Πρόσκληση επιχειρηματιών στον Χάρυ και τη Μέγκαν να γίνουν κάτοικοι στο Πριγκιπάτο της Μυκόνου

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Ο δήμος Μυκόνου και επιχειρηματίες του νησιού, σύμφωνα με πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, προσκάλεσαν, μέσω γνωστού βρετανικού γραφείου
δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας τον Πρίγκιπα Χάρυ και τη δούκισσα Μέγκαν να εγκατασταθούν στο νησί και να ιδρύσουν Πριγκιπάτο.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Επιχειρηματίες του νησιού αναλαμβάνουν το κόστος φύλαξης του ζεύγους ενώ έχει βρεθεί ήδη έκταση στο νησί για να χτισθούν τα θερινά ανάκτορα που θα φιλοξενούν τους Sussex.
Mε αυτό το τρόπο η Μύκονος θα κάνει σκόνη επικοινωνιακά την Ιμπιζα και να ξεπλύνει την κακή φήμη του νησιού για τις ληστείες που έχουν γίνει σε βάρος διασημοτήτων.
Η μυκονιάτικη πρόσκληση στους εξόριστους πρίγκιπες έρχεται μετά την αντίδραση της καναδικής εφημερίδας «Globe and Mail» η οποία με εκτενές δημοσίευμά της στέλνει μήνυμα στον Χάρι και την πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits πως το ζευγάρι δεν είναι καλοδεχούμενο στον Καναδά, πρώην βρετανική αποικία, μέλος της Κοινοπολιτείας, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ είναι τυπικά η κεφαλή της χώρας.





Η πρωτοβουλία της Μυκόνου έρχεται λίγο μετά την ελληνοποίηση του Τομ Χανκς και σε μία συγκυρία που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την αυξανόμενη τουρκική επιθετικότητα. 
Η οικογένεια του Χάρυ και της Μέγκαν καθώς και χολυγουντιανές προσωπικότητες όπως ο Τομ Χανκς μετατρέπουν την Ελλάδα σε Μονακό των Βαλκανίων-όχι παίζουμε. Στο κάτω κάτω οι Ελληνες είμαστε συνηθισμένοι σε βασιλείες, μοναρχίες και πάσης φύσεως θεσμούς. Τώρα μάλιστα που αρχίζει να υποχωρεί η επιρροή της Εκκλησίας (έχετε δει ράσα στο Instagram;) είναι η κατάλληλη στιγμή η χώρα μας να αποκτήσει τους πρίγκιπες που της αξίζουν. Ασε που ο Χάρυ όλο και κάποια περιουσιακά στοιχεία θα δικαιούται στη περιοχή του Αγίου Όρους.

«Η μοναρχία στον Καναδά είναι εικονική, οι βασιλείς μας δεν μένουν εδώ. Βασιλεύουν από απόσταση. Είναι στις καρδιές μας αλλά μακριά από τις εστίες μας», γράφει το δημοσίευμα και τονίζει, ειρωνικά, πως στον Καναδά δεν υπάρχουν τίτλοι όπως, «κόμης Σάσεξ του Ροζεντέιλ» ή «πρίγκιπας Χάρι του Πόιντ Γκρέι», όπου Ροζεντέιλ είναι μια από τις πιο ακριβές περιοχές στα περίχωρα του Τορόντο και το Πόιντ Γκρέι είναι πλούσια γειτονιά στο Βανκούβερ.

Η εφημερίδα καλεί την κυβέρνηση του Καναδά να ξεκαθαρίσει όλα τα παραπάνω στον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ, που όχι μόνο δεν επιθυμούν να αποποιηθούν τους τίτλους ευγενείας τους, αλλά έχουν δρομολογήσει σχέδιο με το brand «Royal Sussex» να ξεκινήσουν μια επιχειρηματική αυτοκρατορία που θα τους αποφέρει μεγάλα κέρδη.



Αυτά όλα είναι αδιάφορα για μας. Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα η Μύκονος είναι έτοιμη να υποδεχθεί το πριγκιπικό ζεύγος για πάντα στο έδαφός της. Εαν ο Χάρυ και η Μέγκαν αποδεχθούν την πρόσκληση και εγκατασταθούν στη Μύκονο θα έχουν την χαρά να ξυπνάνε με καταντάδες από τη γαιδουροφωνάρα του Αντωνίου Ρέμου η οποία θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη του Αιγύπτιου Amr Diab.

Ασε που έτσι θα έχουμε και Μέγκαν Μαρκλ και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Γιατί απ’ όλες τις χώρες που συνδέονται με κάποιον τρόπο με το βρετανικό στέμμα, το ζεύγος Μαρκλ επέλεξε τον Καναδά ως χώρα της ανεξαρτησίας του; Γιατί όχι την Αυστραλία. Η επιλογή έγινε -φυσικά- από τη Μέγκαν Μαρκλ. Αν και το ζευγάρι γνωρίστηκε σε «τυφλό ραντεβού» μέσω κοινής φίλης στο Λονδίνο το 2016, στο Τορόντο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ένα χρόνο αργότερα στην έναρξη των αγώνων Invictus Games, των οποίων ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας είναι εμπνευστής.

Στο Τορόντο ζούσε, επίσης, επί επτά χρόνια η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς εκεί γινόντουσαν τα γυρίσματα της δικαστικής σειράς Suits στην οποία η δούκισσα του Σάσεξ πρωταγωνιστούσε.
 

Στον Καναδά η Μέγκαν Μαρκλ έχει αποκτήσει πολλούς φίλους μεταξύ των οποίων η Τζέσικα Μαλρόνεϊ, στιλίστρια, η οποία ήταν καλεσμένη στον εντυπωσιακό γάμο του ζευγαριού τον Μάιο του 2018 στο Ουίνδσορ

Αλλά και την έξι εβδομάδων άδεια που πήρε το ζευγάρι από τα βασιλικά καθήκοντα τις ημέρες των Χριστουγέννων την πέρασε στο νησί Βανκούβερ του Καναδά, σε πολυτελή βίλα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η ταυτότητα του ιδιοκτήτη της βίλας παραμένει ακόμα άγνωστη.   

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template