ΚΕΡΑΤΕΑ ΝΟ2 Aποκλειστικό ρεπορτάζ για τον ξυλοδαρμό των ΜΑΤ στη Χίο

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Το φιάσκο της Αστυνομίας και των οξυδερκών ΜΑΤ στη Χίο θα μπορούσε να φέρει τον χολυγουντιανό τίτλο Η Κομμένη Γράνα.
Το Κουρδιστό Πορτοκάλι θα σας παρουσιάσει τα πραγματικά γεγονότα ώστε να συνειδητοποιήσει και ο πάσα ένας οξυδερκής ότι αυτό το κράτος υπάρχει από τύχη ως χώρα και ως λαός.

Γράφει ο Coronavirus
Τώρα βέβαια με τον Coronavirus δύσκολα θα τη βγάλουμε καθαρή. Για να δούμε λοιπόν πως εξελίχθηκε ένα ακόμη μεγάλο φιάσκο του σαρδανάπαλου κράτους και των πεπετζήδικων οργάνων και αρχών του.

Οι καλοχτενισμένες διμοιρίες των ΜΑΤ λαμβάνουν εντολή να ετοιμασθούν για την επόμενη αποστολή τους στο νησί της Χίου. Επιβιβάζονται λοιπόν πάνοπλοι στα πλοία της αγάπης που τους μεταφέρουν μαζί με τα αξεσουάρ τους (δακρυγόνα, γκλομπς, κλπ, μέχρι και δύο ελικόπτερα συνοδείας) στο νησί.
Από τα κεντρικά τους ενημέρωσαν ότι οι Χιώτες πάνε δυο-δυο και όχι 5.οοο-10.000 όπως συνέβη απρόσμενα. Με το που αποβιβάζονται- κάτω από τις ιαχές τους πλήθους -στο νησί παίρνουν εντολή να κατευθυνθούν προς τη θέση Aίπος, εδώ όπου υποτίθεται ότι θα γίνει το κλειστό κέντρο κράτησης των μεταναστών.

Στο νησί έχει γίνει ήδη γνωστό ότι οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται στο σημείο. Σιγά σιγά αρχίζουν να μαζεύονται καμμιά 5-6 χιλιάρες Χιώτες αποφασισμένοι να φθάσουν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.
Πράγματι μέσα σε χρόνο dt 300 MATατζήδες της Σταδίου, της Στουρνάρη και της Πατησίων, βρίσκονται σκαρφαλωμένοι σ΄ένα οροπέδιο και έχουν απέναντί τους ένα ειρηνικό πλήθος 5.000 ντόπιων.

Ο επικεφαλής των ΜΑΤ σαστισμένος και εκτός έδρας δίνει άσκεφτα εντολή να χρησιμοποιήσουν τις αύρες και τα δακρυγόνα και πλακώνουν το πλήθος μ΄αυτά. Γίνεται το έλα να δεις.

Ο κόσμος αντιδρά και εκσφενδονίζει στους 300 ΜΑΤατζήδες ότι υπάρχει πρόχειρο σε πέτρα και βράχια. Το σκηνικό έχει αρχίσει ήδη να έχει κοινά χαρακτηριστικά με το μακελειό της Κερατέας.

Οι ΜΑΤατζήδες στο βουνό είναι σαν ψάρια έξω από το νερό σε αντίθεση με τους ντόπιους που γνωρίζουν τα κατατόπια και αισθάνονται οργή μια και δεν προκάλεσαν εκείνοι το μακελειό.

Οι ειρηνικοί κάτοικοι της Χίου δεν αρκεί που χρόνια τώρα τρώνε στη μάπα όλο το μεταναστευτικό, αίφνης διαπιστώνουν ότι και το κράτος, στο οποίο πληρώνουν τους φόρους, αποφάσισε να τους δείρει και εξαγριώνονται.
Μετά τη πρώτη μάχη στο βουνό και την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν από τα ΜΑΤ αποφασίζουν να πάνε να διαμαρτυρηθούν στα ξενοδοχεία που διέμειναν οι βαράτε από την Αθήνα.

Το πρώτο ξενοδοχείο που επισκέφθηκαν οι πολίτες της Χίου ήταν το Ελληνικό Κάστρο.

Εδώ βγήκε κάποιος και τους είπε ότι δεν φιλοξενούνται εκεί άνδρες των ΜΑΤ. Αλήθεια-ψέμματα ο κόσμος το πίστεψε.

Στη συνέχεια πήγαν με σκοπό να διαμαρτυρηθούν στους αστυνομικούς, για όσα συνέβησαν στο Αίπος, στο επόμενο ξενοδοχείο που ήταν το ΕΡΥΘΑ.

Ήθελαν μάλιστα να επιδώσουν σε κάποιον επικεφαλής των αστυνομικών μία έγγραφη διαμαρτυρία. Καθώς λοιπόν το πλήθος των ντόπιων βρισκόταν μπροστά από το ξενοδοχείο πετάγεται ένας αστυνομικός σε κάποιο από τα πάνω μπαλκόνια και σύμφωνα με μαρτυρίες φωνάζει στο πλήθος:

–Τουρκόσποροι θα σας γαμ…


Το πλήθος που έως εκείνη την ώρα ήταν ειρηνικό μπουκάρει με ιαχές στο ξενοδοχείο και πλακώνει άγρια στο βρωμόξυλο τους ΜΑΤατζήδες της Σταδίου. Μιλάμε για θρυλικό βρωμόξυλο με τον οπερατέρ, δημοσιογράφο, σχολιαστή Γιάννη Τζούμα, να τραβάει με την κάμερά του τα τρυφερά στιγμιότυπα κραυγάζοντας και ο ίδιος “όχι ρε παιδιά, όχι ρε παιδιά, μη τους βαράτε άλλο…είναι Έλληνες, είμαστε Έλληνες”. Ο Τζούμας τράβαγε και σπικάριζε ταυτόχρονα τα στιγμιότυπα ώστε να έχει στη συνέχεια τηλεοπτικό πράγμα που σαλεύει.
Με το που άρχισε να πέφτει το ξύλο της χιώτικης αρκούδας-μία από τις πιο ταπεινωτικές στιγμές στην ιστορία των ΜΑΤ-κάποιοι από τους αστυνομικούς ενημερώνουν για το στραπάτσο συναδέλφους τους οι οποίοι στήνουν μπλόκα στη πόλη και κάνουν προσαγωγές, σε όποιον άσχετο με τα επεισόδια, πολίτη του νησιού περνούσε από μπροστά τους.

Την ίδια στιγμή άλλοι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες ταπεινωμένοι από το ξύλο που έτρωγαν άρχισαν να ξεσπάνε σε αυτοκίνητα και μηχανές των κατοίκων οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι άνδρες της αστυνομίας ξέσπασαν σε βανδαλισμούς στη πόλη ενώ όσοι βρισκόντουσαν στην θέση Αίπος έβαζαν φωτιά στα δένδρα που είχαν φυτέψει οι κάτοικοι στη περιοχή και κατέστρεφαν τα δάση.

Στο μεταξύ όλες αυτές τις μέρες οι επιχειρήσεις και τα σχολεία του νησιού είναι κλειστά. Εχει παραλύσει η ζωή και η οικονομία της πόλης.

Όπως ήταν λογικό όλο αυτό το φιάσκο του κράτους έκλεισε-σ΄αυτή τη φάση τουλάχιστο- με επικό τρόπο όπως δείχνει και το video που ακολουθεί.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template