ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΑΜΠ; Γιατί εκτέλεσα τον Qasem Soleimani; Γιατί μπορώ!

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

H σιδερένια γροθιά, η πειθώ, η παραπλάνηση και τα δάνεια που ποτέ δεν αποπλήρωνε! Αυτή υπήρξε η συνταγή επιτυχίας του Ντόναλντ Τραμπ στην επιχειρηματική του ζωή
κι κι αυτή εξακολουθεί να εφαρμόζει σαν πλανητάρχης. Αυτή είναι και άλλωστε και η συνταγή για τους ηγέτες του παρόντος και του μέλλοντος με φόντο ένα βίαιο κόσμο.

Oποιος επιτυχημένος επιχειρηματίας ή εφοπλιστής θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα ιδού η συνταγή Τραμπ. Η συνταγή της διαρκούς επίθεσης.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε μέσω Twitter ότι οι ΗΠΑ έχουν ορίσει 52 στόχους στο Ιράν — ισάριθμους με τους ομήρους στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη κατά τη διάρκεια της κρίσης του 1979 — τους οποίους θα πλήξουν εάν η Ισλαμική Δημοκρατία επιτεθεί σε Αμερικανούς ή σε αμερικανικούς πόρους σε αντίποινα για την αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη που είχε αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο υποστράτηγος Κασέμ Σουλεϊμανί, διοικητής της Δύναμης Κουντς.

Το Ιράν, έγραψε ο Τραμπ, «μιλάει με μεγάλο θράσος για το ότι θα βάλει στο στόχαστρο ορισμένους στόχους των ΗΠΑ», σε αντίποινα για τον θάνατο του ανώτατου αξιωματικού. Πρόσθεσε ότι ο αμερικανικός στρατός έχει κλειδώσει «52 ιρανικές εγκαταστάσεις» και ορισμένοι από τους στόχους αυτούς είναι «πολύ υψηλού επιπέδου» και «σημαντικοί για το Ιράν και τον ιρανικό πολιτισμό». Πρόσθεσε ότι «οι στόχοι αυτοί και το ίδιο το Ιράν» θα χτυπηθούν «πολύ γρήγορα και πολύ σκληρά» σε περίπτωση που η Τεχεράνη προχωρήσει σε αντίποινα.




Iran is talking very boldly about targeting certain USA assets as revenge for our ridding the world of their terrorist leader who had just killed an American, & badly wounded many others, not to mention all of the people he had killed over his lifetime, including recently....
....hundreds of Iranian protesters. He was already attacking our Embassy, and preparing for additional hits in other locations. Iran has been nothing but problems for many years. Let this serve as a WARNING that if Iran strikes any Americans, or American assets, we have.....

38,6 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


«Οι ΗΠΑ δεν θα ανεχθούν άλλες απειλές», πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, ο οποίος δίνοντας διαταγή να εξοντωθεί ο ιρανός υποστράτηγος οδήγησε τη χώρα του και τους συμμάχους της σε αχαρτογράφητα νερά στη σύγκρουσή τους με το Ιράν και τις δυνάμεις που πρόσκειται σε αυτό στη Μέση Ανατολή.

O Τραμπ επανήλθε λίγες ώρες αργότερα και με νέο του μήνυμα στο twitter έσπευσε να σημειώσει ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν τον ισχυρότερο στρατό και στρατιωτικό εξοπλισμό και εφόσον αμερικανικός στόχος δεχθεί πλήγμα δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον «όμορφο» εξοπλισμό.  πηγή


The United States just spent Two Trillion Dollars on Military Equipment. We are the biggest and by far the BEST in the World! If Iran attacks an American Base, or any American, we will be sending some of that brand new beautiful equipment their way...and without hesitation!

112 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template