Ζητείται Πρωθυπουργός για το Φθινόπωρο του 2020. Στους 47 οι νεκροί…

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Καθώς τα θύματα του Covid-19 στην Ελλάδα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο (ώρα με την ώρα) και πολύ σύντομα οι κ.κ. Τσιόδρας και Χαρδαλιάς θα χαθούν από το πλάνο
(έχουμε ήδη 47 νεκρούς, 4 από τους οποίους έως τις 4 το απόγευμα της 31ης Μαρτίου 2020), κρατήστε μερικές σκέψεις>
Kανείς δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι αυτά τα υπέροχα γαλάζια αγόρια και κορίτσια (σχετική photo πιο κάτω) που ανέλαβαν την πολιτική απολύμανση του κράτους από τους ιδεολήπτες πειρατές του Σύριζα θα έπεφταν πάνω σ΄έναν ύπουλο και αόρατο εχθρό υπέρ της γέννησης του οποίου προσεύχονταν τα τελευταία χρόνια οι ανά τον κόσμο καλοχτενισμένοι λοιμωξιολόγοι.

Από τον Βασίλη Μπόνιο


Γιατί ξέρεις τι σημαίνει να ξοδεύεις τα καλύτερά σου χρόνια στα θρανία και στο αιματηρό διάβασμα και να μην σου δωθεί, στη διάρκεια μιας ζωής, η ευκαιρία να γίνεις 5′ διάσημος;

Αυτό ήταν ένα μεγάλο άχτι για τους απανταχού λοιμωξιολόγους αλλά και τους χιλιάδες ερευνητές στα εργαστήρια του κόσμου που ασχολούνται με την καταπολέμηση των ιών παρασκευάζοντας αμυντικούς ιούς και εμβόλια.

Το να είσαι λοιμωξιολόγος και να βλέπεις τον Ρονάλντο και τον Μέσι να σου κλέβουν τη δόξα και τα λεφτά είναι άδικο και δακρύβρεκτο.


Δείτε για παράδειγμα αυτό το video με τον Σωτήρη Τσιόδρα ο οποίος μόλις τον Σεπτέμβριο του 2019 “προφήτευε” τον Ιό που θα ενέσκηπτε, αποφασισμένος να καθαρίσει την ανθρωπότητα, λίγους μήνες μετά.



Αλλά ας μην χανόμαστε με πολλές τρίπλες.

Το θέμα είναι ότι αυτά τα υπέροχα γαλάζια μεταρρυθμιστικά αγόρια και κορίτσια της κυβέρνησης αλλιώς είχαν ονειρευτεί την 4ετία τους.


Τέλος πάντων, το μεταρρυθμιστικά είναι σαφώς κατ΄υπερβολή μια και το DNA του κρατιστή και του πελατειακού κράτους δεν αλλάζει όσοι αιώνες και να περάσουν.

Το απέδειξαν αυτό όταν πήραν την διακυβέρνηση της χώρας. Αντί να καταργήσουν τα φορομπηχτικά χαράτσια των Συριζαίων πειρατών μείωσαν μόλις 4 μονάδες τον φορολογικό συντελεστή κι αυτό ήταν. Έχοντας γλυκαθεί στα πλεονάσματα εξακολούθησαν να φορολογούν με συριζέικο μίσος τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους.

Ποιος να το πίστευε ότι οι δικηγόροι που ψαλίδιζαν τις γραβάτες τους επί Σύριζα, θα ζητούσαν προχθές τη βοήθεια του Τσίπρα για να πάρουν κι αυτοί το αντίδωρο επίδομα των κρατιστών με τη γραβάτα.

Έτσι οι νεοδημοκράτες έχοντας βγάλει από την ντουλάπα το κοστούμι του γνώριμου εαυτού άρχισαν να μπουκώνουν την ΕΡΤ, τη ΔΕΗ, τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς με τα δικά τους παιδιά. Εδώ εξαντλήθηκε η μεταρρυθμιστική τους δυνότητα-στα δικά μας παιδιά.

Πάπαλα.

Για το Κουρδιστό Πορτοκάλι η καλύτερη στιγμή της διακυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν η νίκη της Ελλάδας στον Εβρο που μας έκανε υπερήφανους.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Κυριάκος δεν δίστασε να σταθεί απέναντι στην εμμονική φίλη του Τσίπρα Άνγκελα Μέρκελ στη περίπτωση του ευρωομόλογο
υ.

Μόνο που ο Κυριάκος είναι απελπιστικά μόνος τους ανάμεσα σε μια ορχήστρα υπουργών και συμβούλων παλαιάς κοπής, διαπλεκόμενων με τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ (όπως ακριβώς και οι Συριζαίοι) , δίχως όραμα και φαντασία.

Ήδη από χθες έχουμε σχεδόν ένα νεκρό κάθε δύο ώρες και μπροστά μας δύο μήνες γεμάτους να ανέβουμε ψηλά στη λίστα του θανάτου.

Η κυβερνητική απουσία φαντασίας και οράματος στην εξουσία έγινε αισθητή πριν τον Covid-19 όταν το οικονομικό επιτελείο που υποτίθεται ότι όλα αυτά τα χρόνια προετοιμάζονταν να κυβερνήσει αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων δίχως ουδεμία μεταρρυθμιστική τόλμη.

Ο δε Βρούτσης για να παρουσιάσει το διαβόητο κατρουγκάλειο ασφαλιστικό του χρειάστηκε να βγει 30 φορές στον Αυτιά και να μας το σερβίρει με δόσεις για να βλέπει τις αντιδράσεις.



Λοιπόν μην έχετε καμμιά αμφιβολία: O Κυριάκος είναι μόνος του. Και είναι έρμαιο της παλαιοκομματικής και πελατειακής λογικής τόσο των συμβούλων του στο Μαξίμου όσο και της παιδικής χαράς των υπουργών του.
Το κυβερνητικό σχήμα τους επόμενους μήνες και καθώς θα επελαύνει ο Covid-19 θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθει.

Αυτή τη στιγμή άλλωστε περιμένει ο Τσίπρας για να επιστρέψει πιο εκδικητικός και πιο Πούτιν από ποτέ. Για να το καταφέρει αυτό αλλάζει το προφίλ του. Μετατρέπεται σε ήρεμο κεντρώο που βγάζει βόλτα τον σκύλο του και τα παιδιά του στο πάρκο.

Χαμήλωσε τους τόνους, σχεδόν δεν αναπνέει, για να μην ακούγεται η αναπνοή του καθώς καραδοκεί να αρπάξει το θύμα του την ώρα που εκείνο θα πάει βρεθεί στην άκρη του ποταμού για να πιει νερό, χα, χα,χα…

Ο Τσίπρας καλλιεργεί λοιπόν το ανθρώπινο προφίλ για να κρύψει το λύκο που σκιρτάει μέσα του. Οσο για τους εικονιζόμενους-με εξαίρεση τον Κυριάκο-θα διαλυθούν πολύ σύντομα στους 5 ανέμους.

Βουρκώσαμε πριν λίγες ώρες όταν παρακολουθούσαμε τους Σταικούρα, Γεωργιάδη, Σκυλακάκη να μας εκλιπαρούν να συνεχίσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και τα δανειά μας για να μην καταρρεύσει το κράτος-παράγκα.



Με πόνο ψυχής μοίραζαν τα επιδόματα την ώρα που εκλιπαρούσαν να μην σταματήσουμε να πληρώνουμε.

Γιατί άραγε να το κάνουμε αυτό;

Είναι τώρα η μοναδική ευκαιρία-2 αιώνες μετά την επανάσταση του 1821 που δεν έγινε ποτέ-με τη βοήθεια του Covid-19 να δώσουμε τη χαριστική βολή στο χυδαίο πελατειακό κράτος-ακόμη και με τίμημα τη ζωή μας.

Τίποτε δεν γίνεται χωρίς τίμημα.

Και εδώ έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση που δεν είναι άλλη από την ευκαιρία να τσακίσουμε το κράτος μέσα από την μη πληρωμή.

Γιατί για παράδειγμα είστε ακόμη συνδρομητές της ΔΕΗ και δεν έχετε μεταφερθεί στους ιδιώτες παρόχους;


Η ΔΕΗ δεν είναι η σφηκοφωλιά των εργατοπατέρων, το εμβληματικό στήριγμα του πελατειακού κράτους;


Η ΔΕΗ δεν ήταν το εργαλείο για να να πληρώσουμε το χαράτσι στα ακίνητα; Ε, ας τη συντρίψουμε λοιπόν. Όπως και τις εφορίες και τα λοιπά σαρδανάπαλα οχυρά του χυδαίου πελατειακού κράτους.

Καλύτερος σύμμαχός μας από τον Covid-19 δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Πάμε παρακάτω. Οταν λοιπόν εκεί κατά το φθινόπωρο θα έχει καταρρεύσει μία ακόμη πελατειακή κυβέρνηση θα πρέπει κάποιοι να ετοιμάζονται από τώρα για να μην πέσουμε ξανά στα χέρια του Αλέξη του λύκου με το αστικό προφίλ σε εξέλιξη-χα,χα.

Το φθινόπωρο λοιπόν θα πρέπει να υπάρχει εναλλακτική καθώς θα βρισκόμαστε στα έγκατα της καταιγίδας.

Θεωρούμε πως πολιτικοί όπως ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας οι οποίοι προκάλεσαν το μεγαλύτερο χτύπημα στο πελατειακό κράτος σε βάθος 2 αιώνων, ρίχνοντας μαύρο στην φαύλη ΕΡΤ, θα πρέπει να ετοιμάζονται για το Φθινόπωρο.
Δεν έχουν δικαίωμα να μας αφήσουν να πέσουμε εκ νέου στο έλεος του Τσίπρα και των Συριζαίων πειρατών οι οποίοι βγάζοντας βόλτα το σκυλάκι υποδύονται τους ήρεμους αστούς, νοικοκυραίους.

Το φθινόπωρο- όσοι ζουν- θα βρίσκονται σε μια άλλη Ελλάδα…Καλή τύχη…



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template