ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 6 έως 12 Ιανουαρίου 2020

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι αυτή η εβδομάδα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος αυτήν την εβδομάδα, στις 10 του μήνα, συμβαίνει στον τέταρτο οίκο σου, ο οποίος σχετίζεται με την κατοικία και την οικογενειακή ζωή. Η έννοια της ασφάλειας στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή θα σε απασχολήσει αρκετά. Παρ’ όλα αυτά, με την επίδραση του Ουρανού, ο οποίος την ίδια μέρα επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία του, δεν φαίνεσαι διατεθειμένη να επαναπαυθείς και πολύ λιγότερο να συμβιβαστείς. Ανοίγεσαι σε νέες ευκαιρίες με καινούρια πρόσωπα και σε καινούρια περιβάλλοντα και αυτό στο άμεσο μέλλον θα σου φέρει κέρδη τα οποία αυτή τη στιγμή δεν είναι ορατά. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, μπορείς να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο ευνοείσαι ακόμα περισσότερο και ιδιαίτερα αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να ξαφνιαστείς ευχάριστα από μια καινούρια και πολύ ελκυστική γνωριμία.


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ουρανός ορθοδρομεί αυτήν την εβδομάδα και σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιηθείς και να ξεκινήσεις καινούρια εγχειρήματα που αφορούν σε προσωπικούς, επαγγελματικούς στόχους ή ακόμα και την εμφάνισή σου. Για οποιοδήποτε κομμάτι της ζωής σου νιώθεις πως έχει βαλτώσει, η κίνηση του Ουρανού υπόσχεται ανανέωση και πρόοδο. Το σκηνικό ενισχύεται από το ζευγάρωμα του Κρόνου με τον Πλούτωνα στον ένατο οίκο σου, το Σαββατοκύριακο, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εργαστείς χωρίς να εξαντλείσαι και να τελειοποιήσεις δεξιότητες. Στον αισθηματικό τομέα, τα πράγματα χαρακτηρίζονται περισσότερο από αμφιθυμία και αναποφασιστικότητα αυτήν την εβδομάδα. Να θυμάσαι ότι δεν έχεις κανένα λόγο να βιαστείς και να αντιδράσεις στην οποιαδήποτε συνθήκη νιώθεις να σε προκαλεί. Δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου και τους άλλους και άφησε λίγο τον έλεγχο και την πρωτοβουλία στον ερωτικό σου σύντροφο, η εξέλιξη θα σε ευχαριστήσει.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα τα συναισθηματικά σου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο εξαιτίας του τριγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Σελήνης στον ένατο οίκο σου, αυτόν της περιπέτειας. Η καρδιά σου λαχταρά μια μεταμορφωτική εμπειρία μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας. Τα κρυφά σου ταλέντα και οι δυνάμεις σου έρχονται στην επιφάνεια και κάνεις χώρο για νέες ιδέες είτε αυτές είναι δικές σου είτε προέρχονται από άλλους. Κανόνισε ένα όμορφο ραντεβού με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και βγες για λίγο από τη ζώνη άνεσής σου. Η πανσέληνος και η σεληνιακή έκλειψη, την Πέμπτη, σταθεροποιούν τα οικονομικά σου και ακόμα κι αν υπάρχουν εκκρεμότητες έχεις τη δυνατότητα να καλύψεις τα κενά ή τουλάχιστον να κάνεις ένα πλάνο για το πως θα πορευθείς από δω και στο εξής. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για χαλάρωση και ξεκούραση πιθανότατα με μια καλή παρέα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα σημαντική και έντονη για σένα, εξαιτίας της πανσελήνου και της σεληνιακής έκλειψης που συμβαίνουν στο ζώδιό σου, την Πέμπτη. Νιώθεις πως χρειάζεται να σκεφτείς το κατά πόσο είσαι ευχαριστημένη με τις σχέσεις, την καριέρα σου, ακόμα και τη φυσική σου κατάσταση και οι πλανητικές όψεις ενθαρρύνουν και ευνοούν την ενδοσκόπηση. Δώσε βάση στη διαίσθηση και την εσωτερική σου γνώση. Σημαντικές συζητήσεις προκύπτουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εξαιτίας της συνόδου μεταξύ Ερμή και Κρόνου, με κοντινά ή οικογενειακά πρόσωπα. Μείνε ήρεμη, κινήσου με στρατηγική και απόλαυσε τις θετικές εξελίξεις που είναι εγγυημένες. Η συναισθηματική σου ζωή επηρεάζεται επίσης θετικά και είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις για το πέρασμα μιας υπάρχουσας ή καινούριας σχέσης στην επόμενη φάση.


ΛΕΩΝ
Επηρεάζεσαι από την πολύ θετική όψη ανάμεσα σε Ήλιο και Ερμή στον έκτο οίκο σου. Μιλάς με γνωστούς και φίλους και μαθαίνεις πληροφορίες που σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Νιώθεις μεγαλύτερη ευεξία και έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη. Με αυτήν τη διάθεση σε βρίσκει και η Πανσέληνος της Πέμπτης, που επηρεάζει την πνευματικότητά σου και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είναι μια καλή μέρα να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου και να σκεφτείς ή να γράψεις στο ημερολόγιό σου ή να έχεις μια εκ βαθέων συζήτηση με κάποιον άνθρωπο που εμπιστεύεσαι και εκτιμάς. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται πιο κοινωνικό και ευχάριστο με πολλές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
O ρομαντισμός και η συναισθηματική έκφραση επικρατούν αυτήν την εβδομάδα, εξαιτίας της Πανσελήνου στις 10 του μήνα. Νιώθεις την ανάγκη να φανερώσεις όσα έχεις στην καρδιά σου με ειλικρίνεια, σαφήνεια και γενναιοδωρία και αυτό έχει θετική επίδραση στους άλλους και στις σχέσεις σου μαζί τους. Παράλληλα, ομαδικές δραστηριότητες και εγχειρήματα φαίνεται πως ολοκληρώνονται ή περνούν σε επόμενο στάδιο. Σε αυτήν τη διάθεση, τα συναισθηματικά σου ευνοούνται, ιδιαίτερα αν έχει μπει στη ζωή σου κάποιο νέο πρόσωπο σχετικά πρόσφατα. Το ειλικρινές μοίρασμα ενδεχομένως να επιτρέψει να εκφραστούν δεύτερες σκέψεις ή ενδοιασμοί. Όσο κι αν αυτό μπορεί να φαντάζει άβολο, το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελός σου.


ΖΥΓΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα με την όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 8 του μήνα και την Πανσέληνο και τη σεληνιακή έκλειψη στις 10, νιώθεις έτοιμη να σπάσεις τη ρουτίνα και να βγεις από τα καθιερωμένα. Έρχεσαι σε επαφή με το παιδί που κρύβεις μέσα σου και την πιο παιχνιδιάρικη πλευρά σου και αυτό ενισχύει τόσο την κοινωνικότητα όσο και τις επιδόσεις σου στο φλερτ. Παράλληλα, οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις προωθούνται από τα τέλη της εβδομάδας και μετά και έχεις την ευκαιρία να εδραιώσεις την αναγνώριση που έχεις εισπράξει τελευταία. Εάν έχεις μια μόνιμη σχέση, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία είναι πιθανόν να προκύψουν κατά τα μέσα της εβδομάδας. Μη διστάσεις να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να οδηγήσεις τις καταστάσεις εκεί που θες εσύ. Είναι σίγουρο πως την όποια αντίσταση και αν συναντήσεις θα έχεις τη δυνατότητα να την κάμψεις με χάρη και τσαχπινιά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι ένα από τα ζώδια του σταθερού σταυρού και ως τέτοιο δυσκολεύεσαι με τις αλλαγές και τις ανατροπές. Παρ’ όλα αυτά, με την Πανσέληνο στα μέσα της εβδομάδας, κατακλύζεσαι από την επιθυμία να βγεις από τη ζώνη της άνεσής σου και να δοκιμαστείς σε νέες συνθήκες και καταστάσεις, σε νέους τόπους και με νέους ανθρώπους. Τους τελευταίους δώδεκα μήνες δουλεύεις για μια εσωτερική μεταμόρφωση και για κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Αυτήν την εβδομάδα αφέσου σε αυτό που σου λέει το ένστικτό σου και οι αλλαγές οι οποίες εδώ και καιρό οραματίζεσαι θα αρχίσουν να γίνονται χειροπιαστές. Ο ανατρεπτικός Ουρανός γυρνά σε ορθή τροχιά στον τομέα των σχέσεων σου και κουβαλά στιγμές συνειδητοποίησης. Παίξε τα χαρτιά σου με εξυπνάδα και υπομονή, τα ρίσκα δεν μοιάζει να είναι και τόσο ευνοϊκά. Το Σαββατοκύριακο θες να το περάσεις στο κρεβάτι, κατά προτίμηση με παρέα. Κλείσε τηλέφωνα και υπολογιστές, γιατί ξαφνικά νέα πιθανόν σε αναγκάσουν να αλλάξεις πλάνα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέχρι και την Πανσέληνο της Πέμπτης, είσαι σε φάση ανασκόπησης και περισυλλογής αναφορικά με τις στενές σου σχέσεις. Έχεις τη διαύγεια και τη γνώση που χρειάζεται προκειμένου να αξιολογήσεις την αμοιβαιότητα και την αυθεντικότητα όσον αφορά στην επικοινωνία και το μοίρασμα με τους άλλους. Η σύνοδος μεταξύ Ήλιου και Ερμή, στον οίκο των οικονομικών σου, σε ενθαρρύνει να μοιραστείς επιχειρηματικές ιδέες που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου εδώ και καιρό και να καταστρώσεις υλοποιήσιμα σχέδια για την αύξηση των εισοδημάτων σου. Αισθηματικά περνάς καλύτερα προς το τέλος της βδομάδας και ιδιαίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείς να εξερευνήσεις μια νέα γνωριμία σε μεγαλύτερο βάθος αλλά και να πάρεις κάποια συναισθηματικά ρίσκα που θα σου βγουν σε καλό.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης στα μέσα της βδομάδας φέρνουν ένταση και αλλαγές σε κάποιο στενό δεσμό σου με έναν ερωτικό σύντροφο ή φίλο. Χρειάζεται να σκεφτείς πως θα δράσεις και πως θα επικοινωνήσεις τις αποφάσεις σου για να αποφύγεις τις τοξικές συγκρούσεις και τη συναισθηματική ταλαιπωρία. Η σύνοδος μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα στο ζώδιό σου, στις 12 του μήνα, σε κάνουν να δεσμευτείς και να εστιάσεις περισσότερο στην προσωπική σου εξέλιξη και από αυτή τη θέση βλέπεις τον εαυτό σου με άλλο μάτι. Οι διάφορες εκκρεμότητες σε όλους τους τομείς της ζωής σου καταλαμβάνουν αρκετό χώρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατηθείς λιγάκι πιο πίσω και να αφήσεις τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Η προσφορά σου σε οτιδήποτε εμπλέκεσαι είναι αδιαμφισβήτητη, οπότε δεν χρειάζεται να είσαι εσύ αυτή που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά άλλη μια φορά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καλλιτεχνική έκφραση ενισχύεται αυτήν την εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που σε ευχαριστεί σε φυσικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η ζωτικότητα αλλά και η ικανότητά σου να συνδέεσαι με τους άλλους ενισχύονται από την κίνηση της σελήνης στο ζώδιό σου, στις 8 του μήνα. Η Πανσέληνος, δυο μέρες αργότερα, σου υπενθυμίζει πως δεν μπορείς να παραβλέπεις τη φροντίδα του εαυτού σου, γιατί οι συνέπειες σε ξεβολεύουν, εάν δεν το κάνεις. Συναισθηματικά επιθυμείς να έρθεις κοντά με το σύντροφό σου ή ένα νέο πρόσωπο και επιστρατεύεις όλες τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες για να το πετύχεις. Το Σαββατοκύριακο σε βρίσκει με λίγους ή έναν εκλεκτό να περνάς στιγμές ουσιαστικής ξεκούρασης και αρμονίας.


ΙΧΘΕΙΣ
Ξεκινάς την εβδομάδα χρησιμοποιώντας τη συναισθηματική σου νοημοσύνη στις κοινωνικές σου συναναστροφές και στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτό είναι πολύ θετικό όσον αφορά στις υλικές και συναισθηματικές απολαβές που απολαμβάνεις στο παρόν αλλά και για όσα χτίζεις για το μέλλον. Έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και να μάθεις από τους άλλους. Η προσωπική σου φωνή δυναμώνει και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Η Πανσέληνος σχεδόν στα μέσα της βδομάδας, στον ευαίσθητο Καρκίνο, ίσως φέρει ένα συναισθηματικό βάρος που θα σε επηρεάσει μέχρι το Σαββατοκύριακο. Κλείνοντας την εβδομάδα, η διάθεσή σου αλλάζει, Σάββατο ή Κυριακή κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και ίσως οργανώσεις μια ευχάριστη βραδιά στο δικό σου ή κάποιο φιλικό σπίτι. Έχε τα μάτια σου και τα αυτιά σου ανοιχτά, γιατί σε παρατηρεί κάποιος θαυμαστής που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template