες εβδομάδες και μπορείς να αλλάξεις ή να αναδιοργανώσεις τους εργασιακούς στόχους σου, ή και να αλλάξεις κάποιους. Θα βοηθούσε το να εξασφαλίσεις περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και φόρτισης των μπαταριών σου. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου σε κάθε περίπτωση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μη σπαταλάς ενέργεια σε πράγματα και πρόσωπα που δεν αξίζουν τον κόπο.


Υδροχόος
Μπορείς σήμερα να μάθεις πολλά από τις ειδήσεις που έρχονται ή από τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Με τον Άρη να διέρχεται στον ηλιακό 11ο οίκο σου έχεις μια ισχυρότερη από ότι συνήθως επιθυμία για ελευθερία και δράση. Ακολούθησε τους επαγγελματικούς στόχους, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου με συγκεκριμένους τρόπους. Όταν ο Άρης αμφισβητείται όπως σήμερα, μπορεί να υπάρξουν αναταραχές εντάσεων, είτε κοινωνικές, είτε προσωπικές καθώς αισθάνεσαι ανυπόμονη. Την εσωτερική έντασή σου μην την ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα μίλησέ του για όλα αυτά που αισθάνεσαι και να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε τη βραδιά αποκλειστικά στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν χωρίς ενοχές.


Ιχθείς
Ο Άρης έχει περάσει από τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου τις τελευταίες εβδομάδες και θέλεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Καλό θα ήταν να μην πιέζεις όμως τις καταστάσεις, κάτι που είναι πολύ πιθανό να κάνεις σήμερα με τη σύγκρουση του Άρη και του Ουρανού. Πρόσεξε και έλεγξε επίσης τον παρορμητισμό σου. Κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις θα δώσουν νέα πνοή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη σταματάς να ονειρεύεσαι το ιδανικό… το αξίζεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template