ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 5 Μαρτίου 2020

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Οικονομικά νέα,Θέματα καριέρας,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώαπο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη διεγείρει την ανάγκη σου για ιδιωτικό ή προσωπικό χρόνο σήμερα. Η Αφροδίτη έχει μόλις ξεκινήσει τη διαμετακόμιση του ηλιακού 2ου οίκου σου και μέχρι τις 3/4 απολαμβάνεις αυξημένη αυτοεκτίμηση που αντανακλά στους γύρω σου, βοηθώντας σε να προσελκύσεις εισόδημα, δώρα ή οφέλη. Είναι μια καλή στιγμή για να αναπτύξεις τα ταλέντα σου ή να τα χρησιμοποιήσεις δημιουργικά. Εντόπισε και αναγνώρισε τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου αν θέλεις πραγματικά να διατηρήσεις τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που ανταποκρίνεται και καλύπτει τις προϋποθέσεις σου.


Ταύρος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου και η Αφροδίτη μόλις έχει περάσει στο δικό σου ζώδιο. Τις επόμενες εβδομάδες ακτινοβολείς ενέργεια και γοητεία. Μην δημιουργείς αντιπάθειες στον εργασιακό σου χώρο με τη στάση υπεροψίας σου. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να σκέφτεσαι ότι μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Δεν έχει νόημα να διατηρείς μια σχέση χωρίς να εκφράζεις τον πραγματικό σου εαυτό. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί για αυτό διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Δίδυμοι
Η διαμετακόμιση της Σελήνης σήμερα υποκινεί την ανάγκη σου για περισσότερη άνεση και εξοικείωση από ότι συνήθως και αυτό ακριβώς χρειάζεσαι αυτήν την περίοδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις κάποιο επίπεδο μοναξιάς και ιδιωτικότητας και να φροντίσεις να παρέχεις στον εαυτό σου την αγάπη και τη ζεστασιά που του πρέπει. Μην γίνεσαι ευέξαπτη στα εργασιακά και μην πιάνεσαι από ασήμαντες λεπτομέρειες. Η συμπεριφορά σου και η απόμακρη στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, του δημιουργεί ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου σε βοηθά να αποφύγεις συναισθηματικές παγίδες.


Καρκίνος
Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη την ημέρα ενθαρρύνει την επένδυση στα προσωπικά σχέδιά σου και την πρόσθετη προσοχή στον εαυτό σου. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διαμετακόμισή της στον κοινωνικό σου τομέα όπου και θα παραμείνει έως τις 3/4. Μπορείς επίσης να ικανοποιήσεις την ανάγκη για συμμετοχή σε ομάδες, σε συλλόγους και κοινωνικές δραστηριότητες. Κόντρες και διαφωνίες με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να τις αποφύγεις και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου προσθέτει νέους θαυμαστές στο καρνέ σου.



Λέων
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής ενισχύοντας την ανάγκη σου για κάποια ανάκαμψη ή χρόνο μακριά από τις καθημερινές ρουτίνες και συνήθειες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, φαίνεται να κερδίζεις μια αναγνώριση για τη δημιουργικότητα, την ελκυστικότητα ή τη ζεστή προσωπικότητά σου. Η επιδίωξη των εργασιακών στόχων σου δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο κι αυτό το επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις που καταφτάνουν. Είναι στο χέρι σου να σταθεροποιήσεις και να χρωματίσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέοι έρωτες, γνωριμίες και περιπέτειες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.



Παρθένος
Η αγάπη σου για μάθηση και η δίψα σου για νέες εμπειρίες και δραστηριότητες είναι στο προσκήνιο, καθώς και η ανάγκη σου να συναναστραφείς νέους ανθρώπους με τις ίδιες πεποιθήσεις. Η μοναδική σου προσωπικότητα σε κάνει πραγματικά να λάμπεις και είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείς με την προώθηση των εργασιακών στόχων σου και το μάρκετινγκ. Στρατηγικές και εγωισμοί δεν έχουν χώρο και θέση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρκεί να αφήσεις τον πραγματικό σου εαυτό ελεύθερο.



Ζυγός
Είναι πιθανό αυτό το διάστημα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις βαθύτερες σχέσεις, ανάγκες και δραστηριότητες και να ανταμείψεις τον εαυτό σου για τις θυσίες και προσπάθειες που έχεις καταβάλλει. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται καθώς δεν αποκλείεται να βρεις έξτρα πηγές εσόδων. Απόφυγε πιθανά λάθη στα εργασιακά που μπορεί να οφείλονται στη βιασύνη ή την υπεραισιοδοξία σου. Αξιοποίησε σωστά την αυξημένη σου ενέργεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη αυτό το διάστημα κι αυτό πάνω από όλα θα πρέπει να το πιστέψεις.


Σκορπιός
Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Πέμπτη για να μάθεις κάτι νέο, να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με διαφορετικές δραστηριότητες και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται περισσότερο από ότι συνήθως. Απόλαυσε τη συντροφικότητα, την τρυφερότητα, το πάθος και τον αισθησιασμό με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια συναρπαστική γνωριμία το επόμενο διάστημα φαίνεται να σου παίρνει τα μυαλά.


Τοξότης
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της οικειότητάς σου ενθαρρύνοντας τα ισχυρότερα συναισθήματα και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Είσαι σε μια καλή θέση για να φέρεις περισσότερη αρμονία, ευχαρίστηση και ζεστασιά στις καθημερινές συνήθειες και συναναστροφές σου. Κοινωνικές ευκαιρίες στα εργασιακά μην τις αφήσεις αναξιοποίητες. Μια ψυχική απομάκρυνση από τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργήσει σύννεφα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις με ευκολία το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


Αιγόκερως
Η αρμονική θέση της Αφροδίτης με το δικό σου ζώδιο σε κάνει πιο προσιτή, πιο στοργική και εκφραστική από κάθε άλλη φορά. Έτσι μπορείς ευκολότερα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου σε όλα τα επίπεδα. Αυτή τη γενναιοδωρία σου χάρισέ τη και στον ερωτικό σύντροφό σου και βελτίωσε το επίπεδο της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και κατακτήσεις, εμπειρίες και ευχάριστες δραστηριότητες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου κατακόρυφα.


Υδροχόος
Η Αφροδίτη μόλις έχει μετακινηθεί στον τομέα της οικιακής και οικογενειακής σου ζωής κι έτσι μέχρι και τις 3/4 μπορείς να δώσεις λύσεις, να εφαρμόσεις αλλαγές και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ελκυστικές φαίνεται να είναι οι νέες προκλήσεις στα εργασιακά. Οπλίσου λοιπόν με θάρρος και διεκδίκησε τα όνειρά σου. Πίστεψε στην ειλικρίνεια του ερωτικού συντρόφου, χαλάρωσε και απόλαυσέ τη μιας και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση και προσέλκυση από άτομο του παρελθόντος φαίνεται να σου δίνει μεγάλη χαρά.


Ιχθείς
Η Σελήνη εναρμονίζεται σήμερα με το ζώδιό σου και σου εξασφαλίζει μια όμορφη, δημιουργική και παιχνιδιάρικη μέρα. Η Αφροδίτη μόλις ξεκίνησε τη διαμετακόμισή της στον τομέα της επικοινωνίας σου κι αυτό ευνοεί τις επόμενες εβδομάδες τη σύνδεση, τη μάθηση και την αξιοποίηση των φυσικών σου ταλέντων. Μια ερωτική εξομολόγηση θα έδινε ενδιαφέρον στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, χαρούμενα μηνύματα, τηλεφωνήματα και γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελό σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template