ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗΝ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ -Η περίεργη εξαφάνιση της χήρας του,με τα παιδιά του να μην εχουν να φάνε..

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Πικάσο, Βαν Γκογκ, Νταλί, Ντα Βίντσι, Ρέμπραντ… Έργα σπάνιας και ανυπολόγιστης αξίας κοσμούσαν τους τοίχους της χολιγουντιανής βίλας του
αείμνηστου επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου στην Εκάλη.

Πίνακες που, σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν «φτερά» λίγο μετά τον αιφνίδιο θάνατό του. Όπως έμαθε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ από υψηλόβαθμο στέλεχος τραπέζης που εμπλέκεται στον πλειστηριασμό της βίλας όπως και των άλλων φανερών περιουσιακών του στοιχείων: «Οι πίνακες εξαφανίστηκαν. Αυτό, όμως, που έχει ξεμείνει στο γκαράζ είναι μια πανάκριβη Aston Martin την οποία εποφθαλμιούν πολλά κοράκια των πλειστηριασμών της φαινομενικής τουλάχιστον περιουσίας του, γιατί κάποιοι υποστηρίζουν πως έχει πολλές κρυφές καταθέσεις, ακίνητα και πολύτιμα αντικείμενα ανά τον κόσμο που ελάχιστοι γνωρίζουν».

Ο «θησαυρός» που έφυγε νύχτα με φορτηγά από τη βίλα της Εκάλης…

Μάλιστα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον ξαφνικό θάνατό του (τον Νοέμβριο του 2016 μέσα στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς), πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν, υποστήριζαν πως στη βίλα έκαναν νύχτα την εμφάνισή τους φορτηγά που φόρτωναν με βιασύνη πράγματα. Αλλά πέραν τούτου, ουδέν!

Εν τω μεταξύ, μυστηριωδώς, τίποτα δεν έχει αλλάξει στην υπόθεση της διαμάχης της τελευταία συζύγου του άλλοτε πανίσχυρου επιχειρηματία, Αρετής Σουβατζόγλου με τα παιδιά του. Η χήρα του παραμένει εξαφανισμένη ναι μεν από την Ελλάδα, αλλά ιδιαίτερα δραστήρια στην πώληση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων της MIG, την ώρα που τα παιδιά του αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προσπαθούν δια της δικαστικής οδού να εντοπίσουν την πραγματική περιουσία του πατέρα τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Άλλαξε κλειδαριές και πέταξε έξω τα παιδιά του!
Σημειώνεται πως, ο Φίλιππος, ο γιος που απέκτησε με την Ρουμάνα Στεφανία Ανδρέα και η Μελίνα, η δεύτερη κόρη του επιχειρηματία και της Βρετανίδας Gilbert, έχουν καταγγείλει τη μητριά τους πως άλλαξε τις κλειδαριές στο παλάτι της οδού Πάρνηθος, δηλώνοντάς τους πως ο πατέρας τους πέθανε φτωχός και άφησε μόνο χρέη.

Έτσι, έχουν αναθέσει στον Νίκο Αγαπηνό και το δικηγορικό του γραφείο τις νομικές κινήσεις εναντίον της Σουβατζόγλου και την ανεύρεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του πατέρα τους. Διαδικασία εξαιρετικά δύσκολη και χρονοβόρα που κανείς δεν ξέρεις εάν, πότε και πως θα ολοκληρωθεί. Πάντως, η μυθική έπαυλη της Εκάλης έχει υποθηκευτεί.

Χαμένη κάπου στο Λονδίνο η «μαύρη» χήρα

Η Αρετή ή Ρίτα όπως συνήθως την αποκαλούν, Σουβατζόγλου έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο όπου η κόρη της από προηγούμενο γάμο σπουδάζει Ιατρική και ζει ζωή χαρισάμενη. Μάτια που την είδαν στο αριστοκρατικό Mayfair την περιγράφουν ήρεμη και χαλαρή, ενώ από σκόρπιες κουβέντες και φήμες βγαίνει προς τα έξω ότι δεν έχει μετανιώσει για τα όσα δραματικά ακολούθησαν την κηδεία του Βγενόπουλου.

Στο Λονδίνο, μπορεί να κυκλοφορεί πιο χαλαρή, κάτι που στην Αθήνα θα ήταν μάλλον δύσκολο, ειδικά μετά το εξώδικο του Φίλιππου Βγενόπουλου προς την ίδια, με το οποίο της ζητούσε να ενημερωθεί πλήρως για τα περιουσιακά στοιχεία του πατέρα του.

Ξεπουλάει ανενόχλητη την περιουσία του Βγενόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μένει μαζί με την κόρη της Αλεξάνδρα Βαλετοπούλου και στην Αθήνα έρχεται πλέον πολύ σπάνια, μόνο για ένα ή δύο εικοσιτετράωρα, προκειμένου να διεκπεραιώσει θέματα που την αφορούν, όπως η πώληση περιουσιακών στοιχείων της MIG με χρήματα που κανείς δεν γνωρίζει που καταλήγουν.
Μετά επιστρέφει στο Λονδίνο, εκεί όπου αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της, μετά τον θάνατο του συζύγου της, αυτόν που έβγαλε στην επιφάνεια τα κρυμμένα μυστικά μιας δυναστείας που ταλανίζεται από το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού.

Μόνο που οι «κυνηγοί» θα δυσκολευτούν πολύ μέχρι να τον ανακαλύψουν, αφού οι έρευνες εκτιμάται ότι θα κρατήσουν χρόνια και θα πρέπει να ξετυλίξουν ένα μπερδεμένο κουβάρι που τα έχει όλα. Από offshore και πιθανές καταθέσεις σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ανά τον κόσμο, μέχρι σπίτια και συλλεκτικά ρολόγια, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα αμύθητης αξίας… 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template