Τυφλό αγόρι με αυτισμό, τραγουδά σαν Άγγελος και κάνει όλο τον πλανήτη να του υποκλιθεί

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ένας τυφλός τραγουδιστής με αυτισμό, έλαβε χειροκροτήματα από όλο το κοινό, μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση στο «America Got Talent» που
άφησε ακροατηρίου και κριτές με ανοιχτό το στόμα.

 Ποια είναι τα βιώματα του τραγουδιστή

Ο Kodi Lee ηλικίας 22 ετών από την Καλιφόρνια, εμφανίστηκε στην εκπομπή την Τρίτη το βράδυ, συνοδευόμενος από τη μητέρα του Τίνα. Εκείνη δήλωσε ότι, ο γιος της ανέπτυξε τεράστια αγάπη για τη μουσική από πολύ νωρίς και είναι πολύ ταλαντούχος.

«Ανακαλύψαμε ότι αγαπούσε τη μουσική από πολύ νωρίς». Την πρώτη φορά που άκουσε μουσική, τα μάτια του σχεδόν πετάχτηκαν έξω. Αμέσως μετά ξεκίνησε να τραγουδάει.»

«Μέσα από τη μουσική, ήταν σε θέση να αντέξει να ζει σε αυτόν τον κόσμο, επειδή πάσχει από αυτισμό. Είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι. Τού έσωσε την ζωή η μουσική».


Γεννήθηκε με υποπλασία στα οπτικά νεύρα, μια εκ γενετής πάθηση που σημαίνει ότι, το οπτικό νεύρο δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Έπρεπε να υποβληθεί σε μια σωτήρια χειρουργική επέμβαση από όταν ήταν μόλις πέντε ημερών.

Τα όνειρα του


«Ο Kodi συνεχίζει να ασχολείται με τη μουσική και όνειρό του είναι, να γίνει ένας rock star με χιλιάδες οπαδούς. Κάθε ευκαιρία που αφορά αυτό, είναι μια μεγάλη μέρα για εκείνον. Όσο μεγαλώνει η ενεργητικότητα του κοινού, τόσο περισσότερο θέλει να λάμψει.»

Αφού είπε στους κριτές ότι θα πει ένα τραγούδι για εκείνους, ενθουσιασμένος κάθισε στο πιάνο. Στην συνέχεια, έλαβε μια γρήγορη εμψύχωση από τη μητέρα του, προτού εκείνη αφήσει τη σκηνή για να ξεκινήσει ο Kodi.
Το τραγούδι και οι αντιδράσεις
Ο Kodi εκτέλεσε μια εκδοχή από ένα τραγούδι του Leon Russel «A Song For You». Θεωρείται μια επιτυχία που έχουν αποπειραθεί να τραγουδήσουν μερικοί από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές του κόσμου, όπως ο Michael Buble και ο Elton John.

Ακούγοντας τη συγκλονιστική φωνή του, και οι τέσσερις κριτές: Simon Cowell, Julianne Hough, Gabrielle Union και Howie Mandel, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.
Όπως τελείωσε την 40 δευτερολέπτων παράσταση του, όλο το κοινό σηκώθηκε όρθιο. Τόσο η Julianne, όσο και η Gabrielle παρατηρήθηκαν να σκουπίζουν τα μάτια τους από την συγκίνηση, μαζί με πολλά άτομα από το ακροατήριο.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω!» Η Julianne παραδέχθηκε, ενώ ο Howie είπε στον Kodi: «Και οι τέσσερις κριτές, μαζί με όλους όσους είναι σε αυτόν το χώρο, είναι όρθιοι. Ήταν πραγματικά υπέροχο.


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template