ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2020

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για ολα τα ζώδια.Οικονομικά νέα,Θέματα καριέρας,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ....

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Τι κέφια έχει η Τσικνοπέμπτη; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι σημερινές επιρροές και οι εξελίξεις των υποθέσεών σου σε ικανοποιούν ιδιαίτερα, μιας και νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο αισιόδοξη. Είσαι διατεθειμένη να πάρεις το προβάδισμα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά ή τις πρακτικές σου υποθέσεις. Ο Άρης ο πλανητικός κυβερνήτης σου σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό συνδέοντας τον τομέα της καριέρας και της φήμης σου με τον τομέα των χρημάτων και των πόρων σου με αρμονικό τρόπο. Η χαλαρή και καλή σου διάθεση εξασφαλίζει ένα όμορφο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, άλλαξε συνήθεις και πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στη ζωή σου.


Ταύρος
Η μέρα έχει ευχάριστη και προοδευτική ενέργεια και φαίνεται να βρίσκεσαι στο απόλυτο κέντρο της. Μπορείς να αποκτήσεις μια εντελώς νέα προοπτική στη ζωή σου τώρα και να προσθέσεις δραστηριότητες στη καθημερινότητά σου που θα σε βοηθήσουν να βγεις από τη ρουτίνα. Οι λαμπρές ιδέες στα εργασιακά έρχονται και γεννιούνται στο μυαλό σου χωρίς να τις επιδιώκεις. Απλά εμπιστεύσου τες, έκφρασέ τες και εφάρμοσέ τες. Πρόσθεσε ρομαντισμό στη σχέση με το σύντροφό σου και απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες ειδήσεις, τηλέφωνα και συναντήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.


Δίδυμοι

Εξαιρετικές είναι σήμερα οι ενέργειες που δέχεσαι για την πρόοδό σου σε συναισθηματικό επίπεδο και ίσως να φέρουν κάποιες ευχάριστες αποκαλύψεις. Είσαι σε φόρμα για να προχωρήσεις σε αλλαγές στα εργασιακά, να λάβεις δράση και να αφήσεις προβλήματα πίσω σου. Η βραδιά είναι ιδανική για συζητήσεις και όνειρα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διάφοροι θαυμαστές γύρω σου που μέχρι χθες έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους αρχίζουν να εκδηλώνονται.


Καρκίνος

Οι δραστηριότητες σήμερα με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή σου και να ενισχύσουν το θάρρος να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις και υποθέσεις σου. Εντόπισε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα εργασιακά και διευκόλυνε τα μελλοντικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Απόψε μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σου, να κάνετε όνειρα κοινά και να ενισχύσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και την εξωτερική σου εμφάνιση.


Λέων
Ένα ιδιαίτερα εφευρετικό και προοδευτικό πνεύμα σε διακατέχει σήμερα, ιδιαίτερα σε υποθέσεις και θέματα που αφορούν στα εργασιακά και επιχειρηματικά σχέδιά σου. Επίτρεψε στην ανεξάρτητη και περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σου να βγει στην επιφάνεια. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου, μόνο και μόνο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην προσπαθείς να δώσεις απαντήσεις σε πράγματα που δεν γίνεται να γνωρίζεις.


Παρθένος
Με τον Άρη και τον Ουρανό σε απόλυτη αρμονία με το δικό σου ζώδιο σήμερα, η δημιουργικότητα και η καλή σου διάθεση βρίσκονται στο κόκκινο. Η στάση και το μυαλό σου είναι προσανατολισμένο προς το μέλλον και διατίθεσαι να αφήσεις πίσω σου ένα αρνητικό στοιχείο της ζωής σου. Μπορείς εύκολα να βρεις εναλλακτικές λύσεις στα όσα σε προβληματίζουν στα εργασιακά που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά και να πλησιάσεις τους στόχους σου περισσότερο. Έχεις βρει τις ισορροπίες σου στη συναισθηματική σου ζωή και ξέρεις πλέον τι ζητάς και τι έχεις ανάγκη. Αυτό ισχύει ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμα ένα μόνιμο σύντροφο.



Ζυγός
Είσαι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση για να καταβάλλεις όλες τις προσπάθειες που χρειάζεται η βελτίωση της προσωπικής και οικιακής σου ζωής. Μπορείς να βρεις και να καταφύγεις σε καινοτόμες λύσεις και τρόπους για να κάνεις αλλαγές. Οι ρυθμοί στα εργασιακά επιταχύνονται και σε θέλουν ετοιμοπόλεμη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και η συναισθηματική σου ζωή, σου παρέχει την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητα σου δίνονται μοναδικές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.


Σκορπιός
Είσαι εξαιρετικά επιδέξια σήμερα και έχεις τη δυνατότητα να αρπάζεις κάθε ευκαιρία που εξυπηρετεί όχι μόνο τους στόχους αλλά και τη μέρα σου. Οι εταιρικές σχέσεις και οι φιλίες επωφελούνται από μια προοδευτική, άμεση, πρακτική και ενεργή προσέγγιση. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου υποθέσεων και φρόντισε τη διεκπεραίωσή τους προσωπικά. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου δείχνει να είναι ενδιαφέρουσα, μιας και εμπεριέχει όλα τα συστατικά της απόλυτης γαλήνης και ευτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες και τα θέλω σου και μην αναλώνεσαι άσκοπα σε ευκαιριακές γνωριμίες.


Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να σε εμπνεύσουν να κάνεις κάτι διαφορετικό και εντελώς αναζωογονητικό. Επωφελήσου ιδιαίτερα από μια αρμονική όψη μεταξύ του Άρη και του Ουρανού που σε εμπνέει να αναλάβεις προοδευτική δράση σε ένα πρακτικό θέμα. Είναι ωραία ενέργεια για εφευρετικές ιδέες και ιδιαίτερα για να κερδίσεις χρήματα ή να κάνεις την εργασία σου πιο αποτελεσματικά ή γρήγορα. Απελευθερώσου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και έκφρασέ του τις ιδέες και επιθυμίες σου χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Εσύ που είσαι μόνη, το διάστημα που διανύεις είναι εξαιρετικό για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.


Αιγόκερως
Οι άνθρωποι έλκονται σήμερα από τη ζωτικότητα και τη μοναδική σου ενέργεια. Με τον Άρη στο ζώδιό σου να εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον τομέα των εγκάρδιων αναζητήσεών σου είναι καιρός να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Η Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είναι στο δικό σου επίσης ζώδιο και στον τομέα των πόρων σου. Μέσα από τις εργασιακές σου δραστηριότητες αναζήτησε τρόπους που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το πορτοφόλι σου. Τα συναισθήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιούνται. Εσύ που είσαι μόνη, τα βέλη του έρωτα δεν θα αργήσουν να σημαδέψουν την καρδιά σου.


Υδροχόος
Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τον περιορισμό ή την απαλλαγή από ένα πρόβλημα, μπορεί να προκύψει με τον Άρη να βρίσκεται σε αρμονία με τον Ουρανό. Φρόντισε να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και μην επεκτείνεις αδιέξοδες ή ανταγωνιστικές συζητήσεις. Μπορείς να μοιραστείς με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε τους προβληματισμούς, τις επιθυμίες και τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και μαζί και ο αριθμός των θαυμαστών σου.


Ιχθείς
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν συναρπαστικές ιδέες για την κοινωνική σου ζωή ή για την αφύπνιση ενός προσωπικού ενδιαφέροντος. Είναι μια καλή μέρα για σένα και παρόλο που χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο ανάπαυσης και χρόνο για τον εαυτό σου, καθώς κυλά η μέρα η κοινωνική σου ζωή μπορεί να είναι δραστήρια. Η επιτυχία στα εργασιακά και η επίτευξη των στόχων σου είναι δεδομένη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται ίσως και στα καλύτερά της για αυτό και η συντροφιά του σου είναι πολύτιμη. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ σου και μετρίασε την καχυποψία σου για κάθε ενδεχόμενο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template