ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 17 Μαρτίου 2020

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Μπορεί σήμερα να έχεις μια ουσιαστική συζήτηση σχετικά με ένα σοβαρό εργασιακό θέμα, καθώς και το να κλείσεις μια συμφωνία ή να προχωρήσεις σε μια νέα συνεργασία. Ήρθε η ώρα να εξερευνήσεις ενεργά τις επιλογές σου και να λάβεις μέτρα που αφορούν στους στόχους σου. Με όλα αυτά τα δεινά που συμβαίνουν γύρω μας προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να μιλήσετε, να πλησιάσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος θα σου ρίξει τη διάθεση για αυτό απόφυγέ το.



Ταύρος
Η θετική ενέργειά σου ανεβάζει τη διάθεση των γύρω σου και μπορείς σήμερα να εκτελέσεις καθήκοντα ψυχολόγου. Να ακούσεις και να νοιαστείς ουσιαστικά με τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι ιδέες σου στα εργασιακά αν και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα προοδευτικές είναι αποτελεσματικές, για αυτό μπορείς να τις εμπιστευτείς. Είναι κατάλληλη η μέρα για ουσιαστικές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, καλύτερα να περιοριστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.




Δίδυμοι
Εκμεταλλεύσου σήμερα τη διορατικότητά σου και κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου τόσο τα πρακτικά όσο και τα συναισθηματικά. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Αν και επικρατεί μια ένταση γύρω σου εσύ μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Ζήλιες και κτητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για να εκφραστούν. Εσύ που είσαι μόνη, η ισχυρή γοητεία σου σε φέρνει στο επίκεντρο.



Καρκίνος
Αρκετά ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η μέρα σου, καθώς η διάθεσή σου για αλλαγές, κοινωνικότητα και δράση αυξάνεται -βέβαια δεν ξεχνάς τον κορονοϊό. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που εκφράζεσαι και την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να χαλάσει τις καρδιές ανθρώπων που εκτιμάς. Απόφυγε τις επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά. Μπορεί να αποβούν μοιραίες, μιας και διανύεις μια σημαντική περίοδο για την καριέρα σου. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις και απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε κάνει ευάλωτη απέναντι σε νέες γνωριμίες ή και παρελθόν.



Λέων

Διανύεις μια περίοδο που θέλεις και χρειάζεσαι την ισορροπία και την ασφάλεια στη ζωή σου, γι’ αυτό απόφυγε τις αλλαγές και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Οι απαντήσεις ή και οι λύσεις που περιμένεις στα εργασιακά, προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σε επαγρύπνηση. Μπες για λίγο στη θέση του ερωτικού σου συντρόφου και προσπάθησε να γίνεις πιο τρυφερή και εκδηλωτική μαζί του. Εφήμερες γνωριμίες ανεβάζουν το ερωτικό σου θερμόμετρο. Απόλαυσε τες χωρίς όμως να αρχίσεις τα όνειρα και τις εξιδανικεύσεις και φυσικά να μην ξεχνάς τις αποστάσεις ασφαλείας.



Παρθένος
Οι ισορροπίες της καθημερινότητάς σου επιτέλους αρχίζουν να επανέρχονται κι εσύ να ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Δράσε σήμερα δυναμικά και απόλαυσε τη στήριξη και επιβράβευση σημαντικών ανθρώπων, για τη δική σου τουλάχιστον κρίση. Οι επαγγελματικοί στόχοι θα επιτευχθούν καλύτερα αν εργαστείς ομαδικά και συλλογικά. Πάρτε σημαντικές για τη σχέση σας αποφάσεις μοιράζοντας απόψε σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα με το σύντροφό σου. Καλωσόρισε νέες γνωριμίες στη ζωή σου και κάνε τις σωστές επιλογές, εσύ που είσαι μόνη.



Ζυγός
Ενώ μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αναποφασιστικότητα από μέρους σου και μπορεί να σημειωθούν και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, εσύ δεν φαίνεται να χάνεις το κέφι σου. Διευθέτησε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και απόφυγε τις αλλαγές. Μπορείς να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, όμως όχι να περάσεις στην εφαρμογή τους σήμερα. Το πάθος και ο ρομαντισμός επανέρχονται στη σχέση με το σύντροφό σου, αφού φαίνεται να παίρνεις επιτέλους πρωτοβουλίες. Ένα διακριτικό ερωτικό φλερτ μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά.



Σκορπιός
Οι θετικές πλανητικές όψεις για εσένα σήμερα σε γεμίζουν ενέργεια και δυναμισμό, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Η ομαδική εργασία επιβραβεύεται ή η δικτύωση μπορεί να διεγείρει νέες ιδέες. Σε κάθε περίπτωση έχεις μπροστά σου μια ιδιαίτερα παραγωγική και αποδοτική μέρα στα εργασιακά που ό,τι κι αν κάνεις το πετυχαίνεις. Λάβε υπόψη σου πως οι εκφράσεις ελευθερίας ή ανεξαρτησίας μπορεί να είναι ακατέργαστες από μέρους σου και να πληγώσουν τον ερωτικό σύντροφό σου. Η Αφροδίτη σε κάνει ακαταμάχητη, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την στο έπακρο εσύ που είσαι μόνη.



Τοξότης
Οι συναισθηματικές απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί να είναι πολύ συχνές και ενδεχομένως και ενοχλητικές κάποιες φορές. Βάλε τα όριά σου χωρίς όμως να τους κακοκαρδίσεις, κυρίως αν πρόκειται για τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στόχος σου είναι να πάρεις το προβάδισμα στα εργασιακά, εντοπίζοντας τα προβληματικά σημεία και φυσικά και αυτά που απαιτούν μια προσαρμοστικότητα. Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού και την αγκαλιά απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί και μάλιστα τόσο που δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου. Χάνεις ευκαιρίες για το τίποτα… να το θυμάσαι αυτό.



Αιγόκερως
Με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις συγκινήσεις σήμερα δύσκολα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, γι’ αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Κάποιες υποθέσεις σου απαιτούν ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Ο δυναμισμός και οι έξυπνες ευέλικτες ιδέες σου στα εργασιακά σε απαλλάσσουν από πολλά εμπόδια. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όπως έχεις απαιτήσεις έχεις και υποχρεώσεις. Φλερτ, γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές φέρνει η Αφροδίτη για σένα που είσαι μόνη. Απόλαυσε τα και κάνε σωστές επιλογές.



Υδροχόος
Διανύεις μια περίοδο που θέλεις να πειραματιστείς, να μάθεις ή να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και νέους τρόπους προώθησης των στόχων σου. Αυτός ο ενθουσιασμός σου όμως σήμερα, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις και αντιδράσεις. Φρόντισε να απαλλαγείς και να αποχωρίσεις από εργασιακές υποθέσεις ή και αδιέξοδες συνεργασίες. Έχεις να κάνεις σπουδαιότερα πράγματα από το να χάνεις άσκοπα ενέργεια. Δεν μπορείς να αποκτήσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου, ζητώντας την τόσο επιτακτικά και εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνη βγες από τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και από τη σεμνοτυφία σου. Μιας και σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις όμορφα έστω και παροδικά απόλαυσέ το.



Ιχθείς
Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να είσαι ευέλικτη και να διατηρείς το ανοιχτό σου μυαλό για να ελαχιστοποιήσεις τις όποιες απογοητεύσεις, που φαίνεται να είναι και παροδικές. Απόφυγε επιμελώς τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Απόλαυσε το πάθος και τον έντονο ερωτισμό που πλανάται στην ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου και απόφυγε τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να είσαι βέβαιη πως μπορείς να το κατακτήσεις.


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template