Ο ΖΩΗΣ ΚΟΛΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ «ΟΠΛΟ» ΤΟΥ-«Φρίκαρε» ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών και μιλάει εξω απο τα δόντια!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Ο άνθρωπος είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας -φοροτεχνικός πρ.αντιπρόεδρος του Οικονομικού επιμελητηρίου Ελλάδας και πριν 2 χρόνια
επιχείρησε ΑΦΙΛΟΚΕΔΩΣ (το εννούμε στην κυριολεξία) να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις σε ενα στολίδι των Αθηνών το οποίο έχει «χάσει την λάμψη» του παρατημένο και λεηλατημένο στις κάθε ορέξεις τυχοδιωκτών οι οποίου επιβουλεύονται την «αρπαγή του στέμματος»( το γηροκομείο Αθηνών έχει ακίνητα δισεκατομμυρίων).

Ο επιχειρηματίας -φοροτεχνικός κατάφερε το 2018 και έπεισε τον Αρχιμανδρίτη Προκόπιο Μπούμπα , μετά από επιμονή του  , να επιστρέφει στην ΕΕΑ (Γηροκομείο Αθηνών ) το ποσό των 534.000 ευρώ πλέον τους τόκους , που είχε σε προσωπικούς του λογαριασμό με την αιτιολογία ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ .


Το 2019 το epixirimatias.gr δημοσίευσε οτι άγνωστοι άφησαν ακομα και σφαίρες στο γραφείο του προσπαθώντας να τον εκφοβίσουν.Μιλάμε για ΜΑΦΙΑ και τρομοκρατία την οποία ο Ζώη Κολιός αντιμετωπίζει με χιούμορ..


Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ !!!!
Όπως θα έχετε προσέξει ,το τελευταίο διάστημα δεν αναρτώ ανακοινώσεις για το Γηροκομείο Αθηνών .
Σήμερα όμως θα επανέλθω :
Σχετικά με τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες , περί διακοπής της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ στο Γηροκομείο , θα τοποθετηθώ :
«Μόνο η ΔΕΗ είναι το πρόβλημα , που τελικά δεν θα προβεί σε διακοπή ;;;;»
Τον παραλογισμό που ζούμε εκεί , τον έχει λάβει κανένας σας υπόψιν ;;;;
•Πριν λίγες ημέρες , καταθέσαμε μια νέα αίτηση για να αποκτήσουμε δικαίωμα μισθώσεων , κάποιων ακινήτων της ΕΕΑ και μάλιστα περίπου 10 από τα 700 ξενοίκιαστα που διαθέτουμε . Την αίτηση μας την στήριζαν :
-Το ΔΣ της ΕΕΑ
-80 περίπου εργαζόμενοι (που πρέπει να πληρωθούν για να ζήσουν )
-125 Ηλικιωμένοι και συγγενείς αυτών (που θέλουν να φάνε και να ζεσταθούν )
-Μέλη της ΕΕΑ που βλέπουν τον αγώνα μας

ΑΝΤΙΘΕΤΑ , εναντίων μας ήταν :
ΜΟΝΗ της η Πολυξένη Πραστάκου , για την οποία , έχω καταθέσει δεκάδες αναφορές στον Εισαγγελέα για τα έργα και τις ημέρες της κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης της με την ΕΕΑ ως Σύμβουλος Ταμείας. 


Η Πολυξένη Πραστάκου , η οποία , εκτος των άλλων , για το άτομο της , υπάρχουν 2 επερωτήσεις στη Βουλή , ότι ενώ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ , επειδή είναι απλώς απόφοιτη ..Λυκείου , ΔΗΛΩΝΕ ΜΕ (πλαστό μάλλον πτυχίο ;;;) ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ , και ... κάποιος , την έκανε Οικονομική Πραγματογνώμονα στο Πρωτοδικείο Αθηνών !!!! Ήταν τότε που στη Δημόσια Διοίκηση έκανε κουμάντο ο προσωπικός της φίλος και σημερινός της σύμβουλος στα δικαστήρια , 

ο Λέανδρος Ρακιτζής . Μη σας πάει στο μυαλό ότι ο Λέανδρος έβαλε το χεράκι του , γιατί θα σας μαλώσω !!! Αν είναι δυνατόν να κάνει τέτοια πράγματα ο Αρεοπαγίτης !!!!
Πάντως για μια ακόμη φορά , όλως ΤΥΧΑΙΑ , πάλι μια δικαστής ... της δίνει ΔΙΚΙΟ και μας ... απαγορεύει τις .. μισθώσεις , ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !!!!!!!
Τώρα :
-Πως θα πληρωθεί η ΔΕΗ
-Πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι
-Πως θα πληρωθούν οι προμηθευτές
-Πως θα πληρωθεί η ΔΟΥ
-Πως θα πληρωθεί ο ΕΦΚΑ
-Πως θα ανακόψουμε τους πλειστηριασμούς των ακινήτων που μας βγάζουν οι πιστωτές
-Πως θα αγοράσουμε τροφές ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ
-Πως , πως , πως ................
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ !!!!!!!!

Και η κα δικαστής , δικαιώνει την ΠΡΑΣΤΑΚΟΥ η οποία , κατά τα άλλα , αγαπάει το Γηροκομείο !!!!!
Κύριες και κύριοι .
Προχθές αυτή η κα , είχε ένα δικαστήριο ποινικό , εναντίων κάποιου που τον είχε μηνύσει ότι την τουλουμίαζε στο ξύλο . Στο δικαστήριο λοιπόν , ήρθε η ίδια και είπε ότι , όχι μόνο δεν την πείραξε ο άνθρωπος , αλλά και ένα καρούμπαλο που είχε στο κεφάλι της , δημιουργήθηκε όταν γλίστρησε και χτύπησε λίγο στην πόρτα μόνη της !!! Το δε καλογυμνασμένο κορμί της , της επέτρεψε , λέει , να κάνει ένα ελιγμό και να αποφύγει τα χειρότερα από το γλίστρησμα !!!!
Γελάγαμε ώρες !!!! Η πλάκα είναι , ότι ήταν εκεί και ο φίλος και οπαδός της , ο Παπαχρήστος , ο οποίος είχε έρθει να καταθέσει υπέρ της Πραστάκου !!! Φαντάζομαι την ξεφτίλα που θα ένιωσε , αυτός και οι υποστηρικτές της γενικότερα !!!
Αυτή η γυναίκα λοιπόν και οι όμοιοι της , έχουν δημιουργήσει στο Γηροκομείο , ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που και η λογική πλέον μετατρέπεται σε Παραλογισμό !!!
Ντρέπομαι για λογαριασμό τους , γιατί όλοι αυτοί και όσοι τους στηρίζουν , ούτε ΝΤΡΟΠΗ νιώθουν , ούτε Αισθήματα έχουν , ούτε αξίες .
Ντρέπομαι για την Κοινωνία που έχουμε δημιουργήσει .
Ντρέπομαι για τους θεσμούς που διέπουν την Κοινωνία μας , είτε είναι Δήμος , είτε είναι Περιφέρεια , είτε είναι Κυβέρνηση , που αμέτοχοι κοιτάζουν αυτό το δράμα και σφυρίζουν αδιάφορα.

Εγώ και όσοι υπηρετούμε τις Πραγματικές Αξίες αυτής της «άλλης» Ελλάδας , θα παραμείνουμε στις επάλξεις του αγώνα μας . Για την τιμή των όπλων περισσότερο και για την ελπίδα .
Την Ελπίδα , μήπως η Πολιτεία , σε όλες τις βαθμίδες της , αφήσει το σφύριγμα και ΣΚΥΨΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . Και μήπως , εκείνοι οι Εισαγγελείς , του Αρείου Πάγου και του Οικονομικού Εγκλήματος , πιάσουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ !!!!
Και τότε ...... θα γελάσει ο κάθε πικραμένος !!!

epixirimatias.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template