1 ΝΕΚΡΟΣ-Πακιστανοί «προστάτες» στην συμπλοκή της Μενάνδρου εναντίον Αφγανών

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Δεν ειναι τυχαίο οτι πολλοί αποκαλούν την Ομόνοια μικρό Καράτσι,την αμαρτωλή Ζήνωνος και την Μενάνδρου, της κόκας της βίζιτας και των λαθραίων τσιγάρων.Και εκεί κανουν κουμάντο λένε οι Πακιστανοί . Αντίπαλοί τους οι Αφγανοί.Καράτσι εναντίον Καμπούλ στην πρωτεύουσα της Ελλάδας που αν τολμήσεις να πεις κατι θα σου φορέσουν τον μανδύα του φασίστα και του χρυσαυγήτη τα καλόπαιδα του Ρουβίκωνα και των άλλων αναρχικών ομάδων.



Την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδο Μενάνδρου στην Ομόνοια και είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό ενός 25χρονου ομοεθνή του, παρουσιάζει το βίντεο ντοκουμένο που ακολουθεί.

Στο βίντεο διακρίνεται ο πανικός που έχει προκληθεί από τη συμπλοκή και τους συμμετέχοντες σε αυτή, να τρέχουν, με ξύλα και άλλα αντικείμενα στα χέρια τους.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 13 προσαγωγές και εξετάζει ποιες από αυτές θα μετατραπούν σε συλλήψεις και ποιοι από τους εμπλεκόμενους θα μείνουν ελεύθεροι. Ακόμη, στην περιοχή της συμπλοκής εντοπίστηκαν 13 κάλυκες και δυο σφαίρες από πυροβόλο όπλο, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες για να εξάγουν περισσότερα στοιχεία.

Τι συνέβη νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας

Η αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια και πυροβολισμούς, μεταξύ Αφγανών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 12:50 στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς στο κέντρο της Αθήνας. Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού, ενώ ένας ακόμα επίσης Αφγανός, είναι σοβαρά τραυματισμένος και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν τραυματιστεί και τα οποία τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στους δημοσιογράφους «ήρθαν δυο άτομα και είπαν "θα γίνει μακελειό. Φύγετε από εδω πέρα". Εμείς δεν δώσαμε σημασία και τελικά έγινε μακελειό».




«30 άτομα ήρθαν με πιστόλια και μαχαίρια και άρχισαν να τους χτυπάνε όλους. Το 30χρονο θύμα που ήταν Αφγανός, πουλούσε τσιγάρα και τον απειλούσαν Πακιστανοί ότι, αν δεν τους δώσει χρήματα, θα τον σκοτώσουν. Άμα θες να πουλήσεις τσιγάρα εδώ πέρα, θα πληρώσεις εμένα. Το παιδί δεν είχε να πληρώσει λεφτά και τον σκότωσαν. Ζητούσαν 2.000 με 3.000 ευρώ τη βδομάδα», αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, 10 άτομα είναι τραυματίες και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.





Άλλος αυτόπτης μάρτυρας της συμπλοκής αναφέρει ότι «ήρθε μια ομάδα 20 ατόμων και ο ένας έβγαλε πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Από το άλλο στενό ήρθαν άλλα 15 άτομα όπου επίσης πυροβολούσαν. Είχαν ρόπαλα, τσεκούρια και μαχαίρια πάνω τους και έγινε μακελειό».









Δείτε βίντεο: Φονική συμπλοκή στη Μενάνδρου: Τον σκότωσαν γιατί δεν πλήρωνε «προστασία»



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template