ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η κυβέρνηση έχασε τη Χίο και τη Μυτιλήνη! Τεράστια η φθορά για τη ΝΔ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Η κυβέρνηση έχασε τη Χίο και τη Μυτιλήνη! Τεράστια η φθορά για το κυβερνών κόμμα καθώς οι κάτοικοι θεωρούν εχθρική εισβολή την αποστολή
των ΜΑΤ στα νησιά τους. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του politischios.gr και του lesvospost αποφασισμένοι να επιβάλουν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης με κάθε μέσο και τρόπο, εμφανίστηκαν οι 300 Ματατζήδες που τα ξημερώματα της Τρίτης αποβιβάστηκαν «αιφνιδιαστικά» και κατόπιν σχεδίου στο λιμάνι των Μεστών.

Οι διαθέσεις της Κυβέρνησης φάνηκαν από νωρίς αφού 4 ώρες πριν την άφιξη του πλοίου «Blue Star Naxos» εστάλησαν στον λιμένα Μεστών 2 διμοιρίες που προϊδέασαν για το τι θα ακολουθούσε, αφού χωρίς αφορμή επιτέθηκαν σε αιρετούς και κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Με «αντίπαλους» τους άμαθους από εντάσεις και τέτοιες πρακτικές Χιώτες, οι δυνάμεις των ΜΑΤ από νωρίς ξεκίνησαν τη ρίψη μεγάλης ποσότητας χημικών, με αποτέλεσμα τόσο ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης όσο και ο ιερέας της Καλλιμασιάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου να καταρρεύσουν στο σημείο και να χρειαστεί η μεταφοράς τους στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι συγκρούσεις μεταξύ των διμοιριών που υπήρχαν στη χερσαία ζώνη του Λιμένα και των κατοίκων, όχι μόνο συνεχίστηκαν αλλά εντάθηκαν ακόμη περισσότερο τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το πλοίο “Blue Star Naxos”, αποβίβασε στο νησί δύναμη 300 ανδρών από επίλεκτες ομάδες της Αθήνας, το υδροβόλο καταστολής «Αίας», καθώς και γερανοφόρα οχήματα.




Λίγο μετά τις 3 σύσσωμες οι διμοιρίες των ΜΑΤ προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών αδιακρίτως με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να τραπούν σε φυγή ακόμα και στα βουνά, με τα ΜΑΤ όμως να συνεχίζουν να πετούν δακρυγόνα σε βάρος τους, ακόμα κι όταν αυτοί είχαν παγιδευτεί σε γκρεμνό.

Λίγο μετά τις 5 το πρωί, το κομβόι της Αστυνομίας αναχώρησε για την περιοχή του 17 στο Αίπος όπου αναμένεται να δοθεί νέα μάχη στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι καμπάνες των εκκλησιών καλούσαν τον κόσμο σε κινητοποιήσεις.

Αναβρασμός στη Μυτιλήνη – 1.500 αστυνομικοί στον Καραβά
Αναβρασμός επικρατεί και στην Μυτιλήνη καθώς οι κάτοικοι σε αρκετές περιοχές έχουν βγει τη νύχτα στους δρόμους και τα λιμάνια. Επί ποδός βρίσκονται οι περιοχές της Μυτιλήνης, Καραβά, Καπή και Μανταμάδου ενώ κόσμος πήγε να συγκεντρωθεί στην περιοχή Καραβά, όπου είναι βρίσκονται πάνω από 1.500 αστυνομικοί. Όπως αναφέρει το lesvospost, ένα αυτοκίνητο κυκλοφορεί στους δρόμους με ντουντούκα και καλεί τους κατοίκους να βγουν έξω και να συγκεντρωθούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις το βράδυ έκλεισαν τις εισόδους στο λιμάνι της Μυτιλήνης προκειμένου να φτάσουν τα ΜΑΤ και να αποβιβαστούν, ενώ εξωτερικά των εισόδων, εκατοντάδες πολίτες έχουν αποκλείσει, από την μεριά του δρόμου, την είσοδο του λιμανιού. Παράλληλα, απορριμματοφόρα και φορτηγά του δήμου έχουν κλείσει κάθε πιθανή δίοδο από και προς το λιμάνι.

Σκοπός των πολιτών είναι να αποτρέψουν την είσοδο στην πόλη των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες έρχονται στο νησί με το πλοίο «Πήγασος» προκειμένου να διευκολύνουν τις οικοδομικές εργασίες στην επιταγμένη περιοχή της Καράβας – Καβακλή Μανταμάδου.    
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template